Saturday, September 18, 2010

i have my decision

Im thinking of something(: and im deciding on something. is it worthyy?
okay go. today already saturday. September 18, 2010. ade lg lbh kurang dua bulan je tauu. actually, aku terfikir untuk merealisasikn niat hati aku sekarang. what is it?

DEACTIVATE
OFFICIALLY  ON September 22, 2010

naaaaaa. for two months. sanggup ke tak heh? alahaii. wehh. mcm la penting sangat bnde alah niyy. nk tau ape yg pentinggggg FB niy pd aku. nahhh bce niyy ;)

  • place to keep in touch with friends. ALL of them.

  • as one of ways to be a knowledgeable person. current issue updated here.

  • creativity site (photo editing, words game, lifestyle)

  • things that i dont have the opportunity to have (you keep it as secret, and it revealed here)

  • most of the time, i am stalking YOU here hahahaha
ade bnyk lg tp biarlah rahsia. heeee. but i really want to do this. two months only kutt(: aha. demi masa hadapan yg lebih cerah. ape lah sgt pengorbanan niy kn? hmmm. hopefully aku diteguhkn iman yeaa. disamping usaha ku ini diberkati oleh-Nya. setakat nk contact, handphone ade kn? silalah text sy yeaa. number? mntk bpk awk. hahaha mengarut lagi.

utk pengetahuan, site ini tkkan di tutup selagi FB offl. site niy site mne? niy haaa

SAYA SAYANG BLOG SAYA

saya kekal di sini selamanya. insyaAllah sehingga saya beranak pinak bersaudaramara segala, site ini akn tetap hidup. tak percaya? anda tnggu dan lihat. melainkan Allah lebih menyayangi saya, dan terhapus lah site ini dan contentnya :( huishhh. sedihh sungguh. HAHA poyo betul

p/s : kepada anda sekalian pengguna facebook tersayang, berhati-hati lah tatkala anda ingin mendelete friends anda di fb ye. Sila abaikan " facebook user " kerana itu mungkin sayaaaaaaaa. hehehe

THE END


No comments:

Monkey love and opinion

Assalamualaikum Few days ago, i went to my supervisor's house for some makan-makan preparation. I had some deep conversation with Dr&#...