Tuesday, September 7, 2010

Syawal♥


SALAM LEBARAN
terlalu cepat masa berlalu. Ramadhan kian pergi meninggalkn kita dan muncul pula bulan meraikan kemenangan setelah sebulan kita berpuasaa. bulan untuk samasama kita bermaafmaafan, mengingati antara satu sama lain dan tdk lupa juga bulan untuk membesarkan perut HAHA ketupat, rendang, lemang, laksa, ayam, serunding, husyooooo. dua hari lg ak perlu bersabarrrrr. hehe. actually posting kali ini bukan nk bercerita tentang persiapan raya atau ketidaksabaran ak menyambut syawal. tapi posting kali ini khas utk ucapan raya buat semuaa and aktiviti common apabila raya lah kan. BERMAAFAN SESAME TEMAN2(:

NURHAZIRAZAHID♥
babee. im sorry for everything. mungkin bnyk yg terkurang kn dlm friendship kte? aku mntk maaf ats kekurangan tu semuaa. aku tau ak msty ade buat slh kt kau kn? terguris hati kau secara tk sengaja. heee. maafkn aku ye. haaa. lagi satu. halalkn semua yg ko pna bg kt aku tauu termasuk kasih syg ko yg amt berharga tuhhh(:

HADRIHAMID
hello bosss. kau mcm nk lari dr aku heh. haha. selamat hari raya btw. maaf lah ye klo ak ade wt slh silap. aku tau ade bnyk kn? cume kau je yg xpna perasan. haha. thanks fr being here okay. and halalkn makan minum aku atau apa2 je lah yg ak xsmpat nk bayar tuu. haha. aku rse ak bnyk sakit kn hati kau. tp tk tahu la heh ko rse sakit ke tak. hahaha. ape pown, im sooo sorry.

FRABHAFUAD♥
bha bha bha(: AHA maafkn slh silap nadd ye. nad tau takde. tp nad nk mntk maaf jugakk :P halalkan evrything yg kte pna share sme ye. bha bnyk wt slh kt nad weyy. nadd tnggu bha mntk maaf kt nad tau tau(;

ASILAHANUM♥ AMYHUSSAINEE♥ FARAHROSLI♥
babesss(: happy eid okay. sorry if ak ad buat slah or anything. terkecilkn aty korg keeee. expecially amyy lahh. egg tart tuuu. hehe. sorry tauu. anum & farahhh. im sorry too fr everything okay dearr. halalkn everything yg anda semua pernah bg saye ye. termasuk persahabatan ini :)

ADHAMAFFANDI
last yearr aku rse ak smbut raye mcm ngn kauu. hahaha. taklah(: aku mntk maaf ats SEMUA silap aku kt kau tauu. aku slalu tersound kau kn? heeee. aku main2 je adham oii. tak tahu lah heh ko amik hati ke tak. hopefully not. hee. halalkan semua perkara yg ko bg aku ye. especially ilmu & friendship niyy. adham. sorry tauuu. for everythinggggg. each thingssss.

REDZUANMUSA
wan wan wan (: hahaha. aku nk mntk maaf niyyy. sorry ats slh silap ye. aku pown dh maafkn kau. haha. cewahh. pdhal xde salah pown. heeee. halalkn everything ye wan(:

NORSHAFIQAHNADHIRAHMOHDNOOR♥
tingtong tingtong tingtong(: HAHA selamat hari rayaa. ehem ehem. aku nk mntk maaf ats semuaaaaaaa silap aku kt kau ye. ak slalu kecikkn aty kau kn? aku tau even ko xckp. tgk muke je aku tau dahh. ahha. thanks fr being here always. halalkn everything yg kte pernah share sme ye. aku sayang kau tau tau. aha :D

AZMIRASAZALI♥
selamat hari rayaaa. maafkn aku if ada slh silap tau tauu. halakan everythingg yeaaaa.

SYASYAAQILAH♥
syasyaaa. ehem ehem. aku nk mntk maaf if ade buat slh yea. terambil brg kau ke. heee. alah. aku tau ko snyap jee. tp ak msty ad slh kn? im sorry tauu. sorry if ak tak dpt jd partner sebelah yg baikk. heeee. halalkan semuanyaa tau syasyaa(:

INTANSYAFIQAHRAHMAT♥
selamat hari rayaa intan(: ak nk mntak maaf ye if ak ade buat slh kt ko. sama ade sengaja atau takk. hee. msty lah tak sngaje kn. halalkan everything yg ko pna bg aku yeaaa. again. im sorry.

AZILAHAZIZ♥
hye my Repunzel(: haha. selamat hari raya ye. nadd mntak maaf if nad ade buat silap kt azi ye. im soo sorryyy. tak terniat pun. heeee

HANANIMOHDNOOR♥ HIDAYAHZAID♥
thanks fr the wish kt fb tuu. emm. nad mntk maaf ye andai tersilap kata, termengate, ter-apaapa jelah. heheh. halalkn evrything yee.

NURAMIRAHZAINALABIDIN♥ HASLYANADAMERIN♥
rindunyaaaaaa. sgt2. hmmm. take care ye awak berduaaa. selamat hari rayaa. ak nk mntk maaf ats slh silap aku tauu. kechiqqq. sorry psl hangout kte yg tak jd tuuu. so sorryyy. next time maybeee. heee. maaf zahir batin. kosong-kosong yeaaaa.

NURIMANSARIMAN
ak tak tau knp ttbe dia niy boleh ter-spesific skalyy. HAHA okay go. ak mntk maaf ats semua salah aku. aku tau bnyk. nk ak list ke? haha. kondem-mengondem kau tu mmg hobi aku. tk bole nk buat ape dah. dr thun lps kn? sorry ye. ak tk mksudkn ape ape pown ble aku kate ko mcm2 tuu. heee. halalkn semua ilmu yg ko pna bg aku ye. yelahh. aku kan tk secepat kauu. HAHA kosongkosong okay boss?(:

AMRYZAD AFIQAFFANDI ARFAFQ
slamat hari rayaaaa. ampun maaf dipinta ats segla silap&salah ye. aku tau kdg2 ak niy ckp main lepas jeaa. ak tk mksudkn pown tau tau. aha. halalkn evrything yaaa.

TEACHERS♥
selamat hari raya cikgucikgu(: maaf dipinta andai tersilap kata terkasar bahasa. halalkan semuaa ilmu yg cikgucikgu pernah curahkn kpd saya. jasa cikgu terlalu besar nk dbanding kn penghargaan yg cikgucikgu pernah terimaa. sekali lagi, maafkn sayaaa..

KEPADA SEMUA READERS & RAKAN TAULAN YG TDK DI-SPESIFIC-KN DISINI
ampun maaf dipinta seandainya ada yg aku tersilap kata, terlanjur bahasa, terguris hati, terumpat, termengata secara sengaja ataupun tidak yee. hehe. aku tahu ak hny manusia biasa yg tak lari drpd penangan emosi, ego diri dan bnyk lagi. secara sedar ataupun tidak. aku cuma mengharapkn kemaafan dr anda semuaaa. tak baik lah kte bermusuh2 bulan mulia niyy. cewah. aku xde musuh pdhal(:

walaupun ucapan maaf niy terlihat satu perkara yg common bg semuaa oranggg, setiap tahun semua org buat. org lain post slamat hari raya, kite buat jugakk. org mntk maaf, kte mntk maaf jugakk. tapi.. ak nk korangg tauu. aku ikhlas buat semua niy. thanks fr reading(:
THE END

No comments:

Rumours i made

Assalamualaikum I spread rumors that I wanna get married after I completed my current study. What they dont know is, that just to tur...