Friday, October 1, 2010

na-na-na-na

AMAZING WEEKS

MONDAY hari tuu. HAHAHA tersangat lah teruk mood aku. serious moody gilaa. knpe? hahh. kalaulah ak ada jwapan untuk ini kn? hmmmm. tp seriously, disaat hati tdk menyenangi segala yg berlaku disekeliling, aku boleh melihat dunia dgn lebih tenang. paham? aku tau takk en. meh ak terangkan. time isnin niyy, ak mmg moody gila. dlm keadaan moody, ofc la nothing i can do kan? haaa. kt sekolah fusyoo. ketat beb muka. HAHA sampai ruma, after mandi smayang semuaa, ak try bukak buku lah kn. and wht i got? nothing. mengantuk adelah apatah lagi hati dan fikiran mula tdk meyatu. cewahh. haha. and aku pun tertidurr ats meja tu bersama Success Biology kesayangan gua tuh ;P hehehe. and apabila jam menunjukkan pukul 4.45 aku tersedar and guess wht? aku lupa terus tentang moody-ness aku anddd ak belajar seperti biasa. blk tusyen pun ak msih bole belajarr. tu lah. kdg2 hati niy jgn dilayan sangat ye. makin dilayan makin menjadi-jadi. geli aku HAHAHA

cerita TUESDAY pulaa. hmmm. hari niy mood lebih mem-better. heeeee. suka. tp tu lahh. time peralihan mood niy lah yg masalah. aku tdk focus. bukan sekadar tidak, i CANNOT focus. haaaaa. bak kate org, angau tak bertempat lah kan. wkaka. hoi. bkn lah angau ape. madah nk gelak jeaaa. klo la gelak aku niy bole di-measure dgn bytes, haaaa. mengalahkn pendrive tersayang aku yg ada 8G niyy haaa. huishhhhh. hahha masalah masalah :D habis semua content belajar aku. sedikit demi sedikit mereka pergi meninggalkan diri ini. apatah lagi balik ruma pd hari itu, ak asik lah berangan. haaaaaa. problem kn? this is narddd. peralihan mood yg tdk memberi manfaat. HAISH.

WEDNESDAY sungguh indah kn? wkaka. pagi tuuu. ehem ehem. i heard something from someone. HAHAHAHA lawak gila wehhh. cehhcehhcehh. aku blushing gilaaa, korang tk tauu :D tp oden peduli hapa kn kn? haaa. mulut orang mmg suka berbunyi. kadang2 things that we see with our naked eyes bukan lah hal yg sebenarnya terjadi. apatah lg hal2 yg melibatkan rohani jiwa raga lah kn kn? haaaa. so, tugas kau adalah meng-ignore dan emmmmmmmm DO NOT judgee. bukan hal kau pun  kn kn? hahaha. selagi tk dgr dr mulut aku, tlg lah jgn percaya. tak baik kalau kite jejaskan ukhuwah sesame manusia hny kerana khabar angin yg tdk seberapa tuu. hehe. lagipun, main sure je en kau. sometimes, eyes cannot tell everything. yeahhh. trust me darlinggg(: wkaka.


petang tuuuuu. hmmmm deeparaya at mokha. untuk terakhir kalinya ak sambut kt sini en en. hehe. asalnyaa mmg tk nk dtg wehh. tp fikirkn inilah yg lastttt, apa salahnya luangkn masa sekejap. lgpunnnnn. HAHAHA shhhh. lalalala. thanks anum amy sbb sudi menemani. tk lupa juga adham wan. hahaha. bha eema tingtong semua pemalas. mereka pontenggg. ish ish ish. takpelah. sekali sekala kannnnn. heheheh. nothing to storyy la fr that evening. cumaaa video tu comel jeaaa. MK dah maju dahhh sekaranggg. tahniah. haaa. gambar dpt mne nadd? kn da deactivate facebook ;) i got from cilok-ing my mom's acc. hohoho :D

budak budak niy pakai heel tinggi gila. habes kantoi ak rendahh.
HAHAHA

THURSDAY FRIDAYYYY. haaa. apa ye nk cerita. nothing kuttt. hehe. cumaaa mood belajar kian menghiasi diri. thank you Allahthankyou fr everything you give to me. this smile, this life, this friendship, this spirit and everything(: 
THE END

No comments:

Rumours i made

Assalamualaikum I spread rumors that I wanna get married after I completed my current study. What they dont know is, that just to tur...