Thursday, November 4, 2010

yesterday's story

November 03, 2010
a day with them(: semalam ckgu mnta tlg kemaskn bilik SPBT. so, stu hari lah disekolah. best? ofc babe. rmai jugak yg dtg. mule ak smpai, ad sikit je org tp lme2 semakin bertambah insan-insan yg berhati mulia niyy. namun begitu, partner ak pulokk tak dtg. spe? tingtong, bha, eema lahh. HAHA tp superb awesome okay. kerjasama form5 mmg tak bole ditandingi sesiapa. even tak semua antara ktorg niy rapat antara stu sme lain. tp when it come to work, we have the unity. buktinyaa hari niy. semua org buat kje tau. tkde pun yg dduk rehat je. baik perempuan or lelaki. cuma klo cerita part bnyk mulut, haaa. lelaki perempuan mmg tkde bezanyaaa HAHAHAHA buat kje smbil gelak-gelak. ade aje clown-clown tak berbayar niy nk buat joke masing2. kje aku, gelak je laa.

kalau cerita part makan, mmg mewah. mula2 intan anta roti plus air kotak. haaa. lepas tu, ckg beli maggi msk sendiri siap telur semua. izzati la tukang masaknyaaa. HAHA and then lps penat2 semuaa, ckg beli KFC pulakk. mne tak kenyang. bru penat sikit, melantak. then buat kje. patu melantak lg, buat kje lagi. gtu je la dorang semua buat. cehh. mcm ak tak je en. HAHAHA aku pun dua kali lima jeaa.
tgk haaa Izzati masak Maggie HAHA

nak tau cerita paling lawak bg aku? aku asik kne "mak-mak" je hari niy. heran? tak pulokk. HAHA mulut ak membebel je kot. ish ish ish. dlu ak tkde gini sgt. mmg la hobi membebel. tp dgn org tertentu jea. HAHA tp sejak dua menjak niy, fuhhh. dgn semua org ak nk bebel. baik asilah, adham, hadri, iman, amry, arfafq. semua org dah ckp ak mcm mak2. huishhh. spe yg perlu dpersalahkan sekarang? ak tau spe. korang laaa. klo xde istilah "mak-mak" tu utk aku dr ary tu, tkde mknenya ak berani nk membebel sesuka hati. HAHAHA kejap. wehh. mne ade ak membebel. ak ckp je en. ISH. tak adil la korg niyyyyy. HAHA tp ak tak heran pun. aslkan ak msih bole ketawa-senyum dan melihat org keliling ak ketawa-senyum, it's enough for me(:

penat? agaklah. tp tak lah sgt. sme ade ak mmg buat kje sikit ataupun gelak tawa itu meringankan kepenatan aku. ak pun tak tau. HAHA sbb biasanya if penat msty balik tu ak nk tdur. tp sebaliknya yg berlaku. ak siap habis stu chpter Biology tauu. haha. rsenyaa, buat open house kt ruma jauh lebih pnt dr hari niy. maybe sbb buruh awam rmai sgt kut, tu yg tak pnt sgt. wkaka ;P

hasil kerja hari niy, bilik SPBT kini lengkap bersama tikar getah, buku bersusun plus lukisan abstract yg menarik. jumlah abstract tu ada 16 keping. haaa. tak ke bnyk tuu. tp at the end, semuanya siap. congratulations, people(:

5pm, semua org bersurai. ak blk, 530pm. and blk tuuu singgah makan kt IT ROO then pegi area Kota Raya nk cari costume Punjabi. HAHA mama nk pkai time dinner sekolah dy nntyy which is on the same date dgn dinner aku. November 12. tempatnyaa pun dekat sgt. mama kt Bluewave, aku kt sblh tu haaa. HAHA fuhhhh. cerita psl punjabi, lawa gilaa wehhh. bergemerlapan sekali. colouration diaa sgt cantik. ak berkenan kt stu bju tu. combination favor colour aku. pink and blue terqoise. comel gilaa. serious perasaan mcm nk pki punjabi time dinner form 5 nnty. HAHAHA mesty lawak gilaa en. terkejut punya laa vinoo ngn sharvini. HAHA tp tak mao ahh. nk kne beli pulokk. mls. lgpun ak da decide dahh nk pki bju ape nnt. mls nk plan blk. hohoho. haa? baju ape? adelah. HAHAHA dont worry. ak msih memartabatkan seni kebudayaan org Melayu Johor. cehhhh ayat kau naddd. but im serious bebeh :D

ehh. terlupa satu perkara lagi. tym keluar dr kereta kt area Jln Trus tu, tibatiba ak nmpak Encik Tomo jln dpn aku bersama skuad Jepunnyaa. patu aku gelak sorg2 sbb teringat mse Selasa hati tuu. lawak gilaaa. tegur dia? tknak ahh. tkde kje aku. HAHA tu je lahhh cerita semalam. perjalanan hidup yg sungguh menceriakan sehingga ak tak mmpu nk lelapkn mate mlm td. pkul 2 kott bru ak dpt kejam mata. pdhal dr pkul satu dah ready nk tdur. HAHAHA bahaya betul aku niyyy. madah nk senyum jeaa. AISYY
 THE END

No comments:

Monkey love and opinion

Assalamualaikum Few days ago, i went to my supervisor's house for some makan-makan preparation. I had some deep conversation with Dr&#...