Monday, December 27, 2010

Dua Belas Ringgit Malaysia

semalam orang surat khabar lama datang. so dah terjual pun buku-buku saya bersama kertas-kertas exam. HEHE banyak tak dpt? hmmm i kecewa youuu. RM12.30 jea semuaa. for things worth 620kg. ouchh kejam gilaa orang tu. aishhh. actually 630kg tu dah campur dgn megazine Remaja yg drpd TIGA tahun lepas aku kumpul plus mama punya megazine lg. and buku my brother. bukan buku yg kat ats niy je okay. HEHE

tapikan. last year maybe, aku ada jugak jual surat khabar lama tauu. plus kertas-kertas yg dr form1 aku kumpul tuhhh. berapa kg tak igt laa. tp, i got almost RM20 okay. so, agak musykil bilaa this time dpt sikit sedangkan ini lg berat woooo. tkpelahh rezeki apek tu kot. HAHAHA saya redha ye, apek! :D

kalau nk tahuuu, apek tu kira mcm nihhh KG times with 0.2 :)
THE END

No comments:

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...