Sunday, December 12, 2010

a light, please!



i got something today. sepatutnya aku gembira sangat. tapi why mcm rasa lain haa. macam ada je yg tak ckup. macam kosong. naaaahhhh i dont like this feel. hari niy baru 11 dec. baru TIGA hari ak menamatkan SPM paper aku. tapi perasaan mcm dah berbulan. kenapa hehh?

Bosan? tak lah. that night, spend time kat ruma kazee. aku tak bosan. melawak semuaaa bercerita sakan haaaa. lepas tu, mlm semalam, pegi kenduri ptong jmbul bby Kak ira. jumpe Adam, Iman & Zulaikha, aku happy je. then td siang, spend time dgn azyy kt Angsana, aku okay jugakk. niy pun bru balik dr CS after kecewa tk dpt tgk Rapunzel. tapi tkkan lah sbb niy je emosi ak nk jd gini. HADOII tk suka lahhhhhh aishh

tp apa yg pasti.. even aku senyum gelak, terasa kosong and i dont know why. maybe aku dah start rindu schoolmates especially my besties.
I miss school, seriously.
but deep in my heart, i miss my own laughs. my true laughs. my true smile. my happiness. my everything. i miss the teases, people

ATAUPUN

mungkin perasaan hari niy disebabkan beberapa irritating things yg terjadi.
1. missing YOU from weeks ago
2. having the last moment in school on December 08 (which is too earlyyy)
3. tak jadi spend time with Bha, Eema after habis pper BIO =,=
4. impian untuk mentouch-up my dearest bloggie tdk tercapai
5. yeahhhh bilik aku pun tk kemas lagi kau tau takk!
6. keadaan buku-buku SPM kt dlm bilik tuh sangat yang amat meng-tensionkan.
7. tak dpt pergi tesco time Selasa before paper BIO tuhh HAHA (ini sebab tk munasabah)
8. tak dpt tgk RAPUNZEL hari niy walaupun ak dah jejak CS tu dua kali dlm minggu niy, but at the wrong time ;[ 
9. not in the mood untuk chatting. takde idea, and terasa mcm semua org annoying even they are actually not
10. im not welcome strangers YET! and i dont know whyy
11. i am missing YOU again and again (tired of waiting)
12. regretted for not enjoying that last smile, that last cares, that last 'eye-moment'
13. everyone has their own ways and their own life. and i have to comfort myself fr this

but, whatever it is.. i know i can suits myself with all this thing.
i am miss strongggggg! >.<
naahhhh hari niy brpa hari bulan? AISEY patutlahhh. once a month, HAHAHAHA goodnight I nk tdo(:
THE END

No comments:

Monkey love and opinion

Assalamualaikum Few days ago, i went to my supervisor's house for some makan-makan preparation. I had some deep conversation with Dr&#...