Monday, December 27, 2010

Silverman (syiok habissss)


kenal ta niy spe? this is SILVERMAN.

ak bukan nk cerita tentang mamat silver nihh tp ak nk kongsi satu cerita kelakar gilaaa berkaitan orang nihhh. anda dah bace, senyap-senyap je okay(: 

while otw nk mulakan journey tuuuu adk i tny

ADK : kte pergi KL kn? hrp-hrp dpt jumpa org emas ^^
MAMA : orang EMAS??
NARD : =,= (mula la tu dia nk melalut. aishh)
ADK : aah orang emas. ary tu kua kt TV. adk tgk. dia pkai serba emas nnty dia diri tk gerak mcm batu kt KL. amazing kn? (bersusahpyah dia terangkan)
NARD : diri jd batu? kene curse ehh?
ADK : aah ehhh tak lahhh
NARD : whateverrrrr.. ;[  (mls nk phm)
MAK : apa-apa je adk niiii.
(semua org tk phm and mls nk phm. then i choose to sleep)

nk tahu apa yg aku phm drpd pengenalan yg adk ak cerita tuu? aku bygkan that man kne curse like kne panah petir kt tengah bndar then jd batu silver mcm si Tenggang tuhh. serious bebbb! HAHAHA

but then, when we all smpai KL, malam tu pegi Pavilion. and balik dr Pavi tuu dlm kereta, out of sudden my brotherr..

ADK : ehhh tgk tu! TGK TU! org emas. tk sangka jumpa kt sini. huhuhuhu~~
NARD : manaa???? kate emas? tu silver! ISHH ehh muka dia pun silver lahh WHOAHH!
ADK : dia ada dua lahh satu Silver, satu Gold. dia slalu dtg nnty berlakon jd patung. nnty org kasi derma.
NARD : derma? dia bukan batu ke? mcmne dia nk amk blk duit tu? aishh
ADK : dia berlakon jd batu je lahhhh. klo org nk amk gmbar, org bg dia duit.
NARD : Whattt?? abz tu klo duit dia kne curi, dia kejar la hehhh?
ADK : tak laa. ble tkde org bru dia gerak. ade org je, dy jd patung.
MAMA : mana? mana? mama tk nmpk. serious niy? HAHAHAHAHA mama igtkan awk main-main je ary tuu
NARD : EHH abz tu mcm mne dia dtg sini? Bukit Bintang mne pna lengang sehh. dia tak mkn? HAHAHAHA
ADK : (terdiam ibarat org tgh blur gila-gila)
MAMA : mcmne dik? dia jd patung patu mintak derma?
ADK : aah. dia cri rezeki dgn care tu
NARD : HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA(mmg aku gelak jee gila-gila wehh)
MAMA : HAHAHAHAHHAHAHAHA
NARD : adk nk tau tak ape yg kelakar gilaaa? sbb cerita niy kua dr mulut adk. semua org igtkan adk merepek hari tuu HAHAHAHAHA rupa-rupanya betul hehh wujud org emas nihhhh WKAKAKAKA
ADK : yelaa. org emas niy selalu berubah tempat. kt mne2 je dia boleh ade
MAMA : ye ke adk? HAHAHAHAHA
NARD : tgk haa Allah nk tunjukk. kita selalu degrade everything yg dia ckp. HAHA (mostly aku la) nihh betul tau ade facts nyaa. kita pun tk tau . HAHAHHAHA pdahal org emas niy bergerak, kita boleh terjumpa kt sini haaa HAHAHAHA
MAMA : haaa tu laaa (semua org gelak smpai nk pecah perut)

HAHAHHAA kelakar kn? aishhh time dah hbs cerita, bru abh tny. apa ceritanya niyyy? haduii. dah hbs bru tny. tergelak lg lah akuu KAHKAHKAH. moral of this story is dont ever degrade a person, even with his/her words. but most important, dont treat your younger brother like a kiddo, because he is growing. so, trust him! :P mmg sebelum niy, whtever dia ckp, ak mcm endah tk endah. nk2 things yg tkde kne mengene ngn aku lahh HAHAHA rupanyaaa, dia bukan sekadar bercakap atau melalut. he is giving something. some information HEHE sorry ye brother. sekarang baru i sedarr :D
THE END

No comments:

Monkey love and opinion

Assalamualaikum Few days ago, i went to my supervisor's house for some makan-makan preparation. I had some deep conversation with Dr&#...