Monday, December 26, 2011

Sahabat Selamanya ♥

Assalamualaikum.

Apa khabar semua? Alhamdulillah aku sihat. Now cuti midsem. Oh well, lama gila kot tak update. Alasan paling tak hipokrit is, malas. Hihi Here, i got something to show. Something i have been thinking to publish long time ago. Thankyou Honey :]


This is from her for my birthday on last July.
 My sweet bestfriend, Hazira Zahid. Contain all the moments, school moment.
THANK YOU


Boleh sedu-sedan tau kalau aku tengok benda ni balik :'(
In Shaa Allah sahabat selamanya ^^

THE END

Thursday, December 8, 2011

Belajar tu, belajar jugak.

Assalamualaikum. 


Sambung sikit tajuk atas tu. Belajar tu belajar jugak. Kalau mood lari, apa pun tak boleh kan? Apa lagi nak concentrate for few hours dalam dewan lecture tu. Apa lagi nak bangun pagi pergi kelas. Apa lagi nak rempuh tangga palam yang tinggi macam Everest tu. Apa lagi nak catat segala ilmu lecturer bagi. Apa lagi nak buat tutorial, lab report & seangkatan dengannya. Revision? Lagi lah perlukan 100% tumpuan. Tak mudah, adik kakak abang oi. Susah. 

Tapi yang susah tu lah yang best. Challenge yourself. If you made it, you are strong. Alhamdulillah setakat ni, I'm that Miss Strong. Cehh poyo.

Walau bagaimanapun, semua Miss Strong dalam dunia ni ada masanya tewas dengan mood sendiri. Bila rasa malas, bila twitter mengajak, bila tumblrnya menggoda, bila facebooknya memanggil. Pegh azab. Strong pun hilang. Hahaha Itu takpe lagi. At least boleh salahkan arus teknologi zaman sekarang kan.

Worse of all, bila tak rasa nak buat apa-apa. Apa pun tak boleh der -.-

One way to solve this is by finding a person or few people that can attract you to do what you have to do. Lebih tepat, cari inspirasi. Itu cara aku. Biar lah kat mana pun aku tercampak, aku akan cari sesuatu yang jadi daya penarik aku. Untuk terus gigih berada di situ secara serius. Macam, pergi kelas & belajar :)

Inspirasi aku banyak. Lebih dari 5 orang beb. 

Memanglah, kita menuntut ilmu ni kena ikhlas kerana Allah satu-satunya. Tapi kita manusia biasa. Nak-nak orang macam aku ni. Imannya, hmm InsyaAllah sedang dipertingkat. Aminnn. At the same time, si syaitan tak berhenti nak ganggu kan. Thats why, find another alternative. Aiman Azlan pun cakap. "Love is a greatest desire of all". So use it bebeh. 

Acane nak guna? Cari inspirasi. And you will know what i'm talking about :>


P/s : Inspirasi ni, inspirasi dari jauh je. Jangan nak dekat-dekat. Allah marah. Belajar pun tak berkat tau! Hee
THE END

Saturday, December 3, 2011

Hai Doctor, will you marry me?

Assalamualaikum.

"She's thinking of marrying a doctor if she cannot be a doctor"

Desperatekan career seorang doctor ni dah kenapa nad? Serius ini soalan tough untuk aku. Aku taktau kenapa "career doctor" ni melekat dalam otak aku walhal aku sebenarnya bukan nak sangat jadi doktor. Eh nak, tapi still tak yakin. Macam aku pernah cakap dulu-dulu lah. Entah kuat entah tak. 

Aku tau dalam dunia ada banyak kerja lain instead of being a doctor. But, i dont know. Takde orang paksa aku pun sebenarnya. Tapi otak ni. Gasak nak doktor.

Ikut hati, aku tak rasa aku boleh jadi doktor yang baik. Seorang doktor akan banyak korbankan masa dengan keluarga demi orang lain. Sedangkan bagi aku, erti kebahagiaan tu bila keluarga kita bahagia. Dan nak bahagia, kena ada anak-anak soleh & solehah. Nak anak-anak soleh & solehah, kena lah didik kan? Acane nak didik kalau si ibunya tak duduk rumah? 

Actually, hati aku kata aku akan jadi seorang cikgu. The precious career ever. 
Macam mama <3 

Royalti pahala dia, fuhhhh. Even dah meninggal pun masih ada tau. InsyaAllah. Aku suka budak. Ah, common. Aku percaya pada keberkatan. Jadi cikgu, ikhlas mengajar, berkat dunia akhirat. Anak-anak pun insyaAllah menjadi. Kan best tu. Kalau orang tanya kerja apa? Cikgu. Sounds sangat sederhana. Tak gah. Tak riak. Tapi bangga. Kita yag bangunkan anak bangsa kan? Ceh

Doktor, apa ada? Nama saja. Tension ada. Gaji memang ohsem. Tapi family aku?
But still, otak aku masih sebut "doktor".

Perihal nak kahwin dengan doktor pulak, hmm entah lah. Aku tk tahu kenapa. Aku nak seorang doktor dalam hidup aku. Hahahaha kemaruk namanya. Actually statement tu aku kasi gempar kat class aku. Time BEL. that is my shocking news. Tapi tak ramai pun yang terkejut -.- Huahuahua

Dengan otak yang asek dok sebut "doktor" ni, aku makin semangat nak belajar. Masih inginkan 4flat tu. itu yang bagus :) Kan kita tak boleh bataskan usaha kita hanya kerana cita-cita. Tuntut ilmu biar sampai negeri China. Jadi orang biar jadi yang terbaik even tak sempurna. Kan?

THE END

Thursday, November 17, 2011

Makna-kan hari mu

Assalamualaikum.

Huarghhhh. Mengantuk. tapi masih perlu mewujudkan entri ni.

#DAY2
Selasa 15th November 2011.
Jusco Tebrau City.

Priceless : I Love You <3

Tengok muka-muka ni. Ini semua orang terpenting dalam hidup aku selain family. Bukan senang all of them boleh berkumpul macam ni. Wow, thanksssssss a lot :) Seghies depa buat aku macam takmo pulang ja. Mau duduk Jb lama-lama. Haish tapi apa nak buat. Panggilan ibadah tu, penting. This moment, boleh buat aku menangis teresak-esak dekat Palam tau. Doakan aku kuat okay? (: 

#DAY3 
Rabu 16th November 2011

On this night, aku dah janji dengan cousin-cousin aku tidur rumah mak(nenek). Malam tu, tunggu punya tnggu, dorang tak sampai-sampai. Last-last aku layan Alip melukis. And this, is the product : Demam Angry Birds.

Huahuahua actually alip ni tak botak pun. Memang saje dari kecik panggil dia botak.

Guess what? Aku bawak trifle aku buat tu pegi rumah mak. And by the time Mak Long aku sampai, mereka semua rasa. And disambut baik trifle tu. Wahhhhhh, macam nak quit Asasi then masuk masak-masak je rasa Hahahaha takdenya. Tapi alhamdulillah lah :) Semua suka. Boleh buat lagi. Boleh pos rumah Mak Mentua lepas ni. Eh lupa, calon takde. Huahuahua

Seee, aku dah kata dah hari-hari aku bermakna :D

#DAY4
Khamis 17th November 2011
Masjid Sultan Abu Bakar, Johor.

Yang pegang Mic tu, My Mak(nenek) tersayang <3

Ini cerita tadi pagi. Aku and cousin aku pegi Majlis Khatam. My grandma :) For 10 months, belajar mengaji dekat Masjid ni dengan Ustaz yang baju kuning tu. Wow, bila lah aku boleh buat macam tu kan. InsyaAllah, satu hari nanti :') Amin. Mak sangat gembira hari ni. Sukanya tengok. Hihi

Aku belajar sesuatu hari ni. "Biar lebih, jangan kurang".


******************************

Alhamdulillah. Hari-hari aku berlalu dengan baik. Satu pengakhiran cuti yang bermakna. Cehh macam lepas ni tak cuti lagi je. Hahahaa I'm just value-ing the moment. Siapa tahu, hidup tak lama. Haha Terima kasih :')

Hari esok? Hanya preparation untuk pulang dan MUET. 

THE END

Tuesday, November 15, 2011

Makna-kan hari mu #DAY1

Assalamualaikum.

Suppose this entry on this date : 14 November 2011.
Tapi terlewat -.-

"Seminggu yang tinggal akan ku jadikan lebih bermakna"
Dan ini hasilnya.

Trifle Cocktail ;)

Weeeeeee. First try. Sadisss kalau hengat kisah Trifle aku buat ni. Actually benda ni tak menjadi. Kastard dia, tak keras. And serious terlalu manis. Tapi, puas hati. Sebab Isnin aku berlalu dengan begitu indah. Trifle tak menjadi tapi dibuat dari hati yang suci murni. Eh macam iklan sabun rasenya Hahahaha

In preparation

Please, please. Jangan minta aku buat utk sesiapa. Sebab serious gambar tu terlalu indah dibanding rasanya. Miahahaha But, but. Don't worry. One day, i'll be well in doing it. Amin!

Well, wait for what will happen for tomorrow. 
Seminggu yang tinggal aku ku jadikan lebih bermakna :>

THE END

Monday, November 14, 2011

Dunia perlukan senyuman

Assalamualaikum.

Hari tu saya bahagia. Hari ni saya bahagia. Semalam pun saya bahagia. Dan saya jangka, esok pun saya akan bahagia. Selamanya bahagia Amin! Hehehe


10 November 2011
Treasure the friendship, value the moments :3

P/s : Dalam dunia ni, banyak perkara untuk dibahagiakan berbanding untuk disedihkan. Look around. Alhamdulillah, mereka masih ada.
THE END

Saturday, November 12, 2011

Didik wanita, terdidik generasi.

Tapi tak bermakna kena buat rancangan macam 'Ustazah Pilihan' tu. Kami wanita bukan bahan pertandingan, ehem.

Eh lupa, Assalamualaikum awak semua :)

Suka baby tak? Alah, budak kecik-kecik yang comel lote tu. Yang taktau apa-apa, tau menangis senyum ketawa nak susu je. Haha Aku suka baby. Suka sangat. Macam nak kahwin je sekarang. Okay aku tipu Hahaha

Aku selalu terfikir, kenapa baby tak jatuh dari langit? Contoh, kenapa tak aku je yang jumpa baby-baby yang manusia hati saitan buang tu? Pernah terfikir tak kalau tiba-tiba tengah jalan-jalan dengar baby nangis kat tepi longkang? Aku pernah terfikir. Kalau jadi depan mata aku, aku tekad nak bela budak tu. Even if i am only 18 by that time. Whoa tegarkah? 

Semua orang mesti pernah berangan kan? Nak anak ramai-ramai. 
Comel macam mereka :)


Aku pun selalu berangan macam tu. 

Tapi lately ni, sesuatu menyedarkan aku. Aku jadi takut. Rasa macam taknak beranak. Taknak ada anak. Nak tau kenapa?

Sekarang 2011. Tahun ni almost end dah pun. Kalau kita pegi mana-mana, jalan kat mana-mana. Ada je kita nampak benda tak elok kan? Tak payah pegi mana-mana lah, duduk rumah mengadap FB pun dah nampak. Tah apa-apa kadang-kadang aku tengok. Baik lelaki baik perempuan. Kadang-kadang, dua-dua pun sama macam tak salah apa-apa. Tak rasa malu. Lagi sadis, semua tu jadi trending dalam dunia kita. Tak termasuk kes Seksualiti Merdeka lah apa lah macam kat TV tu. Tak takut ke?

Just, just imagine. 
By the time anak aku wujud atau anak kau wujud, entah apa dah jadi pada dunia. 
Anak aku, anak kau. jadi mangsa. No! Cukuplah kita yang tengok semua tu kan.
Dan kalau aku jadi anak tu, aku tak pinta untuk lahir ke dunia. Seriously.

But still, everything happens for a reason. DIA yang tentukan segalanya.

P/s : Improve yourself to be better till the actual time come. 
And the product, will be the best.

THE END

Thursday, November 10, 2011

Etika hidup.



Aku masih manusia biasa yang masih membuat kesilapan dalam angan untuk berubah. Aku masih manusia biasa yang ingin mencipta perubahan, mengubah dunia dan sekitar menjadi lebih baik. Tapi, aku masih juga menjadi manusia yang bersembunyi disebalik tirai keegoan manusia itu sendiri. Takut dipersenda dan dipulau secara tiba-tiba.

Eh?

THE END

Friday, November 4, 2011

Ah, perempuan memang suka berangan.

Assalamualaikum.

I am thinking of challenging myself. Try semua adventure activities. Such as, THIS.

Skydiving.

Wowww. Flying in the air. Be next to clouds. Experience the gravity-feels. Mesti ohsem gila rasa. Bila heh boleh buat semua ni? Now I am 18. When will be the right time? 

Lately ni aku selalu berangan. Experience this with each of my bestfriend. Go travelling with each of them. Where to go? Egypt, London, France, Korea, NY, and many more. Eh kejap. dulu aku tak penah berangan macam ni. Rasa macam nak habiskan hidup dalam Malaysia je. Paling hebat pun, aku teringin nak snorkeling je kat Pulau Sipadan Hahahaha kesian orang otak kecil macam aku ni.

Tapi sekarang, wow. Aku pun tak sangka bila tiba-tiba aku ade rasa nak belajar overseas. Woo woo semakin luas dunia aku. Hihi Mungkin efek filem-filem. dan dramas dan belog-belog mereka. Ye ah, aku rasa memang ye. 

Macam skydiving ni, aku rasa bila aku watch this movie. As usual, Hindustan. Don't blame me pls.


Zindagi Na Delegi Dobara
Cerita tentang 3-friends went to Spain for their Parti-Bujang sebabnya, one of them dah nak kawen.

Dear bestfriends, we will have this before i'm married okay. 
Who's with me? Hahahaha


P/s : To my dear future husband, you gotta ready for this. If they cannot make it, you will make it real for me Hehehehe Kbai (malu)
THE END

Thursday, October 27, 2011

Yet, memorable.

Assalammualaikum.

Soundtrack guwa power beb. If you stay - Joseph Vincent.
Khas untuk semua readers belog guwa. Promise me that you'll stay ~ 

Ehem.


I saw this in tumblr. Then brought me to this one..


This reminds me of something. Something is past. Annoying thing. Yet, memorable :)
HAHA

P/s : Late night life at home already gone. Goodnight, eberiwan.

THE END

Monday, October 24, 2011

Boleh selidik bakal husband/wife kat sini.

Ohh sangat hensem ;>

Ehem.

Assalamualaikum. Salam sejahtera semua.

Hari ini cikgu nak sajikan sesuatu yang cikgu ciplak dari group kesayangan cikgu. Oh ye, mungkin segelintir dari pelajar-pelajar dah bace dah benda-benda ni. kalau dah, boleh la blah dari page cikgu hari ni okay. Takpe, ckgu tak kisah Hahahaha Sebelum tu, cikgu nak cakap cikgu ni Gangsta. So, don't play-play okeh. Hah, lagi satu. bertaubat lah kalau pelajar-pelajar view entry ni sebab 'catchy-annoyed-tittle' kat atas tu. Kehkehkeh

JANUARY=CHATTER
Loves to chat. Loves those who love them. Loves to takes things at the centre. Inner and physical beauty. Lies but doesn’t pretend. Gets angry often. Treats friends importantly. Brave and fearless. Always making friends. Easily hurt but recovers easily. Daydreamer. Opinionated. Does not care to cont...rol emotions. Unpredictable. Extremely smart, but definitely the hottest AND sexiest of them MFE. .


FEBRUARY=THUG
Abstract thoughts. Loves reality and abstract. Intelligent and clever. Changing personality. Attractive. sexiest out of everyone.A real speed demon. Has more than one best friend. Temperamental. Quiet, shy and humble. Honest and loyal. Determined to reach goals. Loves freedom. Rebellious when restricted. Loves aggressiveness. Too sensitive and easily hurt. Gets angry really easily but does not show it. Dislikes unnecessary things. Loves making friends but rarely shows it. Daring and stubborn. Ambitious. Realizing dreams and hopes. Sharp. Loves entertainment and leisure. Romantic on the inside not outside. Superstitious and ludicrous. Spendthrift. Tries to learn to show emotions.

MARCH=GORGEOUS
Drop dead gorgeous!!! Attractive personality. Very sexy!!. Affectionate & Secretive. Naturally honest, generous and sympathetic. Chatterbox! Loves to talk alot! Loves to get their way! . Unbelievable kisser! Easily angered. Very stubborn in the most way possible! Loves to get noticed! Willing to take risks for others. Makes good choices. Has a great fashion sense! Maybe a little too popular with others . Outgoing and crazy at times! Intelligent. Can sometimes be a heartbreaker! Can love as much as possible! Hates insults. Loves compliments! and quiet the charmer. Trustworthy. Appreciative and returns kindness. The best in bed out of the other 11 months!! Hardly shows emotions. Tends to bottle up feelings. Observant and assesses others.likes to keep theyre crushes kinda secret.pretty much flawless.

APRIL=SEXY

Suave and compromising.. Funny and humorous. Stubborn. Very talkative. Calm and cool. Kind and sympathetic. Concerned and detailed. Loyal. Does work well with others. Very confident. Sensitive.. Positive Attitude. Thinking generous. Good memory. Clever and knowledgeable. Loves to look for information. Able to cheer everyone up and/or make them laugh. Able to motivate oneself and others. Understanding. Fun to be around. Outgoing. Hyper. Bubbly personality. Secretive. Boy/girl crazy. Loves sports, music, leisure and travelling. Systematic.. Hot but has brains.

MAY=LOVER

Hella sexy, loves sex n making luv, tends to be SOOOOO hott!! Active and dynamic. Decisive and haste but tends to regret. Attractive and affectionate to oneself. Strong mentality. Loves attention. Diplomatic. Consoling, friendly and solves people’s problems. Brave and fearless. Adventurous. Loving and caring. Suave and generous. Usually you have many friends. Enjoys to make love. Emotional. Stubborn. Hasty. Good memory. Moving, motivates oneself and others. Loves to travel and explore. Sometimes sexy in a way that only their lover can understand.

JUNE =FINEASS

Fun to be with. Loves to try new things. Boy/girls LOVE you. You are very hott. Secretive. Difficult to fathom and to be understood. Quiet unless excited or tensed. Takesrep pride in oneself. Has reputation. Easily consoled. Honest. Concerned about people’s feelings. Tactful. Friendly. Approachable. Emotional temperamental and unpredictable. Moody and easily hurt. Witty and sparkly.spazzy at times.Not revengeful. Forgiving but never forgets. dislikes nonsensical and unnecessary things. Guides others physically and mentally. Sensitive and forms impressions carefully. Caring and loving. Treats others equally. Strong sense of sympathy. Wary and sharp. Judges people through observations. Hardworking. No difficulties in studying. Loves to be alone. Always broods about the past and the old friends. Waits for friends. Never looks for friends. Not aggressive unless provoked. Loves to be loved. Easily hurt but takes long to recover.

JULY=GANGSTA

You’ve got the best personality and are an absolute pleasure to be around. You love to make new friends and be outgoing. You are a great flirt and more than likely have a very attractive partner, a wicked hottie. Like somebody with a JUNE brithday. It is also more likely than that you have a massive record collection. When it comes to films, you know how to pick them and may one day become a famous actor/actress yourself - heck, you’ve got the looks for it!!!

AUGUST=ATTITUDE
outgoing personality. takes risks. feeds on attention. self control. kind hearted. Self confident. loud and boisterous. VERY revengeful. easy to get along with and talk to. has an “every thing’s peachy” attitude. likes talking and singing. loves music. daydreamer. easily distracted. Hates not being trusted. BIG imagination. loves to be loved. hates studying. in need of “that someone”. longs for freedom. rebellious when withheld or restricted. lives by “no pain no gain” caring. always a suspect. playful. mysterious. “charming” or “beautiful” to everyone. stubborn. curious.. independent. strong willed. a fighter.

SEPTEMBER=IMP

Loves to chat. Loves those who love them. Loves to takes things at the centre. Great in bed. Inner and physical beauty. Doesn’t pretend. Gets angry often. A meaningful love life partner. Makes right choices. Treats friends importantly. Brave and fearless. Always making friends. Does not harm others. It is all about love and fairness. Easily hurt and hard to recover. Daydreamer and does fullfill. Opinionated. Does not care to control emotions. Knows what to do, to have fun. Unpredictable. Someone to have close to you. Extremely smart, but definitely the hottest AND sexiest of them all.

OCTOBER=HOTTIE

Trustworthy and loyal. Very passionate and dangerous. Wild at times. Knows how to have fun. Sexy and mysterious. Everyone is drawn towards your inner and outer beauty and independent personality. Playful, but secretive. Very emotional and temperamental sometimes. Meets new people easily and very social in a group. Fearless and independent. Can hold their own. Stands out in a crowd. Essentially very smart. Usually, you ever begin a relationship with someone from this month, hold on to them because their one of a kind.



NOVEMBER=SWEETIE
 Stubborn and hard-hearted. Strong-willed and highly motivated. Sharp thoughts. Easily angered. Attracts others and loves attention. Deep feelings. Beautiful physically and mentally. Firm Standpoint. Needs no motivation. Shy towards opposite sex. Easily consoled. Systematic (left brain). Loves to dream. Strong clairvoyance. Understanding. Sickness usually in the ear and neck.. Good imagination. Good physical. Weak breathing. Loves literature and the arts. Loves travelling. Dislike being at home. Restless. having many children. Hardworking. High spirited. .


DECEMBER=BEAUTY
This straight-up means ur the most good-looking Loyal and generous. Patriotic. Competitive in everything. Active in games and interactions. Impatient and hasty. Ambitious. Influential in organizations. Fun to be with. Easy to talk to, though hard to understand. Thinks far with vision, yet complicated to know. Easily influenced by kindness. Polite and soft-spoken. Having lots of ideas. Sensitive. Active mind. Hesitating, tends to delay. Choosy and always wants the Stubborn and hard-hearted. Strong-willed and highly motivated. Sharp thoughts. Easily angered. Attracts others and loves attention. Deep feelings. Beautiful physically and mentally. Firm Standpoint. Needs no motivation. Shy towards opposite sex. Easily consoled. Systematic (left brain). Loves to dream. Loves freedom. Strong clairvoyance. Understanding. Sickness usually in the ear and neck. Good imagination. Good physical. Weak breathing. Loves literature and the arts. Loves travelling. Dislike being at home. Restless. having many children. Hardworking. High spirited .


P/s : Toksah nak percaya sangat ah menda-menda gini eh. Syirik! Tapi, kadang-kadang macam betul. Hahahaha kbai nak solat Maghrib :>
THE END

Monday, October 17, 2011

Esok lusa punya cerita #1

Assalamualaikum.

Keluh kesah. Hati gelisah. Buat apa tak kena, pergi mana pun tak bahagia. Yang dicita tak kunjung tiba. Yang mencari pun tak terjumpa. Dunia macam terbalik bila aku rasa apa yang tak patut aku rasa. Dan menjadi gelap bila aku tak mampu nak hilangkan semuanya.

Huyoo ayat.

Aku rasa aku nak jadi penulis lah. (Effect cerita Milli & Nathan) Heheh Ya. Jadi penulis. Cerita pengalaman dan imaginasi kepada pembaca. Kongsi ilmu, dapat banyak pahala. Tapi, penulisan perlukan bakat. dan sekeping hati dan se-buah otak (betul ke buah?) Haha Otak dan hati aku ada. bakat? Masih tak jumpa. Nampaknya bukan keputusan yang baik.

Aku ubah fikiran. Hahaha lain kali lah aku sambung. 



Esok aku MUET (18/10/2011). and i am not preparing anything yet. Huwaaaa takutnya. Boleh tak kalau kejap lagi aku pejam mata, then bila aku bukak mata je, it's already 19 October. But at the same time, i got the best fr my MUET? boleh tak? Hehehe

Just, doakan aku tak blank. Doakan aku boleh buat yang terbaik. Doakan aku boleh tenang, tak buat sindrom common aku tu. Aku takut sebenarnya. Cuma, tu lah. Orang lain boleh, takkan aku tak boleh kan? InsyaAllah. 

P/s : Aku rasa aku jadi semakin kasar lah. Dan poyo. Kenapa heh?
THE END

Dont have tittle

Assalamualaikum


Now i am totally bored. Bored bored and bored. I think i need bread. Hehh

Dah dua minggu duduk rumah, still takde achievement. Before cuti, macam-macam plan hado dalam kepala ni. Termasuk things yang tak masuk akal dalam hidup aku seperti pi jogging tiap-tiap pagi. Hahah ekau bangun pun entah pukul berapa kan nad.

Aku plan nak main masak-masak, hari-hari. But i end up masak fr the first day of cuti and then lenyap impian tu. Tah ape-ape. Belum masuk angan-angan aku nak kemas satu rumah lagi, pun tak menjadi jugak. Nak kerja? Hehh, please don't believe this statement okay.

Lesen kereta. Hah! that one memang aku tak kire, nak habiskan cuti ni jugak. Atau pun nanti habis Asasi, aku jadi kerang busuk kat rumah 5 bulan -.- No no no. It won't happen bebehh. But still, no progress pun lesen aku. Sadissssssss ;'(

Parents busy. Nak lagu mana lagi kan?

Tetiba terfikir. Apa akan jadi eh kalau ak dah ade lesen? Aku tak duduk rumah langsung kot. Heh, no-no. Munkin sebab tu lah Allah kata "Nadia, kau tak boleh habis lesen awal-awal. Buruk padahnya" Haha Mungkinlah. Kan each thing happens has its own reason ^^ 

Ada baiknya jugak kan. 
THE END

Wednesday, October 12, 2011

Kekhilafan manusia, aku.

Assalamualaikum.


Aku rasa orang yang berpeluang belajar bahasa Arab tu sangat beruntung. Kan?
THE END

Tuesday, October 11, 2011

Heart melted on the wrong moment, for the wrong person. Maybe.

Assalamualaikum.

I'll be Awesome!

Perangai lama datang balik. Rasa lama datang balik. Moment lama datang balik. Kalau lah boleh deny everything. Kalaulah boleh lenyapkan everything, aku dah buat dah. Tapi tidak. Tidak boleh entah kenapa. I keep on waiting for nothing. Dengan ego yang tah ape-ape. Ingatkan dah besar makin matang, rupanya aku masih sama tak berubah. Entah bila nak berubah, aku sendiri masih tertanya-tanya. Mungkin esok. Dan mungkin bila nanti kita kan bertemu lagi ~ (lagu Peterpan)

P/s : Aku teringat saat-saat aku tercari-cari engkau dimana dulu-dulu. Hehh! Never make someone a priority when you're just an option, Nadd! :3

THE END

Monday, October 10, 2011

Peace!

Assalamualaikum. Bruno Mars again Teheeeee!




P/s : Kenapa IDM nak problem sekarang? Kenapa nak expired sekarang? Kenapaaaaa? -.-
THE END

Sunday, October 9, 2011

B-B-B-B Bruno!

Aku tak gila Bruno dulu. Sekarang? Entahlah. all over the head. Teheeee!


Don't ask why. I miss this guy HAHA


P/s : I got this from here

THE END

Saturday, October 8, 2011

Housemates.

Assalamualaikum.

Mungkin ada yang menunggu entry ni, mungkin jugak mereka dah lupa. Tapi, let me tell you something here. Aku tengah menaip dalam ketakutan yang hebat ye sekarang. Kenapa? sebab si Jimmy ni tengah sawan. Dok kejar kaki orang je. Wireless rumah buat hal, so i need to be on the floor kat bawah. And Jimmy main-main dekat sini.

Serious depressed. 

Bukan depressed sbb Jimmy je, tapi sebab wireless rumah ni. Pegh hangin guwa. time guwa balik jugak lah dia nak buat hal macam ni. Menci I !

Hahaha gedik. So, I already home. Ngehngehngeh. Let's start the story.

Please don't go away. Stay tune :')

Hari tu, detik tu, waktu itu, kami sekeluarga meluangkan masa bersama. Walaupun saban hari, kami menatap muka yang sama. Serious aku tak jemu. Cuma kadang-kadang tu letih. Letih layan karenah mereka. Layan gelak tawa mereka. Tapi itulah yang menghidupkan aku di Palam <3 Like, seriously i'm alive there!

Mungkin. 

Mungkin aku kena straight to the point je. Serious ayat guwa macam hape. Naik geli nak sambung menaip ni Hahahaha 

Bila habis final, mula lah akal setan ni menjalar. Tapi jangan risau, aku masih waras. Tak liar seperti insan lain di luar. Hihi Malam habis final, maksud aku habis paper Physics. Kitorang berparti sakan di R240.. Heheh ya. maraton movie bersama-sama. Makan keropok-keropok-keropok bersama-sama. Chocolate cadbury Mousse menjadi santapan tambahan bersama air mineral. Nasib baik takde popcorn. kalau tak, lengkap dah Plan 2.0 kitorang. Tiga buah movie jadi mangsa. Asalnya nak lapan. Tapi, masa terhad.Tiga je dpt :(

Santapan pertama, Hantu Bonceng. Sebabnya, peng-supply movie minat Zizan Raja Lawak. Hensem katenya. aku? Bila tengok Hantu Bonceng, baru ku sedar, Oh Hensemnya Zizan Hahahahaha 

Next station, Ladda Land. Sebab terpengaruh dengan cerita Mimi (ex-classmate kitorang yang dah belajar kat mesir sekarang). Mimi cakap, Ladda Land best. Dia & BF dia menjerit sakan kat panggung. Heh. Tonton dan tonton dan tonton, menjerit! Haha okay memang seram. Seram plus sedih. Malangnya, aku tak tengok sangat pun. Part ngeri yang last, i slept. Hahahaha Diorang kate sedih. Si bapak bunuh diri sebab ingatkan dia tebunuh anak lelaki dia. Whoa

Bukan taste aku horror/thriller movie ni. Mama cakap, kalau tau takut, tak payah tengok cerita hantu. Yes, i'm obedient person ;>

Last station, "Purple Love". Nicest among the three movie. Kenapa? Genre romance. Jangan pertikaikan hati seorang perempuan okay. Mungkin aku common. Typical. But, its normal. Lelaki-perempuan sama je. Saje taknak mengaku en. Pasha Ungu hero nya. Yeah, satu rumah feeling habis. Semua dok bayang tengok dgn pakwe. Kalau aku, takmo. nanti muka jiwang yang kelakar keluar, habis kena gelak. Hahaha Husband? can be accepted. Aiceh!

Then, tidur. Pukul 3 tamat parti ;3
RABU - Sunway Pyramid. Pagi tu semua plan nak keluar seawal 8 pagi. takut bas penuh. Heh, serious penuh gila. Bas penuh tak jadi hal. Ni, semua housemate aku bantai tidur lagi. Beriya! Hahahaha 10.30 semua settle. and tunggu bas. Guess pukul berapa ktorang bertolak?

12.40 petang.
MEET THEM <3
Yana, Nardd & Dba 

Ainun & Ila

Tiqah & Yana

Kerja paling gila aku pernah buat. Hahahaha gatal-gatal pi suggest turun tunggu bas kat fakulti. Padan muka. idea sape? idea aku. Hahaha Tak pasal-pasal kena lepak dalam bas 20minit sebab tunggu driver bas tu rest dekat Angsana Haha tapi, pakcik bas tu baik :) kasi duduk dalam air-cond. tak suruh keluar. Heheh

Diumumkan ketibaan Duli Yang Berhormat, warga R240.. di Sunway Pyramid.

Propaganda semata. First thing, makan. Semua kebulur kerana dua jam menunggu bas yang tak kunjung tiba. Selesai makan, kami buat apa yang patut. Malas nak cerita. nanti semua orang jemu. Semua orang tau, kami typical. Haha

No-no. No ice skating this time. Housemate aku semua penakut. Cehh macam aku berani sangat en

By 5.30pm, Dba nak balik. And this is the part yang memang aku terharu gile. Terharu gila-gila. Gila punya terharu. She's here just because of wanna spend time together with us. And guess what? Dba taktau jalan balik rumah pun. I mean, this is her first time been here. And seriously, budak ni berani. kalau haku, hohohoho tidak mungkin ak jejak Sunway. Dahlah kena balik sorang. Ohh man, terharu gila. apatah lagi, dba menjadi semakin sweet when she gave me a thing. cute watch :3 You are too nice, okay. Serba salah aku dibuatnya. Thank you <3

Ini, Dba yang sweet :3

So, after maghrib, kami pulang. Saja taknak menikmati Maghrib dalam bas. Haha apa lagi? Ohh dinner. Warga R204.. memang hantu makan. Tak boleh skip makan. Eh, sebenarnya tu tabiat Yana sorang. Aku dan yang lain okay je. Haha tapi sebab kami sayangkan Yana, kami turun di Klang Sentral dan makan. By that time, it's already 10pm. No bus to UiTM.


So, amek taksi. Heh, abang selamba Hahaha Serious seram kot naik taksi malam-malam dan hny tiga orang. And ofcourse, we are girls. Tapi, alhamdulillah Abg selamba tu baik. Cerita pasal accident depan UiTM Palam, area MERU and whatsoever. The unbelievable thing is, dia teka aku org JB. Heh, ade rupa orang JB ka kat muka aku ni? So weird. 

Atau mungkin ada cop kat dahi. Mungkinlah kan Hahaha

So that is the end of our story.DOT

P/s : Okay entry berjela. Maaf.

THE END

Thursday, September 29, 2011

You start now, or you lose it.


Dah berapa jam mengadap lappy. Inilah akibatnya. Physics entah ke mana.


Bila keluar statement macam tu, mula lah hati gundah gulana. Tu siapa? Tutor Physics kesayangan yang sangat baik. Ya, terlalu baik. Aku, terhutang budi dengan beliau berkat carry mark yang sungguh membahagiakan. Tapi finale? Hmm

Tapi, aku still nak share this song untuk semua. Pencarian ku berakhir kini. Lagu Lighters tanpa rap. Wahhhhhhh kalau lah Bruno Mars yang nyanyi, pegh. Ofcourse hebat perasaan ni Bahahahaa


Sekarang, aku nak tidur rehatkan minda. Moga esok dan seterusnya, menjadi hari yang indah untuk kita berdua okay, Physics<3

THE END

Depressed. But not.

Assalamualaikum.

One more to go. The one and only, My Physics left HAHAHA
Tak payah lah nak tanya apa jadi exam lepas-lepas tu. Let bygone be bygone. Mama cakap, Allah lebih tahu apa yang baik untuk kita (:

Tak sabar nak maraton movie bersama housemate-housemate tersayang. Tapi itu semua nanti.

Now?


HAHAHA sat lagi. Yeah! 
Jom semua orang serbu McD PALAM.
  1. THE END

Saturday, September 17, 2011

FINALE ;)

OLE OLE OLE OLE......


Nampak tu? jadual finale yang aku rembat dari facebook berkat dari usaha penolong class rap aku yang sememangnya baik hati dari hari pertama kita bersua Hahahaha Mungkin jumlah subjek tak sehebat time muda-mudi atau lebih tepat SPM dulu, but still this is challenging okay. Aku hanya ada KURANG seminggu untuk merungkaikan segalanya.Wah

Tak lama tu. kejam celik je.

Failed 1 subjek, UPU tak terima. boleh jadi, kena tendang. Malas lah nak hurai panjang-panjang. takut jadi doa. Nauzubillahhhh.. Jauhkan lah Ya Allah.

So Selamat Maju Jaya kepada semua yang nak finale nanti. Tak kesah lah Uni mana-mana. Hehee 

Aku harap aku mampu bertahan untuk Semester depan bersama anda semua (:
InsyaAllah AMIN !

P/s : Bit confession here, aku dah mula sayang rakan-rakan A10 aku kat sini.
Please, don't go elsewhere next semester.
THE END

Thursday, September 15, 2011

Stay smile and be cool.

Assalamualaikum.
Entri penuh emosi. Toksah baca, nanti muntah lap sendiri heh!

Saya bukan lagi nad yang dulu touching-menaching tak tentu hala.
Saya bukan lagi nad yang dulu kalah pada kata-kata.
Saya bukan lagi nad yang dulu terlalu memikirkan sesuatu hingga tak keruan dibuatnya.

Apa yang ada hari ini, sila nikmati. Esok lusa entah kan merasa entah kan tidak.
Macam pelik gaya bahasanya entah mengapa. Hahaha
Kadang-kadang tak semua benda perlukan clarification kan. Harap maaf ye kawan.

Apa lagi nak cakap? 
Forget the past, look for the future. Allah sentiasa ada dengan kita, bukan manusia (;

P/s : Aku tak bersedia untuk apa-apa. Bukan masanya, bukan waktunya. Hidup masih panjang dan perlu dinikmati. Makna-kan hidup anda dengan cara anda. Kalau tak tahu, boleh tanya Mr. Bean. Mungkin dia lebih tahu ;>
THE END

Saturday, September 3, 2011

Cuti tanpa gaji.


Ho-yeah. From today, aku cuti tanpa gaji dr segala pekerjaan common.
Demi bakal anak-anak, suami & masa depan yang lebih cerah dan gemilang. 
Hahahahahaha

Wish me luck guys. Time is limited.
THE END

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum.


Selamat Hari Raya Aidilfitri<3

Okay this year takde entry di malam raya. Entry seminggu raya je ada. Hehe Takde entry mintak maaf macam setahun dulu. Bukan dah tak ingat, bukan dah tak bermakna. Raya tetap lagi raya. Rindu tetap lagi rindu. Maaf tetap lagi maaf. Okay aku merepek. Hahaha

So, Selamat Hari Raya untuk semua pembaca Narddstoryy(kalau ada). Maaf dipinta atas segala kesilapan yang sengaja ataupun tidak. Sorry, no specification fr this year. Cuma, I'm sorry.

Kbai. 
THE END

Friday, August 12, 2011

Life always be like this. As usual and sometimes.

Assalamualaikum

 

Now i'm in big trouble. Aku ade kerja yang sangat banyak utk dua minggu mendatang. Seriously banyak gile. First, for this Munday. Speaking Test fr BEL260. ohh man. trial hari tu, aku teruk gile. Serious teruk gile. My lecturer yang sporting nice lady tu, scream at us. Memang salah aku pun. Gugup tak bertempat. time-time macam tu lah kan nak blank segala :(

Plus more, aku igtkan Sindrom Tak-boleh-fikir-hujung-jari-sejuk yang aku hadapi dari dulu tu dah hilang. Tu yang aku over-confident tu time trial speaking that day. Rupanya, still ada. Cuma hilang untuk Interview JPA je. Sadis betul hidup macam ni. Group lain, okay je bro. Aku? Spoil bebbb. Malu den.

I wish i can do much-much-much-much better fr the real test. Tolonglah, taknak malu depan classmate. Please!

Tu problem pertama. Kedua, on next week also, aku ade test Hafazan fr CTU085. Hebat. Hafal Surah al-Mulk 1-15 dengan maksud sekali. Whoaaaaa, maksud brooooo. Tapi ni not big problem sangat lah. InsyaAllah aku boleh atasi dengan kudratku sendiri Aminnnn :)

The most double-triple big problem, hari ni (khamis) aku baru tau aku ade Assignment Chemy AND Assignment Phy. Niceeeeeeee and know what? tadi aku gigih siapkan assignment Bio yang due datenye 11.20 am esok(Jumaat). Bro, kalau sikit je guwa tak kesah weh. 

Chemist, ade belasan subtopics and each subtopics ada lebih kurang 25Q. wooooooo due date? Ahad ni. Masak ayam lah aku kan. Naseb baik horsemate(housemate) aku ade yang satu kelas. Thank god. But still, aku tak tau bile nak buat sbb esok Mama datang sini. and ofc aku takkan ade kat ruma till Saturday. So bile nak buat? Warghhhhhhh

Masalah tu macam ayam. Nampak best tapi menggemukkan.

Phy? Memang aku sayang. 22August due date. Ade 4 subtopics and each ade 4 soalan je. 
I love you Physics

Haha Ade lagi, kerja aku tak habis lagi. Presentation Bio. bukan presentation biasa-biasa. Ni hebat punya presentation yang perlu di-present di hadapan 200+ orang. Semua DK-mate aku. Whoaaaa tp bukan aku sorang la. 15 orang satu group. Tapi ofc, kena risau jugak. Aku kan group-mate yang bertanggungjawab :)

Tutorial? Lagi sadis. Tapi sadis bagi orang lain lebih la drpd aku kannn Hehehe Semua tutorial Physics perlu disubmit after final exam. Complete soalan and jawapan. That is our assignments. Puhhhhh aku tak kesah lagi. Sebab aku memang terror salin soalan tutorial sejak first tuto lagi. Salin jawapan lagi lah terror. Hehehe Tapi malang, fahamnya tidak ;(

And and Tutorial Maths pun same. Cuma, lebih kejam. Nak next week. On thursday. Ayam lah semua classmate akuuu. Aku? Alhamdulillah. Sedar mimpi awal sikit. Just, tuto yang baru je tak complete lagi. Ngehngeh

Dahlah tadi tengah hari settlekan Lab Bio nak kena hantar. Phew! 

Dan now, aku plan nak belajar phy tapi aku sangkut kt sini. Haha mls la nak tidur. Esok ade lab je Teheeee! Tapi still, i have much things to do. Nahhhhhhh last week relax bebenor. Sekarang, hamek kau. 

Don't worry. Nad tabah. Nad rajin. She's not a loser And ofc un-loser like her will complete everything! (:
InsyaAllah AMINNNNNNN

THE END

Sunday, August 7, 2011

Kita couple balik pls :(



Assalamualaikum.

Di kesempatan ini, secara ikhlas saya ingin katakan, saya rindu awak. Seriously saya sedih dengan perpisahan kita walaupun sebenarnya perpisahan itu berpunca dari saya sendiri. Saya minta maaf. Awak, saya tahu awak di sana masih terus menanti saya. Cuma mungkin saya yang buta. tidak sedar akan kehendak hati yang hendak terus bersama awak sampai bila-bila. 

Tapi awak tu yang tk berubah. Masih dengan ego awak. Masih suka menyusahkan saya. Masih tidak mahu mencari saya semula. Masih abaikan perasaan saya seperti dulu. Awak tak pernah make any effort untuk pujuk saya kembali. Walaupun saya dan awak sendiri tahu, betapa bernilainya saya pada awak. Saya tahu semua tu. 


Dan disebabkan itu juga, saya berada  di sini. Menyampaikan kata-kata yang sungguh saya tak mahu katakan. Tapi saya berjaya ketepikan ego saya kali ini. Saya berjaya. Sedangkan awak? Masih begitu jua. Takpelah awak, untuk masa depan kita dan bakal anak-anak kita yang tidak tahu berapa jumlahnya, saya rela. Rela campak ke laut ego saya ni. Bukan senang tau awak. Tolonglah hargai. 

Saya cuma harap, tatkala kita bersama semula, awak berubah. Tak meyusahkan saya seperti sebelum ni. Saya harap saya dapat memahami awak dengan lebih baik. Lebih hebat daripada Albert Enstein yang selama ni ada dalam hati awak kan.

Semoga kita mampu mencipta chemistry yang tak pernah ada antara kita sebelum ni. Mungkin itu akan mengukuhkan kita berdua. 

Okay lah awak. Itu sahaja warkah dari saya untuk awak. 
Salam sayang dari Saya yang tak paham awak.


OKAY FINE, ENOUGH OF THAT CIK KAK. AKU GELI :P

Apa yang anda fikir bila terbaca watikah berjela begini and this thiggy di post oleh Nadd? Ofc, ade yang pk aku miang tah ape-ape, ade yang pk aku merepek. Atau mungkin ada yang pk jiwang jugak si Nadd ni(WHAT?). Hahahaa tak kesah la hangpa nak pk ape. Just, please read the next sentence okay. 

Imagine that "awak" is Physics and "saya" is nadd. 
And think by yourself :)

Motif : Akan aku cuba menyelami Physics sepenuh hati aku. DEMI final exam after raya nanti. Wish me luck! Hahaha

THE END

Friday, July 29, 2011

Ramadhan kembali lagi. Syukur

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK


Sama-sama kita kejar Barakah Allah. Pahala berlipat ganda. 
HAPPY FASTING, PEOPLE (:
THE END

Sticky Yummy

Assalamualaikum.
Diharap semua orang sihat-sihat belaka.


Tahu tak ni apa? Ni gula-gula yang sangat comel-cute-cantik yang boleh dimakan tetapi disebabkan kecomelan beliau, aku tak sanggup nak makan Hahaha first time aku jumpa this cute thing, mase keluar dengan Anum dulu. A-H-A-H-A-M bagi dia sbb A-H-A-H-A-M balik dr Singapore. Sangat catch-eyes this thing sampai ak tertanya-tanya where to get this. After months, aku lupa pasal benda ni Hehehe

And and nowwwww. someone gave this to me. As a birthday gift. Almaklum, hari tu aku baru Lapan Belas kan. Hehehe siapa? ofcourse bukan pakwe baru. Sebab pakwe baru tak dijumpai lagi. Hahaha Orang yang bagi ni lebih bernilai drpd seorang pakwe. Cepatlah teka. tak, bukan Hadri -.-'

Ceh tiba-tiba.

I got this from my bestfriend in PALAM. Beliau sngat baik. Triple marvelous punya baik. Seriously. Ak dgn dia mmg kamceng habis. Kemana jua berdua. Mungkin sebab aku memang jenis stick to one person kot. Hehee Beliau adalah classmate aku, DK-mate aku, Makan-mate aku tp bukan soulmate aku sebab beliau seorang perempuan yang comel(oh tidak). Haha comel lah :) 

Aku? seorang yang kejam, hati batu, and whatsoever kadang-kadang kesian dengan dia. Almaklum, part gelakkan orang seriously aku terror. and she? Gelak-mate aku paling hebat. Dia tersilap, aku gelak. Aku tersilap, dia gelak. Menganjing antara satu sama lain jgn cerita lah. Tapi kami menganjing secara baik okay. Cuma term "menganjing" tu je tak berapa nak baik untuk digunakan Hehee

Plus more, ramai di antara classmate aku cakap kitorang MANJA. Whatttttttttt? 

How the heck kami dpt tittle tu Hahahaha tapi aku tak kesah pun. It's friendship between girl and girl. To be manja here is better rather than manja dengan lelaki. Pandangan aku lah kan :D Bergaduh? sangat hebat jugak. tapi kami bergaduh secara siuman. tak main ah pakat tarik-tarik tudung segala. Tu tak educated namenye. 

Ada lagi satu. Beliau sangat baik sebab selalu jagakn tempat aku dlm DK. kadang-kadang aku rase mcm kejam gile pulak sebab asik dia je jaga tempat. aku? sedap-sedap lenggang kangkung masuk DK, tau-tau da ade tempat. Haihhh tp masalah aku adalah aku tak suke rushing. bukan tak suka. Yelah, before kita belajar mind kena relax. How come aku nak relax kalau ak kena rushing masuk DK. dan yang merelaxkan itu adalah, melihat alam sekitar serta mencuci mata dengan benda-benda yang indah. Dan benda-benda indah itu perlu di nikmati and menikmati take times babe :P tolong lah faham konsep ni Hahaha

Sebenarnya, aku tak kesah pun dduk mane. And i told her this already. Tp simple anwer, "aku yang nk dduk tengah and depan. Alang-alang, jaga tmpt kau sekali". Okay aku faham. Terima kasih pun tak cukup utk ni semua, Dba. Cehhhhhhhhhhhhhhh Hahaha

Eh, tak pasal-pasal entry ni cerita pasal dia pulak. Aku nk bgtau psl gula-gula sticky tu je sebenarnya. Hahaha tapi dah alang-alang biar aku reveal terus lah kan. Ni lah dia partner "Manja" aku kt PALAM Bhahaha

Name dia Siti Adibah :) 
Thanks for segalanya. 

P.s : Harap-harap tkde warga Palam jumpa this blog. Habis kena tittle "manja-gila" pulak lepas ni kang HAHAHA kbai. 

THE END 

Monday, July 18, 2011

Watching you is the only drug i need

Assalamualaikum.


Hey Hey, Hey Hey Hey, Hey Hey Heyyyyyyy :D
Demam Hey Soul Sister tak hilang lagi dr kepala otak aku. seriously. Nicest song ever. Entah lah. aku pun tak tahu kenapa. tapi lagu ni memang menagkap. entah apa yang menangkap pun aku tak tahu. I tend to sing it over and over over again babe. 

My CRT? dah setahun dah kot tak tukar-tukar. Still "Hey soul sister, ain't that mister mister, on the radio, stereo ....." Hahaha org yang call aku ofc bosan kan. tapi aku suka. Padahal, aku first time dgr lagu ni time form 4 beb. kat dlm myflashfetish. But then, after months baru this song keluar radio and jadi hits till today. now, aku dah habis sekolah da pun. aku still in love with this song. hebat kan?

Type Hey je kt google, terus keluar Hey Soul Sister :D

Sebenarnya, aku nak bgtahu that day, eh tak. weeks ago, aku kena buat Presentation Parts Of Speech guna songs lyrics. Group aku terdiri daripada Cik A, B, C, D(aku), E and Encik F. At first, group aku choose Lagu Lemon Tree by Fools Garden and A thousand Miles by Vanessa Carlton. But then after lecturer suruh present both lagu, buat presentation fr both, tk jadi guna Lemon Tree. apatah lagi ditambah dgn konflik dalaman diantara Cik A dan Encik F yang menyebabkan akhirnye Encik F tukar group and digantikan dengan Encik Z.

So, Cik D(aku), E and Encik Z decide nak lagu Count On Me. Tapi mcm tak best and lastly, Hey Soul Sister (: Okay. tu je aku nak cerita sebenarnya. Hahahaha (serious boring topic)

Tak habis lagi. We all need to sing those songs after habis present. HOMAIGOD. rugi korang tak dgr aku nyanyi HAHAHAHA seriously suara aku, Cik A and Encik Z je yang kuat part nyanyi Hey Soul Sister. Malu dah tolak tepi dah. Hey Soul Sister pny psl :P 

See this, Maria Elena pun try out this song. Hahaha
THE END

Rumours i made

Assalamualaikum I spread rumors that I wanna get married after I completed my current study. What they dont know is, that just to tur...