Saturday, January 29, 2011

Nuffnang?

Tengok tajuk sure dah tahu kan ape aku nak cerita. sebelum tu, aku nak bgtau something pasal nuffnang dan aku. Actually, before ni aku spell nuffnang macam nih "nuffnagg" Hahaha taknak macam sengal pulak kan sikit. Hehe bila ingat balik terasa memalukan. Nuffnang antara things yang common bagi para blogger tapi tidak aku Haish

Sebelum ni aku macam endah tak endah je hal nuffnang-nuffnang niy. Actually sekarang pun aku ak tak heran HAHA tapi bila aku dengar pasal keuntungannya, buat aku macam tertarik. why don't kita try kan? So, aku pun google dekat website nuffnang selama beberapa jam. And ape aku nampak memang menguntungkan Tapi bagi mereka-mereka yang betul-betul minat untuk memperkembang blog masing-masing Haha

Ape yang buat aku rse macam WHOA bila baca entry Zackzukhairi tu Fuhh marvellous lah kan. siap bole plan nak buat modal kawin lagi Hahaha aku nak gelak pun ade. tapi comel lah kot angan-angan dia tu. Ada orang cakap nuffnang bole buat duit sampai beribu-ribu haa Haish first time dengar aku macam ber-iye je enn orang ni cakap. tapi lepas dengar orang-orang lain cakap termasuk kau, benda niy jadi macam absorb dalam kepala otak aku Haha

After research dan research, ape aku nampak, benda alah ni memang boleh buat duit. tapi untuk orang-orang yang blognya popular. Aiceh tapi betul lah. Berpuluh ribu follower baru boleh kayaaaaa Hahaha aku? Haihh more than a year aku blogging, hang tengok sendiri lah kan. tapi aku tak harap apa-apa punnn :)

Hehe aku lagi suke kalau aku ade readers yang setia. takpayah jadi follower pun takpe. mostly, ofcourse lah kebanyakan dorang semua terdiri daripada kawan-kawan, sahabat handai aku yang kenal aku f-t-f. tau perangai aku macamana or everything. readers luar yang tak kenal aku tu, Hmm aku tak rse dorang akan terus membaca kan kan? takpayah la nak tipu aku Hahahaha apatah lagi aku ni bukan golongan yang top-top dekat Blogger ke, FB ke, ataupun zaman Myspace dulu-dulu Hakhak

Nanti senang-senang ak bukak topik kenapa aku tak suke Glamor okay. Kalau nak bace la, kalau tknak bace takpe. aku akn jadikan posting pasal tu sebagai rujukan masa depan aku. Apa susahhhh Haha

Tapi sesimple-simple aku, aku tak kejam bebb. InsyaAllah lepas ni kalau aku jumpa Ads Nuffnang dekat blog korang, aku click ye. untung-untung dapat satu pahala. Hehehehe

 P/S : terima kasih sebab sudi baca entry aku sampai habis ye. kalau ade yang ingat aku nak terangkan cara penggunaan Nuffnang dalam entry niy, maaf saya telah kecewakan anda.
THE END

Thursday, January 27, 2011

Jom borak-borak

You know what? tiba-tiba rasa macam rindu gila dekat Boyfren aku. Hmmm apetah la yg dia tengah buat kan. kesian dia sorang-sorang kat sane. takde kawan katenye. Yelah, sister dia da keluar dari ruma dahhh. Haihhh memang gitu lah kan hidup. bila sampai masanya, kita semua akan keluar dari rumah masing-masing. kalau ade rezeki kita, keluar sebab kena sambung belajar ke kan, pegi hostel ke. paling mantap pun, keluar ruma sebab kahwin haaa Haish seram je kalau pk kan turn aku kan. berapa bulan je lagi haaa Haha berangan kau nad. Entah ye entah tidak dapat further study tuu Hahaha

Kalau awak, takut tak nak hidup sendiri? Rasanya kuat tak? Haihhh aku seraaaammm Haha

Yelah bebb, selama aku hidup ni, everything happen pun, boleh tanya mama anything but later on, Haaaaa kau nk tanya sape lg naddd oi? paling aku rasa macam nak lari bila pk pasal kena urus duit sendiri Haha makan minum semua kena settle sendiri. Haish

Ade la bila tu cousin aku cerita. Kejap kejap. postpone tentang tu. Sekarang kan, semua cousin aku dah tinggalkan aku. Serious. yang tinggal cousin-cousin aku yang laki-laki je. Haihh bosan tak bosan lah kan. Azy dah masuk Politek JB, Mira memang dah dekat Uitm Segamat dari last year. Eppy pulak masuk Hostel Teknik Perd sambung Form 4. Paling menyentap hati, Yaya pun masuk Hostel SIGS start untuk Form 1. Whoaaaa dah tu aku nak kemane dahh lepas ni? Haishh cuti baru nmpak batang hidung dorang. tak ke sedih tuu

semua dah tinggalkan akuu Huwaaaaa :'(

Hmm kalau nak cerita sekarang, serious aku tak suke 2011 Hahahahaaha

Padahal, aku nak jugak enjoy-enjoy tau habis SPM ni. ingat lagi last year time aku bertungkus-lumus kerana kekasih Full-time aku, si Sijil Pelajaran Malaysia tuhhh Hmmm berapa bulan aku mogok tak hang out, tak layan dorang sangat. busy tuition lah, study lah itu lah ini lah. paling jelous sedunia, Dorang semua hangout malam-malam same-same bebbb. Almaklum, time tu UPSR & PMR dah lepas haaa. Aku tinggal je ennn. paling azab, adik guwa pun ikut. Perghhh tak nk menyentap lagi lah kan Hahaha

Sekarang? aku nak hang-out sorang-sorang pun Lesen sangkut-sangkut Hahahahaha

Kesian nadd. takpe. kau ingat bagus sangat ke hangout-hangout tu? Habaq maii Hehe lagha tau tak. Ecehhh kau jeles cakap je jeles nadd oi. Huhuu Tak heran okay! yelah tuu. Enough! Haha

Balik pd cerita pasal keluar rumah tadi, cousin aku cakap susah bila dah tak duduk dengan family. nak-nak kena tempat yang seleranya tak sama lngsung dengan kita. Leceh! tapi kalau nak senang, belajar masak laaa Hahahaa

Sudah, sudah. aku niy kalau ajak borak sorang-sorang memang berjela. apatah lagi untuk blog ni kan. walaupun memang takde orang baca, aku tak peduli. membebel tetap berjela. Hahaha entah perangai sape aku ikut pun taktau la Haihh Cuba suro aku berbual dengan orang face-to-face, takpayah face-to-face la, dalam telefon pun cukup dalam 10minit, aku dah tak tau nak ckp ape. orang kate ape tu, blank semua saraf kat kepala otak tu Haha bukan calang-calang orang je yang boleh buat aku tahan bercakap dengan dia lama-lama. kalau hang boleh buat, hang hebat ah! kan kann Haha

Okaylah, Bye! aku nak sambung baca entry-entry hebat dekat someone's blog. Percaya tak beberapa jam lagi aku habis baca semua entries dia. Hahahaha Berani bet? nanti aku buktikan ye.
Assalammualaikum!
THE END

Thank you, HoneyBee

Tepat 6.00 pm aku log in Blogger td. tapi biaselah laptop dah season, tak sampai 5 minit, belum sempat nk tengok latest update punnn, tetibe dah mati Haishh sabar nad, sabarr. tapi macam biase, nad niy memang tabah orangnye. ye taK? Hehe dengan penuh kesabaran aku on balik and log in semula Blogger aku. and thenn

aku nampak prof picture aku dekat bahagian latest update. Haihh kenapa pulak ni? laptop gile ke ape tetibe gambar kat atas bole ade kat bwh. aku pun scroll-scroll laa andd nampak name cik kak comel kita, AzilahAziz. ohhh Bee describe aku dekat blog diaaa. Hmm then i was like, What?? Bee describe pasal aku? Hahaha bukan nk marah lah cik kak sayang, I terpegun youuu. Huhuuu

Then, aku apa lagii. bukak and baca lahh Hehe ehhh, bukan sbb post tu je I bace blog diaa okay. Each post dia aku bace tauuu. Takde yg tertinggal. Aicehh Almaklum, I memang caring dengan kawan-kawan I yang ade blog Heheee

Bila baca dan terus baca, Omaigod. Hehe terlalu tinggi pujian itu semuaa. Thank you, HoneyBee(: Well, kalau nak tahu, bukan sengaja taknak rapat dengan awak, Cik Kak Cantik. cuma, Hmmm She so polite. kadang-kadang bila nk bercakap-cakap dengan Bee pun, nad macam tak percaya diri. takut terkecilkan hati ke apa ke Hehe Sorry ye Bee. Almaklum, nad ni kadang kalau cakap, Haihh tak pandang kiri kanan je Huhuu

But anyway, siapa tahu kan after this kita bole rapat ke kan kan? nad tak pernah pilih sahabat. Seriously. kalau ada anything nak share dengan nad, I welcome you with my broad heart, ape org melayu kata, sangat berbesar hati Hehehehe

Actually, dah lama dah Bee mntak aku texts tuuu Hehe tapi nad asik lupa je kan. till that day, Bee text aku and malam tu jugak aku send kat diaa. takut terlupa lg haaa. well memang patut pun Bee tak perasan nad talk psl Bee time Public Speaking hari tu. mana taknye, nad ckp laju macam Bullet Train tauu. Seramm woo berdiri kat depan tu. Haha tapi serious bangga jugak lah Bee care psl ape nad ckp tu kan kan Hehe kalau tahu macam ni perasaan Bee, nad cerita pasal Bee je lah time tu Haha saje je nad melawak ♥

lagu satu fakta tentang Bee ialah, Hehe dulu dia ade bisnes shawl. Serious, lawa-lawa semua haaaa tapi aku tak pena beli. Hmmm cuma satu je, itu pun Intan bagi sebagai tanda persahabatan. Thanks, Intan. cantik betul shawl tu tauuuu. aku simpan sampai sekarang. Heee Actually bukan taknak beli shawl-shawl tu. bila tengok, memang rasa macam nak je semua tauu tapi Haihh kalau free takpe jugak, ye tak? nad bukan ade duit sangat haaa Hehehe Takpe lepas niy insyaAllah nad akan beli ye (:

okaylah rasanye, itu saja setakat ni tentang Cik Rapunzel kita niy. Serious she's gorgeous okay. macam Wanita Melayu Terakhir gituuuuu Hehee

tak pecayaaa, cuba tengok niiiii

handsome kan? eh salah, cantik kan? I dah cakap, you tak percaya tadii Haha

Friends forever too, Bee! (:

p/s : check out blogspot diaa. comel tauuuk! AzilahAziz♥
THE END

Wednesday, January 26, 2011

Give me a break!

Crushing on someone? Jom reveal! Hahaha
haa takot lah tu enn Ini hanya satu survey yang aku pernah buat dulu. Hehe bosan lah. so why not try lagi sekali kan? Kot-kot dah berubah keeeee :)

1.)how old is he/she?
will be 25 years old by 2018 :)

2.)where did you meet?
- somewhere on Earth

3.)where are he now?
- working place maybe or in the toilet? Hahaha

4.)are he older than you?
- same age

5.)how do he looks like?
- very much like a Man Haha ofc lah kan

6.)whats your happiest memory of him/her?
- Hmm too many to remember. Everything wonderful Hehe

7.)why do you like him?
- Entah no reason

8.)whats your favourite thing to do together?
- together? have we ever been together? Wkaka

9.)when did you know you liked them?
- when haa? Entah tak perasan

10.)is it true love?
- true love is what? TELL ME

11.)what the sweetest thing he/she has ever done for you?
- sweetest thing? orang jawa tak reti sweet-sweet ni. Haha cop! jawakah dia? Hmmm

12.)what his/her worst habbit?
- worst habbit? tanya dia-lah. aku mane tauu! Ishh

13.)what annoys you about them?
- annoys me? Hmmm distance. Get it?

14.)has this person ever hurt you badly?
- Hurt me? pernah. Badly? takpernah

15.)do you trust this person?
- Do i have to trust him? what for? Haha

16.)whats their best facial feature?
- His eyes, his eyes.. Make the stars look like they're not shining.. Haha

17.)hair color?
- Hitam itu menarik Haha

18.)what does he/she smell like?
- smell? Entah gila punya soalan kan?

6.)do he like you?
- No

8.)do you live near them?
- No. far far away macam Shrek dgn Fiona Haha

9.)do they have a boyfriend/girlfriend?
- Not yet

Ni je soalan? ingatkan bnyk sangat. Tak hilang pun bosan. Ngantuk adelah Haishh
THE END

Happy Birthday Dollah! HAHA

26 JANUARY 2011
Happy Birthday Gemokkk! HAHA
You already fourteen and keep growing year by year. From a lil baby and now you are bigger than me. huh! Goodluck in everything you do. Think like a Man, and be a Man! May god bless You always. This is my first confession ; ILoveYou, Adek Haha Air dicencang takkan putus! Take care(:

seriously, from the above picture baru aku sedar adik aku handsome lah jgk kan Hahahaha
Nasihat Akak untuk Adek(:
Choose good friends, you will be good. Dont be like him.
THE END

Monday, January 24, 2011

Birthday wishes fr someone precious

Happy Birthday ABAH
24 January 2011 : Jasamu dikenang(: thanks fr everything. each things. The loves, cares and everything. You replace Him here. that is the most precious thing. thanks fr taking a very good care of us! We love you(:
THE END

Sunday, January 23, 2011

sorry Stranger!

Dont judge a book by its cover. Semua orang bukan sekadar pernah dengar, tapi aku percaya semua orang pernah guna pepatah ini sama ada di status FB, blog atau percakapan seharian mahupun dalam Essay BI. hahh memang betul lah kita tak bole nak judge orang dr luaran. ade orang muka je nampak ganas, tapi dalam hati ada tamaannnnn, siap swimming pool lagi HAHAHA ayt spe tu? Agaga

Hmmmmm
tapi kan, kalau kita belum kenal someone tu tapi dah dgr macam-macam cerita pasal dia. semua yang kita dengar tu, yang tak baik lah mostly. kalau baik-baik pun, jangan terlalu cepat percaya bebb Haha. balik cerita tadi. kita tak boleh judge seseorang tu sebelum kita kenal dia, betul tak? Hmm tapi kalau dah Sepuluh orang yang kenal or rapat dgn dia and kita kenal orang-orang tu, orang tu cerita bnda tak baik yang sama pasal someone tu. Haaaa patutkah kita amalkan pepatah Dont judge a book by its cover lagi? Hmmmm ada sesuatu yang memusykilkan di sini.

kadang-kadang hal macam ini memang memusykilkan ramai orang. sama ada nk percaya atau tidak kn cakap-cakap sepuluh orang tu. well, bagi aku lah kan. kita tak kenal lagi someone tu. so kalau kita tak dpt kenal dengan someone tu pun ape masalahnya? Hahahahaha daripada memikirkan pihak mana yang betul, baik tak payah fikir. Huhu ignore je. habis cerita ngeh ngeh ngeh!

andai kata betul someone tu tak seperti apa yang Sepuluh orang tu ckp, bagus lah and InsyaAllah Allah akan tunjuk sendiri kebaikan itu kan. tapi what if kita tak percaya apa yg Sepuluh orang tu cakap and kita sambut baik pkenalan itu. and tahu-tahu memang betul dia ada niat tak baik. Haaaa kan nahas tu Hahahaha


So, pilihan di tangan andaa! tak rugi pun kalau kehilangan seorang Stranger. Ajal maut, Pertemuan & Perpisahan itu tugas-Nya. so, nk risau ape. Ye takk?(:
THE END

Thankyou Guys(:

Tadi hangout dengan Arip, Ting Tong & Hadri. Bha tk dtg sbb tak dpt tukar shift. Hmmmmm tapi whoaa i miss them so muchhh. Hehe lama betul tak borak face to face dengan dorang. Tingtong lah especially. thanks for today. Hehe


tapi agak pening kepala lah kan. ye ahh bila Petronas dah jumpa Shell. habislah. aku dengar je lah cerita macam-macam. tapi best jugak lah kn dgr pengalaman orang kerja-kerja niy. Hehe macam syiokk je. tp tak kurang jugak keluhan-keluhan nak give up tu keluar dr mulut dorang. HAHAHA aku senyap je la kn.

tapi seriously best. haihhh rindunya bestie yang lain. semua kerja dahhh tu yang bz je memanjanggg. Aiceh ingat aku tk keje, tak bz ke? Agaga naddd, stop cerita pasal kerja okay. sudah lapuk! HAHA

kalau ajak ramai-ramai lagi pegi bowling sure best kan. tapi tknak lah kt Angsana, Dcm best! Haha bila hehhhh? Haishhh semua kerja. mne senang nk dpt cuti! Hahaha padan muka kau nadd :(

well tak sabar nak join Reunion First Batch F5'10 Mokha(: mesti best kan. wahai kawan-kawan ku sekalian, berilah support anda. Pleaseeeee! bukan senang weh nk gather semua sama-sama lagi lepas niyh. Haihhh
Join this site bg yg tak join lg laa :
THE END

fikiran saya ada dalam fikiran dia Hehe

Pernah tak jumpa orang yang sehati sejiwa tapi tak pernah jumpa. pernah tak rasa diri sehati sejiwa dengan seseorang sedangkan dia tak kenal kita punnn? Pernah tak? aku pernah. and selalu actually. haha

Sebenarnya ayat tu tentang seorang blogger yang seringkali menarik perhatian aku untuk bukak blog dia bila ada post baru. hehe Cik EykaHamasuba. dulu pun pernah jugak cerita psl blog dia. tapi sekarang terasa macam nk cerita lagi. apatah lagi bila tengok posting dia mirip dengan luahan hati aku yang tak sempat nk dipostkan dalam blog aku ni haaa

Isi dan content mmg sama cuma cara mempersembahkan idea tu, memang dialah pakar-nya. aku? hmm almaklum, part cerita-menceritakan niy aku memang tak pro. dalam bilik air, depan tv or tgh makan, datang idea berupa ayat-ayat indah untuk blog, memang superb. tapi bila dah depan laptop semua hilang. ayat jadi lain, maksud pun tak sampai. hehe elok-elok nk cerita lain, lain pulak yang keluar. itulah Aku kalau korang nak tahu. Hmm


Cik Eyka yang comel ini bukan saja sama dengan saya dr segi idea-idea tapi tarikh lahir kami pun samaa Huhuu sebab tu mungkin dimensi pemikiran kami hampir menyerupai tapi dia lagi hebat lahhh Haha

Ini ada link berkenaan posting dia yang hampir serupa dengan things yang ada dlm hati aku ni. Hehe saja untuk pengetahuan umum. tak salah kn kita berkongsi pendapat?(; click je link kat bwh niy.

"No need to worry about love and men. They will find you when you've finally find yourself first"

Ho-YEAH! :) betul betul betul

HAHA dah baca posting tuuu? comel kan? nk bercinta memang tak salah. tapi jgn abaikan tanggungjawab yang lain. Men or women come and go. tapi opportunity comes once in a whole lifetime. remember that, Girlssss. Boys also! HAHA kadang-kadang rasa menyesal pulak terlibat dengan love-things time kecik-kecik dulu. Hehe tapi nasi dah jd bubur tak boleh nk buat ape dahh HAHA tapi kann salah tak kalau minat je kat someone? salah tak? Agaga i dont think so. aku tkde jawapannya lagi. Haha

kalau nak baca lagi, tgk jelah older post dia. gerenti tidak bosan. her views are amazing. tak percaya? Baca-lah!
THE END

Thursday, January 20, 2011

just a reminder

credits for someone with heart-problem -,-'
THE END

Wednesday, January 19, 2011

terima kasih daun keladi

HEHE yang tak jadi follower tp keep on reading pun, 
You guyz are simply THE BEST
hahaha thanks(:
THE END

Lepas satu, satu kenapa tak dua tiga empat je?!!


Haah. lepas satu, satu. inilah bala. HAHAHAHAHA tkpe dugaan org duduk rumah mmg begini. tp kenapa akuu? Hadoii sabar nadd, sabarrrr. amalkan nilai murni yang cikgu-cikgu MK dah ajar. hahaha hmmm rindunya cikgu-cikgu.

sebenarnya nk cerita now lappy mencari nahas dengan aku. seriously geram. fuhhh paling tak tahan, td bru je balik ruma, nk on lappy, my brother ckp lappy tk bole on tktau knp. aku pungggg PEGHH. try-try mmg tk bole on. dia buat hal mcm dulu-dulu. after byr 600, kau buat hal lg ennnn bagus tahniah diucapkan. then, aku terus naik tangga hentak kaki masuk bilik and aku nangis. out of sudden. HAHAHAHAA memang lawak tp kebenaran. mana tak sedih wehhh lepas satu, satu haaaaaa

aku pun manusia bebb. dah la manusia, perempuan pulak tu. haishh. first thing, start dgn luka yg tak semena-mena muncul diwajah ku. tiba-tiba bebbb aku pun tk faham. paklong aku cakap, habis jatuh dah saham, HAHAHA tp aku redha je la. beli ubat semuaa. tp before beli ubat tu, half-face aku bengkak. wah-wah. Allah sedang mengujimu, nadddd. aku terima lg. siap pergi doktor check mkn pil antibiotic segala. haha after bengkak dah okay plus luka dah okay sikit, bengkak mata pulak. 3 hari jugak mata bengkak tak semena-mena enn. aku sabar bebbbb.

sehari sebelum pergi ujian Undang-undang, bengkak dah okay. aku dah sehat cuma scab luka niy je tinggal. then, ujian undang-undang pulak buat hal. haaaaa tak ke satu-satu tu. HISH. tp aku masih boleh bersabar. sbb aku rse semua tu slh aku. yg luka tu, aslnya sikit je. tp dsebabkn aku bersahabat dgn habuk untuk beberapa ketika sehingga menyebabkn infection yg worst. haha ujian tu pun mmg slh aku. hehe tp sekarang, problem baru timbul. lappy. masih mampu kah aku bersabar? cepat teka! HAHAA

kalau ikut hati, mmg tidak. tp aku tak ikut hati. hmmm smbung cerita psl lappy td. mlm tuu.(semalam la. 18january2011. 8mlm) mama ajk keluar pegi giant and time dlm kereta, mama call AbgIzam tny psl lappy lame Juju yg ada pd dia tu. haaa aku dah senyum dahhhh. she always know wht her daughter want. Hehe so, mood saya kembali normal. dlm hati, inilah hikmah untuk org bersabar. Aiceh

so, lepas ambik lappy kt ruma abg and balik ruma, aku pun bukak lappy dgn senyuman. haha Haah, tak lme lepas tu tiba-tiba screen lappy gelap. serious, mmg lappy tu ade problem sbb tu Juju beli laptop baru ennn tapi aku tk sangka lah sekejam ini laptop niy ennnn. tak smpai 15minit punnn dah mmpus. ISH masih mampukah aku bersabar? JERKKK hahahaha

 haaa hang macam niy lah cantik kan? ;(

nak tahu? serious aku tension. tension gila. bnyk cerita or things yang aku nk post dlm blog dr semasa ke semasa. bnyk things yg ak nk share dgn orang-orang yg tk rajin nk msg aku. seriously. this is annoyying. untuk buat posting niy sehingga siap, hampir 10kali atau lebih, laptop niy hang and aku terpaksa bukak batery and on balik. HAHAHAA tabah kn aku? yeahhhhh

sebenarnya, mungkin ini posting terakhir buat masa ni. sbb aku tk dpt nk imagine sama ada aku akn tetap bersabar lg lepas niy mcm hari ni atau pun tidak. HAHAHA

ada satu bnda lg aku nk kongsi. masa aku tgh frust menonggeng dsebabkn laptop-laptop yg gila niy, someone call me. number yg tidak disave dlm fon aku. aku angkat laaaa anddd

"Hello, kami dr Hotfm. anda telah terpilih untuk menjawab soalan bertuah kami. Binatang apa ada EMPAT kaki?............SALAH! maaf, anda terlepas wang tunai sebanyak RM100000 dari kami di Hotfm....."

haaaahh? aku dah pelik mcm ape time tuuuu. hahaha aku jwb lembu actually. tu yg pelik apesal slh ennn. and then, bila fikir-fikir and dgr suaara, hahahhaaha lawak gilaaa. mcm nk mati aku gelak. rupanya, cousin aku. sengal gila ennn tapi inilah yg menceriakan mood aku setelah menghadap lappy yg Astaghfirullahalazim. kn best kalau hari-hari ada org buat lawak bodo kt telinga aku. tk payah ada laptop pun tkpe hmmmm i miss school. HAHA

lepas dpt calling tu, aku terus tabah nk blogging jugak. bila on blog, haaaa tersenyum lagi aku HAHAHA 3malam bebb tinggal semua niy sbb tdo ruma kzen and ruma Mak. HAAA cerita kazen, tk msuk lagii Ya Allah, tabahkan hamba-Mu ini :( hahaha

so, selamat tinggal alam Maya. kenapalah dkt area Dmansara niy tkde cc ke ape ke kan. haishhh hahaha demand pulak kau. okay. kepada anda yg membaca, tlg doakan aku dpt lepas dr segala permasalahan ini. haha. jgn doakan aku dpt lappy baru. tp doakan ak dpt free PC ke kannnnn. jaga PC lg senang dr lappy kottt. hahaha goodbye takecare(:

kalau rindu aku, dgr lagu niy okay HAHAHAHA
gedik kau.
THE END

Saturday, January 15, 2011

Entry with no tittle

Permintaan dari seorang rakan. HAHA
seorang budak yang sangat hensem. hensem macam Bront Palare yang berlakon cerita Setem, filem yang aku tengok dkt Astro Ria semalam(13January2011). cerita tu kelakar gila. okay, nama dia Muhammad Ariff Adnan. aku panggil dia Arip. kerjanya, buat janji dkt orang je. Cheesy Wedges aku berkurun tak dpt-dpt. tmbah pulak janji Hot Chocolate. Plan pegi bowling asek kena cancel. HAHAHAHA nasib kau tak baik la Arip. padan muka. aku tak rety puji orang. kutuk pun tak pndai. mengata, mmg jauh sekali. dah kau suruh, aku buatlah kan. nak marah? marah lah mak aku tak kesah punggggg. okay bye!

Serious Bront Palare sangat hensem mcm Arip Adnan
HAHAHAHAHAHAHAHAAHA
Peace no War(:
gurauan semata-mata
THE END

imy

Feeling like I am Missing a Person but WHO??
entah la kadokkkk :(
THE END

Malu itu perisai orang Beriman

omaigod. malunyaa. serious malu. HAHAHA nak cerita ke tak nk ke tak? Hmmmm tak pyah la ye. later baru cerita. HEHE ape pun, aku kena tabah. Yeah! 

memang betul kan sifat Bongkak memang Haram ada dalam diri aku walaupun sedikit. haihh tapi ak pelik kenapa orang-orang bongkak yang lain tu selalu bertuah. kenapa aku tk mcm diorang? padahal, bongkak itu hanya 0.01% yg ak TERbuat. burghhhh = =

Hmm agaknya bila kena part bongkak membongkak niy, "Luck" mmg tak pernah berpihak pada akuu kan. tapi bagus jgk, tkde lah aku terbiasa untuk memBongkak ennn :)

Faham ke apa yg aku type niy? hehe meh aku kasi contoh biar korang clear okay.
contohnya lah exam-exam dulu-dulu time-time sekolah tuuu. aku selalu buat experiment. bukan experiment soalan Paper 3. tp experiment mental sebelum, sewaktu & selepas aku menjawab exam.

KEADAAN 1 : aku semak dgn 100% ketelitian plus 100% tumpuan pada kertas dan menindas perkataan-perkataan yang ada unsur bongkak keluar dari mulut sendiri. baca semua chpter full
KEADAAN 2 : jawab dengan endah tak endah. dengan tak hbs syllabus baca buku. plus no practice.
KEADAAN 3 : sama mcm Keadaan 1 cuma tmbah ada unsur keangkuhan diri. High Confidence.

perhatikan Keadaan 1 & Keadaan 3. dalam dua keadaan niy, result aku untuk Keadaan 3 selalunya worst. sangat-sangat worst which is equal to Keadaan 2. sedangkan orang lain. wah wah wah. bercakap lupa dunia. tu baru bercakap. dalam hati haaaaa tinggi mcam langit rasa diri tu bagus & pandai. tapi kenapa nasib selalu berpihak pada orang-orang sebegini. kalau tak selalu pun, pernah lah jugak haaa. aku? baru terdetik confident dlm diri untuk exam tu, haihhh hasilnya mengecewakan. Hmmmmmm faham dah sekarang?

okay tak clear lagi? ;(
aku terus terang je lah okay. tadi(14Jan2011) aku amek Ujian Undang-undang yg dekat Tmn Anggerik tu. sampai dkt intensif 8 pagi. dia suro tunggu pukul 9 bru boleh gerak. okay lagi la tu. smpai tmn Anggerik, ak dpt no 70 and time tu bru no 23. fuhhhh aku okay je sbb mmg da spendkn time hari niy smpai petang settle undang-undang. mcm tunggul jugak lah kan. then pukul 12, baru turn aku. sbb dah berjam-jam, ak mcm gopoh sikit. bukan sikit tp banyak. nervous pun ye jgk sbnrnya HAHA 8 soalan ujian warna. First trial, ak buat sekali lalu. tak bce soalan full. and 8 soalan tu hbs dlm seminit je. tnpa ade perasaan nak check semula, aku terus tekan Ya. and 7/8 je betul. ak okay lg. perasaan mungkin tersalah click jwpn. last chance, keadaan yg sama berlaku. aku punya tk rety nk bce bismillah, sabar sikit, bce soalan penuh, tak check semula. hamek kau 7/8 jugak. anda gagal. mampusss ;( air mata dah bertakung je enn HAHAHAHA
  
ak ingatkn marks untuk ujian wrna sme je dgn ujian undang-undang. rupanya berbeza. dan dsebabkan kegagalan itu, ak tk dpt proceed ujian undang2. kena tnggu surat jpj, then check doctor lepas tu baru bole amik lagi. haihhh kalau tk lulus undang-undang lg senang rsenya. booking baru je. HISH. lagi satu, aku niy memang rabun warna ke? Waallahualam, selama aku hidup, tk pernah lg salah describe colour. plus, test mse kursus Kpp tu pun, ak betul je ennn HAHA mungkin sbb confident yg tak tentu pasal tuh.

well nk tahu mama respon ape? Mama ketawa je haaa bila aku cerita balik tu. dia tak tau anak dia mcm nak nangis time tu. fuhhh nasib baik ade org kat tmpat tu, ak tahan lah jugak ennnn. 4 hours bebbb tak worth langsung! JERK! hahahaha tapi siapa yg perlu disalahkan. Diri anda sendiri nadddd. bongkak lagi. padan muka. Taubat aku buang jauh-jauh perasaan confident niy walaupun sedikit!

mama cakap tkpe bnyk masa lg. slow-slow je. haaa mmg aku agk eager lah psl driving class niy. yelahh nk eager psl kerja, tk kerja. HAHAHA paham lah sikit ennn :( bila fikir balik, entah apa yg aku kejar dgn driving class tu pun aku taktau. haaaa baru aku sedar. ada setan yg sedang menggemukkan diri dgn menerapkan sifat-tamak-haloba-tak-reti-sabar kt sbelah aku niy. Haishhh patutlah. Hmmmmm

so, what have you learned from this lesson naddd? many things. anda jgn ulang kesilapan saya okay(:
THE END

Birthday Girl

15 JANUARY 2011
HAPPY BIRTHDAY Sweetie(:
Angahh
whoaa 20 years old already HAHA
May Allah bless you always.
dearest cousin, you're such a great sister to me. 
study betul-betul okay!
ILOVEYOU
THE END

Monday, January 10, 2011

okay selamat malam Sayangggg :]
tiba-tiba mood blogging aku datang. haihhh suka betul hati I niyy HEHE thanks godd.
now, i want to sleep. before tidur, awak dgr lagu Jane Doe okay
Goodnight People. PEACE.

UPU mohon cepatttt!

jom beraturrr :]

okay sekarang already 10January2011. start pkul 12 tengah hari sudah boleh update permohonan anda di laman web yg tertera pada Surat Khabar Mingguan di muka surat 16 Pancaindera bertarikh 9Januari2011 :D OMG nmpak takk sekarang i dah baca surat khabarr hari-hari? HAHA tarikh tutup 04 APRIL 2011.

kalau tak punggg, click je this website okay. number pin? kau ada sendiri punya kannn? ISHH tu punn nk tanya aku -,-'



kalau nak tahuuu. ini senarai University yang ada tawarkan Program Asasi :)

singgah-singgah lah ye HAHA universiti yg ade star-star( ** ) tuuu, hanya untuk orang yg baik-baik je okay WKAKA berangan bukak uni sendiri. I saje je melawak actually :]

satu matlamat, satu tujuan! YEAHHH ber-iye kau nadd :P
aku punya, update khamis nnti lahh esok mesty line putus-putus kn. tutt tutt tutt..
THE END

in TEN years ahead

LET US DREAMMMMMMM !


Orang tua-tua selalu cakap, Angan-angan tu asas kpd sebuah kejayaan. Pernah dengar? :) so, hari ini saya nak ajk awak berangan bersama saya. Berangan-angan tentang kehidupan saya dalam 10 tahun akan datang. jengjengjeng..

March 2011 : InsyaAllah result Spm 2010 keluar. Angan-angan pertama, i got 9As. Insya-Allah (common betul en angan-angan niyh? check out after this, advanced punyaaa! HAHA)
September 2011 : dengan berbekalkan results 9As (9As je tauu not 9A+) , ak berpeluang melanjutkan pelajaran ke UiTM Shah Alam dalam jurusan Asasi Sains Intake pertama maybe :) well tk jauh pun angan-angan aku. dlm Malaysia je kan. actually tak berapa minat overseas, tak tahu kenapa. hehe. mungkin sebab takde keyakinan diri kut utk travel jauh-jauh. tapi mostly, no confidence lah aku dpt overseas dgn result ye ye ennn HAHA tapi, well people ada rezeki masing-masing. cuma, inilah angan-angan aku setakat niyyh ;]

a doctor-wannabe(;

 Year 2012 - Year 2016 : I am focussing on my studies. I will be a Doctor someday. That is my Aim. Time niy focus habis-habis. tak boleh pesong mana-mana walaupun sekadar ingin mencari pasangan hidup. kalau dah jumpa pun, aku buat danggg je. jodoh tk ke manaa kn? :D HAHA sounds funny somewhere i think. (pemikiran aku by year 2010-i dont trust Love so hard. Best Lady-Gentleman's Love is between Husband&Wife)

He stole mine. Aicehhhhhhhh ;)

Year 2016 : I am ready for Love maybe. bukan main-main punyaa. You Love Me, jumpa Mama I okay? HAHAHAHA (mungkin moment untuk meng-decide the Right Guy sudah tibaa ^^ Phewittttttt) Someone who is kind & nice man, also a doctor maybe or anything idontcare. By this year also, maybe aku akan berada di India untuk practical or whatsoever tentang Doctor Thinggy. whoaaa India antara best country untuk Course Sains Hayat niy kn?(:

actually I agak malu nk cerita pasal bnda-bnda begini :P

17 July 2017 : A day after my 24th Birthday and I am getting engaged with someone HAHAHA (again I repeat, this is just an imangination which is equal to Angan-Angan. jangan pk aku gatal pulakk HAHA) *serious time type this thinggy, aku teringat dkt Eemaa :( kjp lg aku bgtau kenapa okay. HEE

Just Married! HAHAHA

18 August 2018 : I am 25years, 1month and 2days OLD and become someone's, forever(: HAHA nampak tak dalam gmbar tu Jensen Ackles. I nk hero macam dia lahhhh HAHA anddd Insya-Allah by this year, aku graduated. HOHO and jd doctor fr few years dkt Government Hospital. Aku nk jadi mcm Dr. Muslih dalam novel Denyut Kasih Medik tuuuu♥ (sila click utk maklumat lanjut)

my twinny will be cute just like them PERASAN -,-'

Year 2020 : mungkin time niy dah ada anak. twinny mungkin. Fraternal Twin. seorang lelaki, seorang perempuan mcm dlm gambar atas tuuu HAHAHA lawak je. aku tetap akn jd doctor dkt GH sampai bila-bila IF i married with someone yg mampu tanggung everything lah kan. sbb tak pyh pk duit sangat. but if not, kena plan bukak Clinic sendiri lah, HAHA masa depan pun kena fikir jugak buatnya tak cukup duit haaaa. HEEE♥

cerita pasal Eema tuuu HEE dulu zaman muda remaja, aku pernah berangan dengan Eema & Bha psl tarikh-tarikh. gila childish kn? HAHA well merancang tak salah. actually bukan lah merancang tapi berANGAN. kejanya berangan je sbb tu Trial Spm hancusss AGAGA

itu saja lahhh angan-angan 10 tahun sayaaaa :D GEDIK kan? sukahati lah Blogg I. jom kongsi angan-angan awk. Leave comment and nnty saya baca okayyyy your blogg :] tknak punn tkpeeee.
THE END


I am just an Ordinary person


sometimes life seems so null. so dull. but sometimes dull moment can be the brighter one in future(: 
nak tahu something? ini kelakar punyaaaa. td siang(semalam lah, that brighter Sunday), lps tlg mama masak, aku belajar siang ikan. HEHE seriously, dulu tk pnah kot siang ikan kecuali anchovies. you know anchovies? Ikan Bilis yg sgt Comel. HAHAHA biasanya tgk je mama siang tu punn sekali dua tiga kali lah dulu-dulu. sbb mama selalu beli ikan dah siap siang dahhhh. tp tadi, hmmm. betul lah kan org kata observe&teori tak sama dgn praktikal. baru lah ak phm enn knp AddMaths kena buat latihan selalu. Aicehh = ='

ini gambar dari google okay. jgn tertipuu ;]

sambung balik ye. td punn pegang lah pisau and try siang ikan Keembung. HAHA Kembung okay bukan Keembung. after mama buat demo dua kali, aku pun try. First trial, hmmm boleh lah cuma tk kuat nk kuak insang dia lah enn haha so agak bersepai lahh. jgn gelak okay. lps niy lg kelakar. then mama tlg settle kn. HEHE Second trial, benda yg sama jd. cuma kali niy kulit ikan tuu erkkk agk selekeh aku buat kerja. haha. Third Trial hmmm anda dah bersedia nk gelak? Silakannnnn. aku pun buat lah enn then out of sudden kepala ikan tuuu HAHAHAHA okay anda paham kan? huhuuu seriously, lps niy ak akn belajar lg smpai terror betul HOHOHO gilaa la nadd cerita kt orang ennnn. well aku rse things like this, tk perlukn kepura-puraan. seriously :)

esok pagi, i'll be going to my granny's home. tidur untuk beberapa malam sehingga Khamis maybee yahoooooo. HAHA hopefully, i gain something more theree ♥ and tak lupa jugaaaaa :]

a BIG THANKS for YOU
i own this ( ;] ) because of you
tetttttttttttttttttttttttttttttttt♥♥

Halangan berwarna merah.
jangan geledah! tkde kne mngene dgn anda :]
what do you aspect? am I too selfish? what do you aspect me to feel? happy fr those things? please lahh both of you. please be an adult. if you love, then say it. dont let that big stone cover yourself. maybe i am not too sensitive with things around me but deep here i know, there something from her for him, and from him for her. as an ordinary person, i dont know wht to do. but you both have to know this. i dont like this situation. tak pernah sekali pun terdetik to lose both of you. in fact, i dont want to be the Victim. it's hard for me to be normal, if things keep on like thiss. sorry to say. He really loves You madammm. no matter how hard or how hurt it is, He will always love you.
(i am typing this with my own heart, no one ever told me to do so. seriously)

thanks fr reading(:
THE END

Saturday, January 8, 2011

TWINNY aunty sayang(;

26 December 2010
♥♥♥
i got twinny
Maryam Maisarah & Maryam Marissa Binti Khairil Fadzlee
comelnyaaa tk sbar nk tnggu 30 Jan. pegi Penang jumpa babyyy. tnggu Aunty N okayy(:
ecehh Aunty N. hahaa gara-gara tgk Tiramisu hari-hari lah niyyy AGAGA

serious Drama Tiramisu best gilaaaa(: hari-hari tgk tak jemu. well, actually aku mmg minat Pierre Andre. tak tau kenapa. haha comel kot :D Sharifah Amani mmg comel lah tk bole dpertikaikan. heeeee tp yg kelakarr, bilaa ak tgk cerita niy, serious nnty ak gelak sorang-sorang. mcm tgk cerita cartoon babee. HAHA mula-mula tk perasan la gelak sorang-sorang. tp td lahh mama tetibaa muncul time tgk cte tuu sorang-sorang. mama ckp aku gelak sorang-sorang mcm cartoon pulak cerita tuuuu HEHE well bosan dduk ruma sorang-sorang. TV lah peneman paling setiaku saat ini :) *perasan tak bnyk sgt perkataan sorang-sorang tu? AISHH
THE END

Wednesday, January 5, 2011

Birthday Boy

HAPPY BIRTHDAYYYYYYYYYYYYYY!


05 January 2011

HEHE selamat hari jadi budak hutan :D kesian diaa sambut bday dkt PLKN ye. tkpe nnty balik tiup cake okay. HEEE may godd bless you. semoga semuaaa impian awak tercapai. and ofcourse semoga relation awk dgn tuttttt menjadi(: saya doakan awk happy-happy kt sane tauu. enjoy okay. may nice returns always be with you yaa. HAISHH baru ingat nk baling telur kn. HAHA tkpelah next year adaaa. hmmm ape lg nk ckp? itu je lah kot. ohh ye. thanks sbb jd kawan saya. almost THREE years i guess. hehe walaupun tk pna jumpa lah kn. tp setiap kali sy online, msty awk ade en en. Thank you daun keladi. Take care dkt sane tau tau Faiz Zahin(:

husyoooooo sudah 18tahun. next year awk dah boleh kawen dahhh HAHAHAHA
nty balik PLKN, pinang Ct Syera awk tu okay :)
THE END

Tuesday, January 4, 2011

cerita KERJA

1st PERSON : Hyee.. Buat ape skrang? Kerja?
-
-
2nd PERSON : woaaa best lah kan habis SPM. kerja mne?
-
-
3rd PERSON : Salam, buat ape tuu? da dftar lesen? kerja tak?
-
-
burghhhh =,=
HAHA almost everyone dah kerja kn? aku? agak-agak? HAHAHA saya kini officially bergelar Penganggur which is AISHH =,=" tapikan, actually tk sesuai lg perkataan "officially" tuuu. sebabb baru habis SPM je bebb bukan habis degree ke ape ke. if abz degree then tk rety nk kerja, itu baru officially jd penganggur ye takk? AGAGA okay. aku meraban kn? lagi sekali. hohoho
they inspire me :(

sebenarnyaa, point di sini ialah.. aku sedih sbb tk dpt permission untuk bekerja. why? HAISHH bukan duit yg aku fikirkan. tp peluang & pengalaman. dgr cerita org kiri kanan betapa penatnya kerja. i dont have that mann. pengalaman interview mintak kerja? aku tkde lg. nahhhh belum lagi pengalaman buat resume, layan kerenah orang, kerenah boss and everything. aku takde. pengalaman berdiri atas kaki sendiri pun aku tkde. thats why aku sedih Huwaaaaa Huwaaa Huwaaa

paling sedih seduniaa bila people sayy this. "kau kerja baru kau tau sshnyaa nk dpt duit. kau dduk ruma senang laa parents hulur je" HAIYAAA bukan aku yg tknak kerja bebb. seriously. i want to try those thing. i want to experience all that. tapi Hmmmm.

takkan nk keep on sedih Huwaa Huwaa mcm niy kn? ;P

takpelah kan. mama mesti ade sebab kenapa tak bagi aku kerjaa. YEAHH i trust her(:

nak tahu ape reason mama bila i asked her about kerja? mama ckp, belajar ngaji dulu. habiskan lesen semuaa. duduk ruma kemas ruma baju semua. blaja masak. itu je alasannya. HAHA and then, aku pun mula terima kenyataan. Yelahhh if aku tk betulkan diri aku sekarang, bilaa lagi kn kn? lepas result keluarr, insyaAllah sambung belajar semuaa dah tk ingat dunia dahhh. and then terus kerja. nahhhh mne ade mse nk belajar life-things yg women should know kn kn? HAHA so ade motifnyaa. dont judge things before think it from differ perspective okayyy(:
.
find a mirror for yourself :)

so, look at yourself first. cukupkan apa yg tak cukup pd diri sendiri sebelum nak bertindak seperti orang lain semata-mata nk sama mcm orang lain. HEEEE faham tak ape yg aku cuba pertontonkan niyy? HAISHH =,=

walaumacam manapun, (aishh teruk tatabahasa HAHA) tahniah kepada anda yang sudah mula bekerja. bukan senang okay. ingatlah, being a good worker may make you to be a good boss one dayy. kerja ikhlas-ikhlas okay, people! bukan semata-mata gaji je. hargai moment andaa(; SALAM. I nk tengok Supernatural. hehe BYEE
THE END

Monday, January 3, 2011

wondering

I am wondering.
do you still read my blog like you did before? HMMMMM
I miss making sandwich fr my classmates, especially budak-budak belakang akuu HAHA
THE END

Things I miss, really do.

Everything in SCHOOL.

Aku rindu nak dgr motmet Tingtong plus pukul2 diaaa(:
Aku rindu nk "diignore" ble aku tny Syasya :P
Aku rindu nk gado face to face dgn Hadri :]
Aku rindu teasing Adham yg dulu-dulu heee
Aku rindu nk dgr Wan chai & Amrydzad nyanyi buat concert kt blakang akuu (miss gilaa)
Aku rindu nk tgk kerenah Fendy yg gedik tuuu ;D
Aku rindu nk dgr lawak Wanted yg kadang-kadang tak menjadi tu HAHA
Aku rindu nk dgr ayat sacarstic Iman, dgr dia gendang tk tentu psl ;]
Aku rindu nk tgk Azmira merajuk dgn Arif Afiq ;P
Aku rindu nk dgr soalan-soalan drpd Aqram >.<
Aku rindu nk belajar Probability Distribution dgn Arif Afiq HAHA
Aku rindu nk dgr cerita-cerita Intan, tgk diaa senyummm(;
Aku rindu nk tgk Neb gelak kuat-kuat :D
Aku rindu nk tgk Dayah, Nani, Erma, Nadz & Zue bergossip :)
Aku rindu nk blaja Bio dgn Sharvini hmmm
Aku rindu nk tgk Aina senyum kt aku HEHE
Aku rindu nk tgk Bee kne kacau dgn Adham, Wan & Hadri :D
Aku rindu nk dgr Aisya jerit-jerit HAHA
Aku rindu Aininaaaaa, Litaaa & Izzati :)
Aku rindu nk buat kerja dgn Emir c(:
Aku rindu nk tgk taiko Farahin kene usik :P
Aku rindu nk tgk Saw serabut Heee
Paling aku rindu, nk marah-marah partner sebelah aku, Safwannnnnn ;[
lepas marah diaa nnty aku senyum HAHAHA

I miss everything about themmmm.

Tak cukup tuuuuuu..

Aku rindu nk dating dgn HAZIRA dkt pondok or dlm kelas :(
Aku rindu nk kne pukul dgn BHA, dgr cerita secret admire diaaa :(
Aku rindu nk manja-manja dgn EEMA :(
Aku rindu nk dgr giggle-ing ANUM :(
Aku rindu nk dgr cerita AMYY :(
Aku rindu nk tgk FARAH kne kacau dgn Adham :(
Aku rindu nk tnggu mama amik dgn Pika Adam :(
Aku rindu nk dgr diorang cerita psl Adik akuuuuu HMMMM

tapi, most things yg aku paling rinduu and takkan berulangggg

belajar BIOLOGY. kne brain-wash dgn cikgu Zaida :) lepas niy tkde lg dahh moment-moment tuu. seriously, she taught me many things, bukan sekadar Biologyy
belajar ADD MATH. minat yg mendalam, fobia untuk Failed and everything with Teacher Nurul. i Miss it.
belajar PHYSICS dgn cikgu Aszora. focus yg sgt tinggi. tapi physics masih tk mampu menembus hati HMMM rinduunyaa belajar dlm makmal :(
belajar CHEMISTRYY dgn ckgu Madihah. salin jeaa everything dgn cepat. HAHA best kn? hmmmmm
and semua subjects. everything, each thingssss IMISSYOU

THE END

Sunday, January 2, 2011

Misi Mereka

senyum dulu baru bace boleh takk? AGAGA
first thing, tahniah kepada semua orang yg terpilih untuk menyertai PLKN okay(: anda memang bertuah, seriously aku jeles bebbb! hmmmm haii malang nasib badan tk terpilih la pulokk. kalau tak, takde lah aku sebosan SEKARANG! grrr

intake pertama, dalam bulan niy kan? bestnyaa. AISHH =,=
so, a very GOODLUCK untuk insan-insan yang terlibat. mostly, Adham & Faiz Zahin lah kan. yang lain, ak tk perasan lahh. heee
Take care, two of youu
ikut hati, mmg nk aje ikut hantar Adham semalam dkt Danga Bay. tp aku tktau lah ape yg stops me haishh. Have fun yaa! aku tau kau boleh survive kt sana punyaaaa(: Take care, Adham.

and kepada awak yg lg sorang tuh, Faiz Zahin. baru nk gerak esk kn? if sy nk pegi hantar, mmg mustahil lahh Keluang wehh bukan dekat haaa HAHA take care okay :) don worry, sy tk lupa 5January awk tuu :P heeeeee okay. nnty kirim salam dkt jurulatih PLKN yang baik2 okay. hakhak. yang cantik2 jugak ye. jgn lupa tunjuk gambar botakk! HOHOHO sy nk buat frame anta kt sami Buddha okay HAHAHA gurau je.
Take care, awak(;

ohh aku terlupa sorg lagi. Adam Fuad. heeee Take care, Adam. aku lupa lahh kau pegi bpe hr bln. hehe.

tiga bulan akan berlalu tanpa merekaaa. siapa sedih angkat tangan!
okay nasib baik ak tulis dkt blog, so tkde lah kn org nmpk ak angkat tangan, HOHOHO

THE END

Birthday Girl(:

Happy Birthday HidayahZaid
whoaa 18years old sudahh sahabat blogger ak sorg niyy. haha.
good. may god bless you!
nk wish kt FB, wall anda private. hehe
take care dayahhh(:
THE END

Saturday, January 1, 2011

Pesanan untuk diri sendiri :]

Jangan terlalu cepat menilai orang, Nardddd.
Sometimes things in reality is not really as beauty as what's in front of your eyes.
The time will come. stop estimating it!
i guess so. Just another mistake. The usual one HAHA
THE END

Welcome 2011.


THE END

Rumours i made

Assalamualaikum I spread rumors that I wanna get married after I completed my current study. What they dont know is, that just to tur...