Sunday, January 23, 2011

fikiran saya ada dalam fikiran dia Hehe

Pernah tak jumpa orang yang sehati sejiwa tapi tak pernah jumpa. pernah tak rasa diri sehati sejiwa dengan seseorang sedangkan dia tak kenal kita punnn? Pernah tak? aku pernah. and selalu actually. haha

Sebenarnya ayat tu tentang seorang blogger yang seringkali menarik perhatian aku untuk bukak blog dia bila ada post baru. hehe Cik EykaHamasuba. dulu pun pernah jugak cerita psl blog dia. tapi sekarang terasa macam nk cerita lagi. apatah lagi bila tengok posting dia mirip dengan luahan hati aku yang tak sempat nk dipostkan dalam blog aku ni haaa

Isi dan content mmg sama cuma cara mempersembahkan idea tu, memang dialah pakar-nya. aku? hmm almaklum, part cerita-menceritakan niy aku memang tak pro. dalam bilik air, depan tv or tgh makan, datang idea berupa ayat-ayat indah untuk blog, memang superb. tapi bila dah depan laptop semua hilang. ayat jadi lain, maksud pun tak sampai. hehe elok-elok nk cerita lain, lain pulak yang keluar. itulah Aku kalau korang nak tahu. Hmm


Cik Eyka yang comel ini bukan saja sama dengan saya dr segi idea-idea tapi tarikh lahir kami pun samaa Huhuu sebab tu mungkin dimensi pemikiran kami hampir menyerupai tapi dia lagi hebat lahhh Haha

Ini ada link berkenaan posting dia yang hampir serupa dengan things yang ada dlm hati aku ni. Hehe saja untuk pengetahuan umum. tak salah kn kita berkongsi pendapat?(; click je link kat bwh niy.

"No need to worry about love and men. They will find you when you've finally find yourself first"

Ho-YEAH! :) betul betul betul

HAHA dah baca posting tuuu? comel kan? nk bercinta memang tak salah. tapi jgn abaikan tanggungjawab yang lain. Men or women come and go. tapi opportunity comes once in a whole lifetime. remember that, Girlssss. Boys also! HAHA kadang-kadang rasa menyesal pulak terlibat dengan love-things time kecik-kecik dulu. Hehe tapi nasi dah jd bubur tak boleh nk buat ape dahh HAHA tapi kann salah tak kalau minat je kat someone? salah tak? Agaga i dont think so. aku tkde jawapannya lagi. Haha

kalau nak baca lagi, tgk jelah older post dia. gerenti tidak bosan. her views are amazing. tak percaya? Baca-lah!
THE END

4 comments:

yana,, said...

ok,, tp cmne agknye nk find myself???
bg q,, ue krje plg ssh nk wt kot,,

Ibrahim's Daughter said...

memang la susah tapi tk mustahil kn. Hehe cepat atau lmbat je. lama-lama mesti kita jumpe diri sndiri. InsyaAllah(:

saya shea said...

yeah ~ setuju setuju ! hee :)

Ibrahim's Daughter said...

Hehe thank youu (:

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...