Monday, January 10, 2011

in TEN years ahead

LET US DREAMMMMMMM !


Orang tua-tua selalu cakap, Angan-angan tu asas kpd sebuah kejayaan. Pernah dengar? :) so, hari ini saya nak ajk awak berangan bersama saya. Berangan-angan tentang kehidupan saya dalam 10 tahun akan datang. jengjengjeng..

March 2011 : InsyaAllah result Spm 2010 keluar. Angan-angan pertama, i got 9As. Insya-Allah (common betul en angan-angan niyh? check out after this, advanced punyaaa! HAHA)
September 2011 : dengan berbekalkan results 9As (9As je tauu not 9A+) , ak berpeluang melanjutkan pelajaran ke UiTM Shah Alam dalam jurusan Asasi Sains Intake pertama maybe :) well tk jauh pun angan-angan aku. dlm Malaysia je kan. actually tak berapa minat overseas, tak tahu kenapa. hehe. mungkin sebab takde keyakinan diri kut utk travel jauh-jauh. tapi mostly, no confidence lah aku dpt overseas dgn result ye ye ennn HAHA tapi, well people ada rezeki masing-masing. cuma, inilah angan-angan aku setakat niyyh ;]

a doctor-wannabe(;

 Year 2012 - Year 2016 : I am focussing on my studies. I will be a Doctor someday. That is my Aim. Time niy focus habis-habis. tak boleh pesong mana-mana walaupun sekadar ingin mencari pasangan hidup. kalau dah jumpa pun, aku buat danggg je. jodoh tk ke manaa kn? :D HAHA sounds funny somewhere i think. (pemikiran aku by year 2010-i dont trust Love so hard. Best Lady-Gentleman's Love is between Husband&Wife)

He stole mine. Aicehhhhhhhh ;)

Year 2016 : I am ready for Love maybe. bukan main-main punyaa. You Love Me, jumpa Mama I okay? HAHAHAHA (mungkin moment untuk meng-decide the Right Guy sudah tibaa ^^ Phewittttttt) Someone who is kind & nice man, also a doctor maybe or anything idontcare. By this year also, maybe aku akan berada di India untuk practical or whatsoever tentang Doctor Thinggy. whoaaa India antara best country untuk Course Sains Hayat niy kn?(:

actually I agak malu nk cerita pasal bnda-bnda begini :P

17 July 2017 : A day after my 24th Birthday and I am getting engaged with someone HAHAHA (again I repeat, this is just an imangination which is equal to Angan-Angan. jangan pk aku gatal pulakk HAHA) *serious time type this thinggy, aku teringat dkt Eemaa :( kjp lg aku bgtau kenapa okay. HEE

Just Married! HAHAHA

18 August 2018 : I am 25years, 1month and 2days OLD and become someone's, forever(: HAHA nampak tak dalam gmbar tu Jensen Ackles. I nk hero macam dia lahhhh HAHA anddd Insya-Allah by this year, aku graduated. HOHO and jd doctor fr few years dkt Government Hospital. Aku nk jadi mcm Dr. Muslih dalam novel Denyut Kasih Medik tuuuu♥ (sila click utk maklumat lanjut)

my twinny will be cute just like them PERASAN -,-'

Year 2020 : mungkin time niy dah ada anak. twinny mungkin. Fraternal Twin. seorang lelaki, seorang perempuan mcm dlm gambar atas tuuu HAHAHA lawak je. aku tetap akn jd doctor dkt GH sampai bila-bila IF i married with someone yg mampu tanggung everything lah kan. sbb tak pyh pk duit sangat. but if not, kena plan bukak Clinic sendiri lah, HAHA masa depan pun kena fikir jugak buatnya tak cukup duit haaaa. HEEE♥

cerita pasal Eema tuuu HEE dulu zaman muda remaja, aku pernah berangan dengan Eema & Bha psl tarikh-tarikh. gila childish kn? HAHA well merancang tak salah. actually bukan lah merancang tapi berANGAN. kejanya berangan je sbb tu Trial Spm hancusss AGAGA

itu saja lahhh angan-angan 10 tahun sayaaaa :D GEDIK kan? sukahati lah Blogg I. jom kongsi angan-angan awk. Leave comment and nnty saya baca okayyyy your blogg :] tknak punn tkpeeee.
THE END


No comments:

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...