Thursday, January 27, 2011

Thank you, HoneyBee

Tepat 6.00 pm aku log in Blogger td. tapi biaselah laptop dah season, tak sampai 5 minit, belum sempat nk tengok latest update punnn, tetibe dah mati Haishh sabar nad, sabarr. tapi macam biase, nad niy memang tabah orangnye. ye taK? Hehe dengan penuh kesabaran aku on balik and log in semula Blogger aku. and thenn

aku nampak prof picture aku dekat bahagian latest update. Haihh kenapa pulak ni? laptop gile ke ape tetibe gambar kat atas bole ade kat bwh. aku pun scroll-scroll laa andd nampak name cik kak comel kita, AzilahAziz. ohhh Bee describe aku dekat blog diaaa. Hmm then i was like, What?? Bee describe pasal aku? Hahaha bukan nk marah lah cik kak sayang, I terpegun youuu. Huhuuu

Then, aku apa lagii. bukak and baca lahh Hehe ehhh, bukan sbb post tu je I bace blog diaa okay. Each post dia aku bace tauuu. Takde yg tertinggal. Aicehh Almaklum, I memang caring dengan kawan-kawan I yang ade blog Heheee

Bila baca dan terus baca, Omaigod. Hehe terlalu tinggi pujian itu semuaa. Thank you, HoneyBee(: Well, kalau nak tahu, bukan sengaja taknak rapat dengan awak, Cik Kak Cantik. cuma, Hmmm She so polite. kadang-kadang bila nk bercakap-cakap dengan Bee pun, nad macam tak percaya diri. takut terkecilkan hati ke apa ke Hehe Sorry ye Bee. Almaklum, nad ni kadang kalau cakap, Haihh tak pandang kiri kanan je Huhuu

But anyway, siapa tahu kan after this kita bole rapat ke kan kan? nad tak pernah pilih sahabat. Seriously. kalau ada anything nak share dengan nad, I welcome you with my broad heart, ape org melayu kata, sangat berbesar hati Hehehehe

Actually, dah lama dah Bee mntak aku texts tuuu Hehe tapi nad asik lupa je kan. till that day, Bee text aku and malam tu jugak aku send kat diaa. takut terlupa lg haaa. well memang patut pun Bee tak perasan nad talk psl Bee time Public Speaking hari tu. mana taknye, nad ckp laju macam Bullet Train tauu. Seramm woo berdiri kat depan tu. Haha tapi serious bangga jugak lah Bee care psl ape nad ckp tu kan kan Hehe kalau tahu macam ni perasaan Bee, nad cerita pasal Bee je lah time tu Haha saje je nad melawak ♥

lagu satu fakta tentang Bee ialah, Hehe dulu dia ade bisnes shawl. Serious, lawa-lawa semua haaaa tapi aku tak pena beli. Hmmm cuma satu je, itu pun Intan bagi sebagai tanda persahabatan. Thanks, Intan. cantik betul shawl tu tauuuu. aku simpan sampai sekarang. Heee Actually bukan taknak beli shawl-shawl tu. bila tengok, memang rasa macam nak je semua tauu tapi Haihh kalau free takpe jugak, ye tak? nad bukan ade duit sangat haaa Hehehe Takpe lepas niy insyaAllah nad akan beli ye (:

okaylah rasanye, itu saja setakat ni tentang Cik Rapunzel kita niy. Serious she's gorgeous okay. macam Wanita Melayu Terakhir gituuuuu Hehee

tak pecayaaa, cuba tengok niiiii

handsome kan? eh salah, cantik kan? I dah cakap, you tak percaya tadii Haha

Friends forever too, Bee! (:

p/s : check out blogspot diaa. comel tauuuk! AzilahAziz♥
THE END

2 comments:

azilahaziz said...

Haha suka laaaaaaa. Jgn sampai entry lepas nih sume psl nadd sudaa kehkehhh. ILY naddddd

Ibrahim's Daughter said...

Hahaha jangan-jangan, nty naik saham nadd wkaka
ILY toooooooo♥

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...