Sunday, January 23, 2011

Thankyou Guys(:

Tadi hangout dengan Arip, Ting Tong & Hadri. Bha tk dtg sbb tak dpt tukar shift. Hmmmmm tapi whoaa i miss them so muchhh. Hehe lama betul tak borak face to face dengan dorang. Tingtong lah especially. thanks for today. Hehe


tapi agak pening kepala lah kan. ye ahh bila Petronas dah jumpa Shell. habislah. aku dengar je lah cerita macam-macam. tapi best jugak lah kn dgr pengalaman orang kerja-kerja niy. Hehe macam syiokk je. tp tak kurang jugak keluhan-keluhan nak give up tu keluar dr mulut dorang. HAHAHA aku senyap je la kn.

tapi seriously best. haihhh rindunya bestie yang lain. semua kerja dahhh tu yang bz je memanjanggg. Aiceh ingat aku tk keje, tak bz ke? Agaga naddd, stop cerita pasal kerja okay. sudah lapuk! HAHA

kalau ajak ramai-ramai lagi pegi bowling sure best kan. tapi tknak lah kt Angsana, Dcm best! Haha bila hehhhh? Haishhh semua kerja. mne senang nk dpt cuti! Hahaha padan muka kau nadd :(

well tak sabar nak join Reunion First Batch F5'10 Mokha(: mesti best kan. wahai kawan-kawan ku sekalian, berilah support anda. Pleaseeeee! bukan senang weh nk gather semua sama-sama lagi lepas niyh. Haihhh
Join this site bg yg tak join lg laa :
THE END

No comments:

Monkey love and opinion

Assalamualaikum Few days ago, i went to my supervisor's house for some makan-makan preparation. I had some deep conversation with Dr&#...