Monday, January 3, 2011

Things I miss, really do.

Everything in SCHOOL.

Aku rindu nak dgr motmet Tingtong plus pukul2 diaaa(:
Aku rindu nk "diignore" ble aku tny Syasya :P
Aku rindu nk gado face to face dgn Hadri :]
Aku rindu teasing Adham yg dulu-dulu heee
Aku rindu nk dgr Wan chai & Amrydzad nyanyi buat concert kt blakang akuu (miss gilaa)
Aku rindu nk tgk kerenah Fendy yg gedik tuuu ;D
Aku rindu nk dgr lawak Wanted yg kadang-kadang tak menjadi tu HAHA
Aku rindu nk dgr ayat sacarstic Iman, dgr dia gendang tk tentu psl ;]
Aku rindu nk tgk Azmira merajuk dgn Arif Afiq ;P
Aku rindu nk dgr soalan-soalan drpd Aqram >.<
Aku rindu nk belajar Probability Distribution dgn Arif Afiq HAHA
Aku rindu nk dgr cerita-cerita Intan, tgk diaa senyummm(;
Aku rindu nk tgk Neb gelak kuat-kuat :D
Aku rindu nk tgk Dayah, Nani, Erma, Nadz & Zue bergossip :)
Aku rindu nk blaja Bio dgn Sharvini hmmm
Aku rindu nk tgk Aina senyum kt aku HEHE
Aku rindu nk tgk Bee kne kacau dgn Adham, Wan & Hadri :D
Aku rindu nk dgr Aisya jerit-jerit HAHA
Aku rindu Aininaaaaa, Litaaa & Izzati :)
Aku rindu nk buat kerja dgn Emir c(:
Aku rindu nk tgk taiko Farahin kene usik :P
Aku rindu nk tgk Saw serabut Heee
Paling aku rindu, nk marah-marah partner sebelah aku, Safwannnnnn ;[
lepas marah diaa nnty aku senyum HAHAHA

I miss everything about themmmm.

Tak cukup tuuuuuu..

Aku rindu nk dating dgn HAZIRA dkt pondok or dlm kelas :(
Aku rindu nk kne pukul dgn BHA, dgr cerita secret admire diaaa :(
Aku rindu nk manja-manja dgn EEMA :(
Aku rindu nk dgr giggle-ing ANUM :(
Aku rindu nk dgr cerita AMYY :(
Aku rindu nk tgk FARAH kne kacau dgn Adham :(
Aku rindu nk tnggu mama amik dgn Pika Adam :(
Aku rindu nk dgr diorang cerita psl Adik akuuuuu HMMMM

tapi, most things yg aku paling rinduu and takkan berulangggg

belajar BIOLOGY. kne brain-wash dgn cikgu Zaida :) lepas niy tkde lg dahh moment-moment tuu. seriously, she taught me many things, bukan sekadar Biologyy
belajar ADD MATH. minat yg mendalam, fobia untuk Failed and everything with Teacher Nurul. i Miss it.
belajar PHYSICS dgn cikgu Aszora. focus yg sgt tinggi. tapi physics masih tk mampu menembus hati HMMM rinduunyaa belajar dlm makmal :(
belajar CHEMISTRYY dgn ckgu Madihah. salin jeaa everything dgn cepat. HAHA best kn? hmmmmm
and semua subjects. everything, each thingssss IMISSYOU

THE END

7 comments:

nina_apis said...

uwaaa!!
rndu jgk ..
miss evrything bout school..
miss u 2 nard :)

azilahaziz said...

Bee rindu kat nuget nadddd. HEHE bila laa kite semua dapat jumpa ennnn..

Ibrahim's Daughter said...

nina ; HAHA jum nnty nangis sme2 ye nini :(

bee ; haha nk nugget? dtg la rumaa. nnty nadd bg :) hmm tu lahh mse amk result lah kot bru kita semuaa jumpaa. skrg, semua busy lg. haishh

.::ahmadafiqaffandiahmadruzi::. said...

aq bce post ko yg nieh..wat aq menangis giler2 beb!!
:'(

Ibrahim's Daughter said...

heeee ala jgn la nangiss. aishhh
serba slh aku dbuatnyaaa. tp actually ak pun sedihh. HMM

yana,, said...

krang baru berapa minggu,, ty bayangkan ape rsenye kalau dah dekat dua tahun???,hmmm,, tuhan je tau rsenya,,,=,=

Ibrahim's Daughter said...

hmm tau tkpe. tk snggup rse nk bygkn. haishhhh
lagi-lagi ridunyaa aku kt kau has:(
moment form 1. haha gaduh-gaduh manjaa kitaaa. HMM

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...