Monday, January 10, 2011

UPU mohon cepatttt!

jom beraturrr :]

okay sekarang already 10January2011. start pkul 12 tengah hari sudah boleh update permohonan anda di laman web yg tertera pada Surat Khabar Mingguan di muka surat 16 Pancaindera bertarikh 9Januari2011 :D OMG nmpak takk sekarang i dah baca surat khabarr hari-hari? HAHA tarikh tutup 04 APRIL 2011.

kalau tak punggg, click je this website okay. number pin? kau ada sendiri punya kannn? ISHH tu punn nk tanya aku -,-'



kalau nak tahuuu. ini senarai University yang ada tawarkan Program Asasi :)

singgah-singgah lah ye HAHA universiti yg ade star-star( ** ) tuuu, hanya untuk orang yg baik-baik je okay WKAKA berangan bukak uni sendiri. I saje je melawak actually :]

satu matlamat, satu tujuan! YEAHHH ber-iye kau nadd :P
aku punya, update khamis nnti lahh esok mesty line putus-putus kn. tutt tutt tutt..
THE END

2 comments:

yana,, said...

hrmmm,, updte cpat da effct ke??? an kne da rsult spm skly,,
ko amek sc hayat eh????

Ibrahim's Daughter said...

haha tkde effect pun actually. hehe sje je eager lbh2. huuu~
ak nk amek sc hayat. tp hmmm takut. entah ade rezeki entah tdk. hehe

Monkey love and opinion

Assalamualaikum Few days ago, i went to my supervisor's house for some makan-makan preparation. I had some deep conversation with Dr&#...