Sunday, February 27, 2011

23 March? Hahaha

Assalammualaikum reader(s) ataupun mungkin hanya reader yang wujud kan? Haha now, aku tknak cerita atau pun bebel pasal benda-benda berat. sekadar nak memenuhkan entries February aku dgn celoteh yang tersangatlah tak seberapa ni. Hehe

First thing, tentang tajuk entri aku nih. 23 March? ape kena tarikh ni dgn hidup aku? Hmmm kawin on this date? Bahahaha waklu. first date kau on this date? waklu jugak. Hish tkde tekaan lain ke kau nk bg nad oi. Okay. tnggu je la nty ade ape. Hehehe

Wowww aku rse dah lme jugak aku tk on Tumblr. woo rindu giler tumblr. Haish tkpe. aku tgh on puasa Jalur Lebar ni Wkaka ye ah, satu lappy kena kongsi 3 orang en. da la tu, lappy tu bole tahan menyakitkan hati. lem diaaa fuhlamak. aku tktau mcmne org lain bole bsbr. sbb tu aku lebih pilih untuk puasa jalur lebar drpd keep on using it HAHAHA tp tu laaa, sayu je hidup. kosong, gelap, hitam, null, dull semua aku rase Hmmm tp aku tk heran pun. Cewah!

Ber-iye je nad. kalau nk tau, laptop yg ala-ala warga emas berumur 90-100 tahun tu, sudah selamat dihantar ke doctornya. actually, empat hari yg lalu dah aku hntar. so, esok luse tulat atau entah bile, siap lah kann (: and thennnnn mula lah balik hidup aku dgn blogspot, tumblr. facebook? hmmm mungkin ye mungkin tidak. kenapa? rahsiaa. Cehh kau ber-iye lagi.

apa lg nk cakap? Ohh ye. sekarang aku mabuk cte Hindustan. Serious. taktau kenapa. Hahaha sebenarnya dri dulu lagi, cuma tah. sekarang je rse lain macam. Sabtu hari tu, tgk Mujhse Dosti Karoge. cerita yg buat aku fall pd Hitrik Roshan on the first sight. Hahaha gilaa. tapi betul ah Handsome!
so. may I ask you, Mujhse dosti karoge? Bahahaha

~ I Love Lovestorys ~

itu cerita Sabtu. sepanjang February ni, bila kt tv tkde cte best je aku mesti bukak ABO then tgk I Hate Luv Storys. Hehehe ade 6-8 kali aku tgk. sampai dialog pun ak bole hafal lah jugak kan Hahaha Sonam Kapoor cantik woot. Last month, cte Housefull, Aisha and many more. Golmaal. Haish agk-agk next month cte ape pulak ek? Please not Tamil Moviesssss. semak je.

Let seeee, now oredy 27Feb dahh. dua bulan, tkde ape yg aku capai. kerja pun tak, lesen pun still berada di takuk yg lama, program memasak aku not that good sebab this 3rd March mak nk pegi umrah dahhh. Precious project aku pun trgendala sbb lappy gila. Hmm ape lagi? Hahahaha bagus nad. He's right. You are the loser here. Jerk!

tp so what? Life must go on. and i am leading my life. mungkin lepas ni lg baik kan? Aminn

kalau la hasilnya begini -,-'

Cerita psl masak, that day aku try buat cream caramel. Hehe disebabkan aku tk jumpa tmpat kukus kt ruma ni, ak pun guna microwave oven yg wujud 5 tahun lalu, tp cuma pernah digunakan sekali je. Gila kan? anddd tk pyah la ak cte pnjang2. cukup kalau aku bgtau, cream caramel tu tak menjadi. Hahaha mungkin ak tk reti guna oven kot. cehhh pdhal mmg first try buat cream caramel. Hehe buat malu je. membazir. Haha tkpe next time aku try lagi. Practise makes perfect bebb! wkaka

Entah kenapa, lately ni rase nk kerja tu membuak-buak dlm hati aku. in fact, mama pun dah bg green light daa. macam tk percaya je kan? tp tu laa, my mom always be understanding. mcm yg aku ckp, terperap kt ruma bukanlah sesuatu yg sangat best okay. and she understands that maybe. Heee but the problem is, i dont know where to start. Hmmmmmm :(

tiba-tiba rase, kan best kalau aku ade bestfriend dkt area-area ruma ni kann. tp malangnya tidak. sorg pun aku tk kenal. even actually org blakang ruma aku ni pernah satu kelas tusyen dgn aku. tp tah. i dont know him Bahahaha

Dah-dah. tutup cerita. pergi ke entri seterusnya pula okay Haha

THE END

4 comments:

edayahzaid said...

assalamualaikum nad!

aq dah lame da fall for hritik roshan. sejak wjudnya cter kaho naa pyar hai lg. haha time uh kte skola rndh lg wehh. skrg taste aq dah beralih kpd shahid kapoor. dye lg comel :) btw. slmt bkeje. aq akan ttp menganggur smpy dpt twrn blaja :)

Ibrahim's Daughter said...

waalaikumslm (:

oww haha aku tgk cte pape pun bkn igt tajuk. tau-tau da fall.shahid kappor eh? haha ak tk kenal :P

kje? aish tktau lg niyyyy. heee

nohjoy said...

23 march 2 bufday aq..
wakakaka
nak smbut ea
ssh2 je
wahaha..prasan!

Ibrahim's Daughter said...

Hahahaha sambut? jommmmmmm Heee

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...