Saturday, February 5, 2011

Ekin VS. Yuna

Sebenarnya, bukan nak gossip pasal Yuna or Ekin okay. cuma, nak cerita pasal tudung je Haha

Hari tu kan aku pegi Penang, then ade lah singgah KL. dah ke KL, phm-phm je lah kan. Jln Tar mesti tak lupe Haha tapi kali ni aku tak ade mood sgt nk membeli. so, mama je yg shopp. gaji baru msuk katenyaa Haha aku, adik & abang tinggal dlm bilik je time tu. tup tup bila mama balik, dy try tudung-tudung yang dibeli tu. and then pakse aku try satu tudung sarung warna hitam. aku punnn Hmmm

bila dah try, Hehehe okay pulak.

Actually, before ni pena try tudung gitu, and serious tidak mengikut citarasa hati sendiri Hahaha kire macam tak sesuai dgn muka lah. and then, terus aku tak sentuhhh. tahan melilit shawl hari-hari Haha tapii sekarang, aku dah jumpe mane nak cari tudung yang se-jiwaa. Tingg tinggg lahhhh Hehehe sape cakap semua tudung sarung tak sesuai dengan muka? cari pelan-pelan okayy, try satu-satu Haha

So, apa lagii. petang tu ktorang pegi balik kedai tu and tambah lagi 3 helai. untuk aku Hahaha

Bukan ape, cuma kita kena berfikiran ke depan. Cehhh cuba fikir, nanti dah sambung belajar then nak pegi kuliah pagi-pagi. nak siap-siap. lepas tu satu keje kne spend time untuk melilit dan terus melilit Hahaha kalau nasib tak baik, ter-bangun lambat. Haaa tak ke bad day tuu Hehe leceh-lecehh. Haish jadi lelaki senang kan? Haha tak payah pakai tudung, settle bebb! Hakhak

lagi satu hal, pengalaman sendiri niy bebb. kalau pergi holiday, then msuk time solat, singgah surau dkt R&R je and then, selalunyaaa aku lah paling lambat siap Haha semua orang tunggu Agaga memalukan. Hm kena family sendiri takpe lah. tapi sampai bilaaa Hahaha so, aku kena cari alternative. Hmmm

and now, i found it. Hehehe aku tak kate ak nk tinggalkan shawl selamanya okay. cuma, ini lebih mudahh (: kos? lebih murah. percaya tak it only costs RM10 sehelai. Hehehee kalau mahal, tak hingin aku. take it, or leave it !

Psst : awak nak jugak? cari Kedai Nur Kasih dekat area Jln Tar tu okayy. berdepan dgn Starpoint Hotel tuu
THE END


No comments:

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...