Saturday, February 19, 2011

Jom countdown

HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA HE-HE-HE-HE-HE-HE HI-HI-HI-HI-HI
Gelak puas-puas. gelak lah lagi. lagi dan lagi. Best kan gelak? Nikmatilah gelak tawa anda sekarang. Selagi kita mampu gelak, gelak je la okay. Tp jgn terlalu gembira. Future, kite tak tau. entah still bole gelak lg entah tidak. kan?

Entah-entah lps ni kita akn menangis, siapa tau kan?

Harap-harap tidak. aku doakan semua orang happy. happy. happy dan terus happy. Aminn. Kalau tak happy jugak, jgn terlalu sedih. Life must go on. Sbb sedih, happy, kecewa, marah tu semua part and parcel of life. Ingat lg idiom tu? Hehehe zaman Form 3 tak pernah luput di ingatanku, Teacherr (:

Motif utama entri ni actually pasal Result. Omg. Seram takk? Aku tak sure lah awak awak sekalian da terasa bahangnya belum. tapi aku rase, sekarang bkn terlalu awal untuk rase bahang-bahang tu. Serious. It is just around the corner babee. dah dekat sgt dah. hampir dahhh

Ceh poyo. Mulut kate seram, hati tak rase sgt lagi sebenarnya.

Macam yg diketahui umum, Isnin ni result STPM keluar. Abh aku kate, biasanya 10 hari lps STPM, result SPM pulak. kalau Stpm 21Feb, maknenya Spm 31Feb. Fine, takde 31Feb dlm kalendar. So, it will be in early March kan? Yeah untuk 10 hari ni kita mmpu lg bernafas dgn normal kan. Alhamdulillah.

Tapi. this evening, my mother told me something. Result will be on 28Feb maybe. it is just maybe okay. tapi teka lah that date keluar dr mulut sape? Anak Pengarah Peperiksaan Malaysia. anak dia lahh bukan Pengarah tu yg cakap. sikit-sikit, masuk juga lah benda ni dlm kepala aku. GUYS, tak rse terlalu hampir ke? Haish

Hello nardddd, 28Feb is last day on Feb. So, bpe beza lah sgt kan dgn early March Hahaha gempak je lebih!

Disebabkan ini, aku nasihatkan korang yg perangai mcm aku(liat nk bce paper), bwk2 la bce paper ke dgr news okay. sbb at this moment lah segala scholar or Uni-uni tu nak melabur utk iklan-iklan. sape tau, rezeki kita kann? Heee

Lagi satu, tak kire la skarang ke lps dpt result nty, jgn lupa kemaskini permohonan-permohonan tu. cari sampai dapat Nombor-nombor Pin yang kena ade tuu. niy bru bpe bulan tnggalkan sekola, dah dua org aku dgr hilang itu ini. Haha Nadd, jgn gelakkan org. kjp lg kau punya pulak hilang. Ishh Nauzubillah :D

Dateline untuk kemaskini Matriks (21FEB - 6MAC)
Dateline untuk UPU (takingatbila - 4APR)

Agak2 still pening nk pilih, try baca things dlm link ni. SIFU mne tau dpt cahaya ke kannn Hehe
P/S : lg sekali aku igtkan, aku cuma bgtau ape aku tau. tentang tarikh tu, jgn percaya kalau tk percaya. aku tknk sebar fitnah okay. Aku doakan semua SPM candidates berjaya dunia akhirat (: AMINN
THE END

2 comments:

edayahzaid said...

slm :)
nad, ibu aq ckp, result spm slalunye 1 week after result stpm. 28 feb, maybe. same2 la kte bdoa ye. smoge kte sume dpt result yg bole dibanggakan :)

Ibrahim's Daughter said...

wslm (:
InsyaAllahhhhhh hee

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...