Thursday, February 3, 2011

Sesi men-tabah-kan diri kembali

Hahaha tabah kenape? sebab nak mengadap benda yang asik on-off ni Haishh. takpe, i can keep smiling heree Ho-Yeah! (:

Meet my nieces, Heheheheee

Yang bantal biru tu Marissa and the yellow one is Maisarah.
kalau tak pakai bantal, tak tau lah mne satu Hahaha

Psst Psst : Saje je nak lmbat kn loading korang. letak gmbar bnyak2 Haha Comel kan these girls? Twinny tauu WHOA tapi botak dah macam si Pekan dah. ehh salah Upin & Ipin versi Perempuan, Hahaha Tak sabar nk tunggu dorang besar lepas tu jadi budak bnyak cakap. and then raya je riuh satu rumah. My mom bru 46 y/o and she got 5 granddaughters dalam sekelip mata. tak pasal-pasal first start aku kje nty lg sepuloh tahun, 10 anak sedara aku kena bg duit raya OMG Hahahaha
THE END

No comments:

Monkey love and opinion

Assalamualaikum Few days ago, i went to my supervisor's house for some makan-makan preparation. I had some deep conversation with Dr&#...