Sunday, March 13, 2011

11th March 2011

Assalammualaikum.

Cerita kelmarin yang tak sempat diceritakan. Harap bersabar ye cik FRABHAFUAD Hahaha nadd tau bha view blog ni selalu sebab nk tnggu entry ni kann

Okay. ingat lagi pasal last year? time birthday aku tu, aku kena hebat-hebat dari mereka semua. Hmm kalau ikut hati, memang sekor-sekor aku nak balas balik. Tapi nk buat macam mane kan, hati seorang 'nadd' tak sekeras hati seorang 'Bha' Hahaha

So, now, turn Tingtong (Pyqa) . kan 6 March hari tu, birthday dia. Jatuh pd hari ahad. Aku memang ingat nk plan something. tapi dy kerja. So, kena postpone for the next week, 11th March which is, that Friday la. aku ajak Pyqa keluar, and dy bawak member dia, Elyana (:

Aku janji lps Zohor tapi aku sampai Pukul 3. Gerek tak? Haha

Best thing is, aku ajak pegi Danga City Mall, sebab Eema keje situ. Senang sikit nak dpt support Hehee Walaubagaimanapun, aku tk bgtau Pyqa kedai mane Eema keje anddd Hazira pun join sekali. Macam surprise lah kire. Ikut hati, aku nak kasi surprise dgn kehadiran Bha, Syasya, Haslyana & Miyaa sekali. Tapi, dorang tak dpt join, so macam tak best lah kan. Hmm

Apa pun, tengok nii. Ikhlas dari kami semuaaaa

(Actually, ade video. Tapi on editing Nanti lah aku update)

Tujuan utama, ofcos Bowling. tapi bawak kek dlm bowling, gempak la en siap lilin segala. Hahaha orang tengok je. Mau tak segan. Tapi, bila hati dah nekad. Aku tak peduli hl sekeliling lagi dah.

Aku bukan 'art-line' punya orang, Aku bukan photographer hebat apatah lagi punya camera yang hebat. So, hanya ini yang aku punya Hehee

Heheee Season Blackforest Cake

Tengokkk,  Tingtong excited

Suke betul diaa ehhh :P

Nii Elyana.
Hehee rupanya bukan aku sorang ade Chemistry dgn Tingtong (:

Anyone miss somebody thereeee? Hahaha

Dpat kek, tiup lilin andd main bowling. Hehee Kek tu, tukang habiskan ialah orang sebelah. Cikgu Syamim & errr taktau name ape. okay. kenal kt situ je. Hanya kaki beliau yang sempat kami rakamkan. Hahaha Ada pada gambar dibwah

kerakusan kami di Bowling DCM Hahaha

Eema

Khas untuk mereka yang merindukan Eema ye. * Alipp, jangan senyum melebih okay Hahaha Eema menjerit bila aku sebut pasal alip syakir, lawak je. kalau jerit kegirangan takpe jugak, ni tak. Habis satu DCM dengar -.-'
#Mungkin surprise ni taklah sehebat surprise-surprise yang pernah diadakan dulu, tapi ini saje lah terdaya aku. Maaf kalau ade terkurang tau.

Thanks kpd semua yang beri kerjasama ye :')

P/s : Aku ada satu lagi ceritaa. Sadis habis. Berlaku pada hari yang sama, waktu yang berlainan.

THE END

2 comments:

Anonymous said...

mmg pon.lambat gila updated.setiap kali onl bkk blog nadd.setiap kali bkk blog nadd dgr playlist nadd.setiap kali tu jugakla budak2 ni cakap 'fara xde lgu lain ke?asek dga lagu kat blog nadd je.suruh nadd tukar playlist la' HAHA tapi dorang kate playlist nadd best . jgn risau . HAHA

Ibrahim's Daughter said...

Hahaha patot la stats bnyk sangat dr shah alam. Tkpe nty nad blk, nad tuka playlist. Nk lagu ape? Ckp je. Nty nad letak. Haha

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...