Tuesday, March 8, 2011

Blog mereka, Blog aku. Eh, bukan!

Ho-yeah hari ni hari se-Malas sedunia.

Hahaha nampak tak Shoutbox aku da hide tu? Nampak tak Facebook 'like' button dkt atas tajuk posting ni? Tu haaaa 'short-welcome-script' aku mase korang klik blog ni? Heheheee actually I baru belajar code-ing di blogspot ni. dekat SINI haa aku belajar. tiba-tiba mood meneroka dunia 'code' datang semalam walaupun sebenarnya dah berabad juga lah aku jumpa link maribinablog tu. Apa lagii. try testing 123 lah aku Hehe

Okay tak sekarang? kalau tak, aku delete je. tapi kasi warm up lah dulu 2-3 minggu kan Haha


Bukan tu topik aku hari ni. tp tentang blogspot. Blog mereka, Blog Aku. Eh, Bukan!

Kenapa setiap kali aku 'fall-in-love' dengan satu blogspot tu, mesti aku akan jumpe bnda yang aku taknak jumpa Hish. Benci tau tak. kalau takde, tk boleh ke?

Apa bndanya? Tu haaaaaa cik Hantu. Macam favourite je kann Blogger cerita pasal Hantu-hantu ni. Tak paham betul aku. Cuba tengok aku, mane ade posting pasal hantuuuu. tah ape yg best cerita pasal Hantu pun aku taktau. dah la tak lawa/hensem. comel pun tak. Haish kasi jantung wa lain macam je.

Aku tengah syok-syok bace, tetiba scroll bawah then nampak muka tu Hmm terkejut. then terus ak scroll bwh dengan lajunya. Tak hingin nak baca Hahaha

PENAKUT.

Haha bukan lah. cuma terkejut je. Aku pun tak tau sejak bila aku naik menyampah dengan kes hantu ni. Before ni, pernah jugak aku jd orang yang berani tak semena-mena dimana aku akan keep on opening my eyes even tgh tgk cerita hantu. Macam bajet tak seram langsung la cite hantu tu. Sebelum ni la. Haha Tp sekarang, rasa meluat membuak-buak bila aku nampak muka hantu. tak kire lah dekat blog orang, ataupun dkt tv ataupun di mana jua daku berada. Cehh!

Macam yang aku cakap tadi. Meluat. Hmm Tapi sebenarnya dalam erti kate lain, aku takut Hahaha

Takut-takut aku, tkde ah sampai nk jerit "Makkkkk... Hantuuu!" gitu Bahaha. Aku tk suke benda yang mengejut-ngejut ni. Kalau setakat korang terkejut kan aku lps tu aku cakap, "opocot mak kau" tu tak pe lagi. Aku macam bole terima sbb sebenarnya tkde la terkejut sangat.

Yang jadi problem bila aku terkejut then aku rase beribu-ribu degupan yang tahap Juara Maraton dalam jantung ni. Sampai aku tak terkata. jangankan nak opocot, nak jerit Arghh pun aku tak terdaya. Yang ni, memang aku tak suke. Memang cukup meng-spoil-kan mood aku. Tp alah, nad marah lame mane lah kan kan

Dan sebab tu jugak, aku suka Supernatural. antara cerita hantu yang sangat lah tidak seram langsung. Lepas tu dah merepek gila dah sekarang. Tp aku tetap suke. Yang penting hero dia Hensem. Hahaha

Ok fine takde kena mengena.
THE END

No comments:

Monkey love and opinion

Assalamualaikum Few days ago, i went to my supervisor's house for some makan-makan preparation. I had some deep conversation with Dr&#...