Tuesday, March 22, 2011

Give me some strength, some courage.

Bukan sebab semua orang dok canang, aku pun nak jugak. Bukan sebab aku nak orang bace blog aku, sbb tu ak post current issue. Bukan sebab aku  nk tunjuk aku ni lemah. Bukan jugak sebab aku nak tambah entri untuk bulan ni. Bukan sebab-sebab ini aku nak tulis pasal Result yang ontheway je tunjuk muka tu Hahaha

Tapi sebab blog ni blog aku. Sebab aku nak simpan moment 'rase' ini untuk aku di masa hadapan. Aku nak kenang semua ni nanti bila aku tua. Aku nak kuatkan diri aku di mase depan as aku dah berusaha sekuat itu dulu. Aku nak ini jadi tanda ingatan aku tentang diri aku sendiri.

Takde kena mengena dengan hal orang lain. Ini blog aku. Cehh haha


Mase ahad malam, aku mula gusar tentang everything. Entah ape result aku, entah ape nasib aku di mase depan nanti. Entah impian aku boleh tercapai ke tidak. Entah ke mane aku tercampak nanti. Entah ape reaksi aku nanti bila tgk result depan mate. Entah ape tah lagi aku nak entahkan pun aku start fikir mase tu -.-

Aku ade aim aku. Aku ade satu tempat aku nak pergi. Aku ade angan-angan aku. Aku takut, result aku nanti tak memungkinkan semua tu. Aku tau aku dah tak boleh ubah ape-ape. Aku tau dah terlambat untuk ubah ape-ape pun. Sebab tu, aku minta kekuatan hati. Waaa aku taknak menangis pada hari itu Pls.

Tapi ape yang pasti, aku taknak terus rase macam ni. Rase sebegini buat aku tampak lemah kan? Ya. Emosionally weak. Hahaha

So aku decide utk tidur ruma mak(nenek) malam tadi. Hehee at least, aku ade peneman. Then, Alip pun ade aku nak layan. Main gameee, makan, tengok tv. Tup-tup dah ptg. Haha kalau aku dduk ruma pagi td, Haihhh taktau ape aje yang akan datang dalam kepale otak aku ni Haishh. Silap-silap hari bulan aku makan ubat pengsan untuk dua hari Wawawawaaa

Allah dah tetapkan segalanya. Kalau rezeki itu berpihak pada aku, Alhamdulillah syukur. Kalau tidak pun, Allah akan beri yang lebih baik untuk aku kan. InsyaAllah. Hehee Opss. Bukan aku je, tapi kita semuaaa (:

SEMOGA YANG TABAH
Goodluck to everybodyyy. InsyaAllah kite same-same berjaya Aminnnnn ~
THE END

No comments:

Monkey love and opinion

Assalamualaikum Few days ago, i went to my supervisor's house for some makan-makan preparation. I had some deep conversation with Dr&#...