Saturday, March 5, 2011

Jom check 'hati' Nadd

Read this.

I saw this on tumblr weeks ago. and i was like, Huh? Serious? Hahaha

Well mungkin ada benarnya. perlu ke aku tunjuk bukti? Semak hati sendiri sudah la kan. Aku ade satu soalan nk tanya, salah ke kalau kte crushing on someone? Hmmm

Bagi pendapat aku, it's okay kalau anda lelaki. But it's quite not that okay when you are a girl. Why? You ask me why?? Simple answer is, kita kena ikut budaya ketimuran. Hoi naddd, crushing je dol bkan apa punnn Hahaha

Aku saje je ckp tk okay. Actually, crushing adalah perkara yang normal. A girl may crush on 1-2-3 or more boys on the same time. Tak percaya? Semak hati sendiri please ^^

I am talking about crushing. NOT love okay. I am good in crushing. but not in Love Bahaha so, jangan harap aku nk ckp bnyk psl Love. Mungkin, a girl may be crush on 1-2-3 or more boys. But maybe jugak Girl can love more than 1 boy? Fuhh tak tau. tu kena tny perempuan lain Haha

Pesanan aku ialah, bila kte(perempuan) crush on someone, jgn terlalu percaya respon yang kita dpt. kadang-kadang mmg kita akan rase ade 'love-connection' antara kita dan diaaa, but just dont trust so hard. Sbb bila dah suka, kita akan jd buta. Percayalahhhh...

I am a girl. I have my pride.
You are the guy. You have the right.

#Over It -Stereo Skyline

THE END

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...