Sunday, March 6, 2011

She's 18

#Happy Birthdayyyyy Tingtonggg

Semoga dipanjangkan umurnya, bahagia selalu & please, kwan ngn aku smpai bila-bila okay Haha Anda sememangnya tidak ternilai (: May all your dreams come true.


Kita kenal sejak form 1 rasenya. paling aku tk lupa, kes first time kte gaduh. siap nangis-nangis dlm bilik iron tu kan. aku tk igt psl ape. tp kalau igt blk, kelakar pun ade. Sejak tu, ke mane pun kita berdua. sampai cikgu pun tau kita rapat sgt dulu. Form 2, moment paling best dgn kau before ni. Satu class, duduk sebelah-sebelah, gossip sme-sme, ke hulu ke hilir same-same, "belajar" pun same-same kan Hahaha

Kebersamaan ni lah yg bina "chemistry" antara ktorang. Yes. Chemistry antara ktorg sgt-sgt kuat. Hmm tk caye? try test! Hahaha Kadang-kadang, completion antara ktorang mmg susah nk pcaye. macam Antagonistic Muscle. Satu relax, satu contract. Serious.

Actually, bnyk tentang tingtong aku nk cerita. tp aku rase, biarla jd rahsia persahabatan aku ngn dia kannn. Cehh hahaha

Satu bnda yg aku nk bgtau even aku tau kau da tau, aku syg kau. Bahaha Aku syg friendship ni. kawan yg ade je time untuk aku. bila dgn kau, aku tk bole senyap. ade je ak nk ckp, nk cerita, nk gelak. Lantak la spe pun kan ade sebelah aku time tu kann Hehe Dgn kau, aku bole ketawa, sengih, senyum, nangis, Hmmm Thanks utk semua ni. Aku nk kau happy ngn life kau okay.

Thanks fr always be there. shares everything dgn aku (';

Again, Happy Birthday! dah 18tahun. kau sepatutnya dah matang tau Hahaha take care okay. Jgn pernah lupa, aku ade kt sini.

A best friend is like a four leaf clover: hard to find and lucky to have
Thanks sbb buat aku bertuah ade kau.

P/S : OMG. aku rindu nk pkul-pkul kau mcm dulu. Hahaha
THE END

No comments:

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...