Monday, March 21, 2011

This is not good

Assalammualaikum

Wah wah wah. semua orang sibuk cerita pasal result SPM yang nk keluar 23 March ni kan? Aku je malas nk bising. Cehhh

Tengok haa. Blog pun malas dah nk update. kenapa? Sebab aku busy sikit. Actually tkde lah busy mane, cuma tah aku rase I lost myself beberapa hari ni. No, no. beberapa minggu ni. Tak caye? Cuba tengok post aku lepas-lepas. Aku rase macam fake gila. Maksud aku all my stories. Eh, bukan cerita-cerita aku fake. Tapi tah cara aku, pemikiran aku. semua macam fake je. Seolah-olah aku menaip tanpa hati aku disitu.

Tak faham kan? Takpe. aku tak minta sape-sape pun faham.


I WILL KEEP FIGHTINGGGGGG
I just want to be someone with no feels. no hard feeling. to be amazingly cool person.
I want to accept everything fr everything they are. Be more thankful with no sigh. Pls.
I want to be myself.
THE END

No comments:

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...