Thursday, March 31, 2011

Tak percaya?


TADAAAAAAAAAA !!


-.-'

Okay not that surprise heh? Hahahaa tapi bagi aku, ini sangat surprising. aku sendiri surprised bila aku mula addicted with this thing. Aku surprised bila tiba-tiba aku minat all this thing. Korang tk surprised ke bila 'Nadd' yang memang noob gila about game, out of sudden fall for this?

Hahahaa lantaklah korang nak surprised ke tak. aku tk kesah punnnn.

Disebabkan aku, adik aku pun terikut same. Sebok je. Budak sekolah buat care budak sekolah heh. Jangan nak mengade. Aku marah dia Hehee kazen aku pulak lagi kelakar. Dorang cakap, sebab dota lah asik perang dgn Bf Wkakakaka It is all about addiction, you know :P

Okay tengok ni hero akuu

 Aku tk ingat name penuh diaa. Aku tau, aku panggil dia RAZOR (;

Hensem tak? Hensem tak? Hahahaha. Mula-mula mase first time main, Bha ajar aku gune Axe. Tak hensem. Tapi kebal woooo. Aku mase awl-awl memang sangat lah tak reti. Semua benda aku tny. Tah pape je. Tapi tu laaa Farah Fuad memang baik orangnya. Tabah, sabar, ikhlas, jujur, and etc. Hehehe

Memang tenaga pengajar yang hebat ah! :) Hahaa

Mase mula-mula main tu, haish nk tekan ape pun tak rety. nak ke mane pun tak reti. lagi best, sesat terus dlm hutan tu Wkaka but now, okay sikit la. tak sesat dah. Lagi awesome, mase first time gune skill. Gila jakun aku time tu. Yela, berminggu jugak ah kan nk ajar si Nadd ni gune skill. Serious aku tktau nk tekan ape. Sbb ajar bkn face to face. On command je.

Susah gila wa cakap lu. Bukan game tu yang susah. Tapi susah gila nak ajar aku Hahahaha Each action mesti aku nk tau detail, macam function dy, how to use, what to click, nak beli ape, untuk ape beli tu ini itu ini aku tanye. Hahahaa Selagi aku tk faham, memang susah la aku nk buat.

Alaaaa, macam dulu-dulu la korang tengok aku belajar Biology/AddMaths dengan classmate aku. Habis dlm-dlm aku selidik. A way to understand better (:

Almost sebulan jugak ah aku start benda-benda ni Hehe Kalau main solo, pernah 3-4 kali je menang out of more than 10x aku main ^^ tapi bila masuk garena je, kalah madah. Hahaha pernah sekali je menang tu pun sebab ade Faeez & Irfan. Dah la tu, time dorang menang tu, aku tgh respawn. Nmpak sgt ennnn sape yg noob Hahaha

tapi tapi hari ni dan semalam, ktorang berjaya menang dalam garena Hehehehehe

Anyway, thanks ye kepada mereka-mereka yang sangat murah hati mengajar : Apis, Ee, Irfan, Acal, Faeez errr sape lagi? Hadri. Haha Ade sape-sape lagi murah hati nk ajar aku? lai lai ~

Game-game ni semua lagha tau tk! :P
THE END

2 comments:

nohjoy said...

bes ke nad? haha..tak caye nad maen game

Ibrahim's Daughter said...

Best jugak laa Hihi tk caye enn? haishhh

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...