Tuesday, April 26, 2011

Another birthday

Assalamualaikum :)

Nak tau kenapa aku suka bulan April? sebab pada bulan ni, lahirnya dua insan yang paling bermakna dalam hidup aku. Eh, bukan dua. Tapi mungkin 3, 4, atau 5. Ah, tak kesah lah berapa. Yang penting mereka semua bermakna. Hihii

Tolong jangan bosan sebab aku asik update pasal birthday je. Well, blog aku kan? Hahaha

So, this time, her turn. Someone lovely. Hazira Zahid. One of my sweetest bestfriends i ever had (pls dont vomit-ayat guwa gile jiwang karat lately ni) Hehee cerita pasal jiwang, cik kak 18 tahun ni seriously jiwang punya orang. Tak percaya? Takpe. Takyah percaya okay.



HAPPY BIRTHDAY TO YOU
May god bless you always. May all your dreams come true. Dipanjangkan umur, bahagia selalu. Berjaya dunia akhirat (:
THE END

2 comments:

nohjoy said...

stuju beno..azira mmg jiwang..

Ibrahim's Daughter said...

nohjoy : Hahahaha kannnnn? :P

Monkey love and opinion

Assalamualaikum Few days ago, i went to my supervisor's house for some makan-makan preparation. I had some deep conversation with Dr&#...