Tuesday, April 26, 2011

Justin Bieber

Hye. I'm a new fans of JB. bukan JB yang cute, tapi JB yang agak-Macho Hahahaha

Yang ni, orang kate JB yang cute. Aku tak suke dia yang ni.

Seriously aku weird habis kenapa tiba-tiba Justin Bieber boleh be that famous. Well, aku bukan ikut sangat mind-trend people pun. Tapi tiba-tiba aku terbaca kisah orang dok kutuk-kutuk this guy. And biaselah, nadd mane amek kesah as long this guy tak 'catch-my-eyes' yet kan. Hahaha

Apatah lagi, Justin yang aku tau dulu tak matang lagi. And i think he is younger than me kan? Yeah, i am right. this kid born on March 1, 1994. Hey Justin, im older than you Hahaha Yang pelik, his fans bukan terdiri daripada kanak-kanak atau remaja saje, orang tua, tk kire umur still like him, fans of him. How come? -.-

Well, actually age is just a number kan. His talent also awesome weh!


Nowww. Aku kena admit, i like him. Justin bieber already catch my eyes bile aku selalu nampak dia dlm Tumblr. Yeahhh. Justin with his new haircut. Lebih pendek, lebih kemas, lebih dekat di hati. HAHAHA

And i heard about him with Selena Gomez. Aku taktau sangat lah. tapi aku rase not bad. Tapi hati jahat aku cakap, he can get prettier girl out there, and he chose that girl. Teheeee! Nice. Dan secara tiba-tiba, aku berminat search tentang dorang, seriously Justin protective habis. Cool, and blablabla.

Eleh, semua orang macam tu kot bile dgn Gf sendiri kann Hahaha

But because it is Bieber, it matter :P

Yang ni, aku kate JB yang agak-Macho. HAHAHA

Kalau cerita bintang Hollywood --> whatever, whoever, whenever or whereever yang related with Justin, takkan boleh kalahkan Jensen Ackles yang seriously hensem and triple awesome-Macho Hahaha

P/s : To all JB's fans, Peace yo!

THE END

3 comments:

edayahzaid said...

nadd smpy skrg aq x suke si justin bieber ni. ape yg best ntah. haha :) aq lg suke jamal abdillah kot drpd JB ni. haha :) well. taste org lain2 kan.

nohjoy said...

aku tengok bieber ni makin hensem plak..
haha..nak search gak la sal bieber
;p

Ibrahim's Daughter said...

dayah : Haha aku pun tkde la minat sgt. minat sikit-sikit je :)

nohjoy : okay go. search la ehhh Haha Belieber.

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...