Monday, April 18, 2011

Nothing much..

Assalammualaikum.

Yo 4 hari aku tak update. 3 malam aku tak online malam-malam. Ade 3 Entri tersave dalam Posting aku. tapi semua aku tak habis type. Tak ready nk publish. One of it, sekadar ada tajuk je takde isi Miahaha Masuk hari ni, ade satu lagi entri aku nak post dekat blog ni. Tapi semua tak kesampaian. Semua entri-entri tu tak siap walaupun hnya suku.

Kenapa ek? ENTAH

Toksah dok risau hal tu eh. Sekadar monolog aku untuk diri sendiri Hehee

Dari tadi, aku cari mood nak update. Tapi tak jumpa. Mood main lari-lari Haha Aku tau tk ramai/ade orang yang kesah update ke tak update Narddstoryy ni. Tapi bg aku personally, rase macam 'empty' bile aku tak update something here. Macam kosong, you know 'kosong'? Hahaha

Bajet blog hebat je en ble cakap gini -.-

Cerita blog hebat, aku asik duduk bersandar dekat blog orang dr tadi. Kalau boleh semua entri/blog aku nak like. Haha Tapi bile pk kan buruk wall FB aku nanti, penuh link je wall aku, aku simpan dalam hati je perasaan 'like' tu Hahaha Tapi enjoy gile ah. Aku madah nk klik 'older post' je. Bahaya gila ennn :P

Mane daknyee, gambar lawak gile. Kena dgn entri tapi ayat merapu meraban. And suddenly aku realize something.

"Lies can make someone keeps smiling.." TETTTTT HAHA

and sometimes, it may hurt so bad too :)

Meh dgr lagu Caprice sat


EHEM.

Seeeee. aku melalut berjela. Sebenarnya...

Aku cuma nak cakap Goodluck (: dekat mereka-mereka yang nak hadiri Interview esok. Esok eh? Err aku tak sure bile. tapi ak ade baca comment-comment dekat status FB semalam ke bila tah. Aku tk sempat nk comment. Hari ni, bila cari, dah tkde dah HAHA

Tak kesah la bile-bile. So, All the best ye kawan-kawan. Rakanmu di sini sentiasa mendoakan yang terbaik untuk anda semua. Aiceh! Tapi aku serious ni :)

P/s : Meh ikut aku jalan-jalan. Lame gile tak hang out, bowling, layan moviee :'(

P/s (2) : Erk. tiba-tiba aku tkut nak naik atas. Semua orang da tdo. And suddenly aku dengar tapak kaki lari-lari kat ats tadi. Err adik aku belum tdo atauu bunyi benda lain. Ish benci ah! Ade sape-ape baik nak call aku and talk to me while aku nak tangga? Okay i know no one -.-' BYE

I know who am I to you.
THE END

7 comments:

edayahzaid said...

wahh bestnye blog kau. ade heart. capillary. vein. artery sume. haha :)

Ihsan Arifin said...

haha yok lawan bowling jum ;D

Ibrahim's Daughter said...

dayah : Heheee org cinta Biology lah katekannn :P

CIKGU Ihsan : lawan eh? bukan terror pun niii HAHA

yana,, said...

haha,, nyh takde idea nak tulis mesti pasal dah banyak sengat baca blog2 orang yang hebat kan??? sama la cam aku, bila bukak orang p unya, rasa mcm rndah diri sangat jerk,, heheh,,,

takpe,, ko tulis ape pn, msti ada yang nak baca punya,, lik me ! dayah,, huh ! ramai lagi yg nak,, heheeh,,,

Ibrahim's Daughter said...

Haslyana : Aah tau tkpe Heheee.

Waaaa terima kasih kerana sudi membaca. Terharu rasenye. Cewahhh :P Hehe

yana,, said...

haha,, xda krje bce jerk la,,
pstu gelak,, hahaha

Ibrahim's Daughter said...

Heheheehe terima kasih daun keladi, nanti bace lagi eh :P

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...