Tuesday, April 26, 2011

Terfaktab's Effect

Tau Terfaktab tu ape? Terfaktab tu satu Laman Web Rasmi Cinta Buatan Malaysia. Silakan jengah :)

Dah namenye pun Website Cinta kan, ofc content semua Cinta je.Tapi Cinta mereka bukan sekadar cinta 'tutt' je, ade jugak cinta kpd family, adk beradik. Cinta kan luas. Cehhh. kalau tak minat, takyah teruskan pembacaan anda okay. Sebab seriously anda akan meluat. Namenye pun tak minat kan. Hehe

Lately, aku rase Terfaktab awesome. And bile dah rase awesome, ofc aku selalu dduk kat situ habiskan mase yang tersisa (tah ape-ape). And ofc sikit sebanyak aku tereffect la jugak. Bukan effect ape, cuma ceritacinta yang dok besidai dalam kepala otak ni. Sebab tu ak taknk blogging. nanti dlm semua cerita aku, terselit cinta yang tak sudah. Lepas tu orang igt aku miang tetibe. padahal Terfaktab punya pasal. Ish

So, kalau nmpk aku ter-over, sila salahkan terfaktab pls. Jgn salahkan aku. Hahaha

Oh ye, undi Terfaktab untuk Digi WWWOW Awards Blogger Of the Year (Terfaktab) contest okay <-- sejak bile aku jd promoter-tak-rasmi Terfaktab ni? Hehee

Hari ni aku nak kongsi this thing. Aku dapat dr terfaktab lah.

Lame gile 16 minit -.-

Aku cuma nak cakap, aku setujuuuuuuuuu! HAHAHA *evil laugh* mksud aku, this thing seriously happen kepada manusia. why ek? lantak aih! :) tapi video ni agak sedih laa.

Terfaktab - [Video] Setiap Hubungan Ada Peringkatnya
Kalau malas nk tgk this video, boleh rujuk link atas ni untuk bace summary.

P/s : Click!
THE END

4 comments:

nohjoy said...

nad tsunami prubahan hormon tu namanye...haha...
tak salah nad nak berjiwang
:)

Ibrahim's Daughter said...

nohjoy : tsunami perubahan hormon eh? Hahaha yela tk salah. tp aku sendiri tk selesa Hehe

Ihsan Arifin said...

haha cinta sana sini lupa cinta pada diri sendiri :)

Ibrahim's Daughter said...

Betul Haha

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...