Friday, April 29, 2011

Untuk awak, My 100th :]

Assalamualaikum.

Aku rase aku nak buat kerja gila lah. Haha actually, tak lah gila mane. Cuma ingin memeriahkan dunia 'Narddstoryy' ni je. Alhamdulillah, 2 tahun and ** months aku blogging (which means since 2008) follower aku kini ada 99 orang. Well untuk blog tak seberapa yang seriously boring, asik dok cite pasal 'Nadd' yang tak famous langsung ni, kira awesome lah kann. Hehee

Awesome lah sangat kan naddd. Orang lain blogging 2 tahun dah ade 100++ followers dah.

Korang rase tak awesome? Takpe. blog aku kannnn? Hahaha

Bila ade 99, maksudnya my becoming follower will be the 100th. Woww. So, di kesempatan ini aku cuma nak cakap. I have something for you, my becoming-100th-follower :) Something yang taklah mahal. Bukan Iphone/Blackberry yang pasti.


Anda akan dapat :
PREPAID RM10 tak kire lah Celcom or Hotlink or anything secara masuk terus.
Kalau anda ternyata pakai postpaid, emmm aku masukkan RM10 dalam acc anda kot. Acc Bank Islam shj. Takde, kire burn. Jatuh kepada follower ke 101th Heheee

Elehhh, 10 hinggit je naddddd? Kedekut!

Hello. aku tak kerja. Still study. Blog pun takdelah famous mane. Nuffnang pun tk pena bg aku RM10 tau. Ingat senang ke nk dpt RM10 free-free? No mannnnn

HAHAHA Tak kesah lah siapa pun anda. You will get this from me. I'm serious here.

All you have to do after jadi my 100th follower is just, leave me your phone number as comment in this entry. I promise you, i won't publish the comment. And straightly delete it okay.

Yang dah jadi followers, jangan kecil hati tau. Korang worth yg lebih baik drpd RM10 tuu. Perkara yang worth tu seperti, aku belanja makan ke kannnn. Tnggu aku bnyak duit lahh. Kalau aku tak kaya-kaya, ak belanja kat majlis wedding aku 7 tahun lagi la. Amacam? Yang penting ikhlas kan? Hehehe

P/s : Well, Saya teruja menanti kehadiran anda wahai follower ke 100 :P
THE END

10 comments:

edayahzaid said...

wehh menyesal gile aq follow blog kau awal2. haha rase macam nk follow lg skali je utk jadi yg ke-100 :)

Ibrahim's Daughter said...

Haha lagi sekali? tak bole. tu kire tak valid ^^

nohjoy said...

sepatotnye aku follow lambat sket..
wakaka..

Anonymous said...

yeyehhhh ! i'm the 100th :) JOM DOTA ! HAHA

Ibrahim's Daughter said...

nohjoy : Hahahaa lmbat :) tnggu ak kwen je ehh

My 100th Follower : Oi buudak. Ishhhhhhhhhhhh Hahahahahhhaah igt dpt la org lain ke. Ish frust frust. Bha ni, semata-mata RM10 ehhhhhhh ><

JOM DOTA! ♥

Anonymous said...

HAHAHA xdela main main jela.bgi la org yg ke 101 tu.wakakaka jomjom

Ibrahim's Daughter said...

Hahahaha when i mean 100th, it will be 100th. Tnggu je la eh :P jommmmm

Myrara Hana said...

heheh, how lucky i am. the 101th!
takpe, suke je kat blog nadd :)

yana,, said...

ceyh nad,, tah spe2 jerk flower ke serat yg ko ksi tu,, heheeheh

Ibrahim's Daughter said...

myrara hana : Haha 101 ehhhh. Hmm 100 yg bkal terima Hehee

Yana : Tah spe-spe? mmg tah spe-spe. Mmbe aku sendiri tuuu Hahaaha semata-mata, buat acc baru. Apo aihhhh

Monkey love and opinion

Assalamualaikum Few days ago, i went to my supervisor's house for some makan-makan preparation. I had some deep conversation with Dr&#...