Wednesday, May 11, 2011

Busy oiiiii BUSY!!

Cehh poyo gile enn.

Aku rase tk jadi ah post psl medical course tu. Serious tkde mase. Tkde mood pun. Heheee Pening tak tgk surat2 tawaran tu? Buku panduan pelajar segala tu? Benda kena packing semua. Aku pening gile oi. Pening je lah. ape pun tk start lagi ni. Adoii sape nk tolong aku? Pls raise your handddddd.

Lek naddd. jangan panic okay :)

Dalam pening-pening aku, dalam kusut-kusut aku, sebenarnye aku excited. Hehee excited nk tempuh dunia baru. excited to be there. excited nk kenal kwn-kwn baru, excited nak kembangkan otak semula. excited nk bergelar pelajar U. cehhh esok bile da start blaja, serious aku mesti rase nk cuti balik. Manusia kannn. mane pernah puas -.-

So, sape dah start packing? Nice lah korang. advance gile.

22 May ni aku dah kena daftar. 8.30 pagi bebb. lagi beberapa hari je. cepat gile. tu yg aku tensi je Haha dftar mane? lagi mau tny ka? UiTM Puncak Alam. Nice placeeeeeeee. Alhamdulillah. Akhirnye aku pulang ke tempat kelahiran ku. Tak, maksud aku Selangor. Bkn Shah alam k. Aku lahir kt Taman Melawati haa Heee

Apa yang best Puncak Alam? Sila google sendiri. Cehhh

Aku mls nk cerita bnda yg aku rase ramai orang tau. Just, aku suka Puncak Alam sebabbbb dekat dgn rumah abg aku. Ade twinny. YEAH weekend bole je lari sane enn. Plus, abg Juju pun nnty kje kt Shah Alam je. Plus more, aku ramai relatives kt selangor tu. Baik sedare yang aku kenal or aku kenal tp tak rapat mahupun tak kenal langsung. Semua jenis ade. Haha

Anddd most precious thing, i'm nearer to Papa :')

Busyyy tu actually untuk mnggu ni je. Mane nak kemas brg-brg. nak dating dgn kwn2 lagi. yelah lps ni dah jauh semua. dah tk jumpa dah. Hmmm sedih tau iskk. Plus, aku nk tgk Nur Kasih The Movie lagi. window shopping lagi. pegh. banyaknyeeee. okay chill !

Next time aku sambung lagi psl UiTM tu. pasal brg-brg keperluan, and what-to-do. List or everything ttg benda yg aku bwk. memandangkan soalan ni agak popular utk aku sejak dua menjak ni Hehee

P/s : Semakin masa menghampiri, semakin kau menjauhi. Semakin tu jugak, aku rase... Hello UiTM!

THE END

No comments:

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...