Wednesday, May 4, 2011

Ehem. Nadd terdiam.

Hye Assalamualaikum awak semua (: Apa khabar? harap semua sihat-sihat ye. Aku ade satu soalan nak tanye. Anyone miss me? HAHAHAHAHA (sila tekan like kt bwh pls) kalau tkde, tkpe :'(

Cehh poyo.

So, ke mane nadd menghilang seminggu ni? Adelaaaa. Ya. ade yang menghappy-kan and ade yang mendukacita-kan. Lumrah hidup kan? tkpe, korang semua tau kan aku kuat? So, don't ever worry okay. Bajet ade orang care je enn si nadd ni. Haha

Lately ni baru aku sedar. Bila aku bnyk ketawa, mesti aku akan nangis. No, i mean something bad/sad would happen. Tu je aku nak cakap. Tapi, i think now i am okay. Just, pls doakan yang terbaik untuk dia yang aku sedang risaukan ni ye kawan-kawan :') Semoga dia sihat semula. Doa korang sangat bermakna buat aku.

Sometime i wish i am older. Not only 18 y/o girl :(

So i can think by myself, decide by myself, pergi mane-mane by myself and at least i can do something for someone else and myself too. Tapi nk buat mcmane. I'm only 18 kan. Hmmmmm

Okay tutup kisah personal tu.

Tadi i pegi dating HAHAHAHAHA gila. Wait-wait. Biar aku cerita okay Hihi

Actually hari ni aku plan nak belajar dota, with them. Dorang kate, susah gile ajar aku kalau tk face to face. Ade sampai nk mengamuk dah kt aku. Ishhh So, aku decide nk bawak laptop and pegi main kt luar dgn dorang. Plan, nak main kt Imano's Cafe kt Larkin tu. Well, situ kan ade Wi-fi. But then, tup-tup Imano's Cafe dah jadi Hidayah's Cafe. Imano Gulung tikar kot Haish

Termalu aku sendiri. K fine lah, aku decide Jintan Manis pulok. Tgk, orang ramai an kedai mcm nk tutup je enn tkde makanan lngsung. Tak jadi lagi. Then gerak Library. Gara-gara nak line internet punya pasal. Bile smpai library, Wi-fi tkde. Modem rosak. Haduii

Sedap aku kena gelak dgn dorang. Sbb plan tah pape. Naseb baik aku cool.

Kalau tak, memang sorang-sorang aku humban dalam perigi belakang Hahahaha Dorang gelakkan sebab both of them ingatkan main kt CC sebelah imano tu. Rupanya aku mksudkan main dkt Imano -.- Tapi aku tknk kt cc. sbb ramai gile weh. Baik main kt ruma aku je Haha

Memang aku sabar gile ah kena gelak. Fuhhhhhhh

Last-last pegi On the Run kt Esso tu je. Makan, melantak, berbual, lepak. Hahaha tapi serious lame tk macam tu kan. Apatah lagi, lame gile tk jumpe Farah Fuad tuu. Nak dpt moment mcm ni, bile lagi? Dulu je selalu sbb pegi library studygroup-lah-konon ramai-ramai. Wahh, rindu gile.

Aku sampai depan Imano pkul 4 lebih. Duduk kt dlm On the Run ni boleh tahan lah 2 jam. sampai pukul 6 lbh Haha Sementara tnggu mama amek adik kt skolah. Haishhh naseb baik mama nk hantarr :) kalau tak, aku di'cap' berbual lagi lah dengan sorang alien tuuu -.- (pdhal kau yg bnyk bebual)

Okay tu je aku nak cite. Malam ni aku ade game. Kbai


P/s : saya nampak awk lari-lari lately ni. Jangan risau. saya dah tk kejar :) Hope awak suke. HAHAHA kbai

Updated : mereka lbh curious tentang hal lari-lari yang tk penting ni berbanding problem aku. Apo aihhhh?pdhal kawan aku je punnn. Hahaha <-- 05/05/2011 11:45PM

THE END

4 comments:

nohjoy said...

ehem...siapa yang berlari-lari nad? haha

Ibrahim's Daughter said...

nohjoy : hantu kt tepi kolam tu. HAHA takla. kawan akuu. dia merajuk. tu je :)

yana,, said...

ceyh,, tang2 nyh la nk ckp kwn en,, tah spe2 je laa yg men lari2 tu en,,

Ibrahim's Daughter said...

yana : lahhh betul la. kawan. tkkan bf pulak HAHAHAHAAHA

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...