Saturday, May 21, 2011

I'll miss you.

Assalamualaikum :(

*mood sedih*

It's 3 am and im not sleep yet. I don't feel like sleeping. Tomorrow i'll leave everything here. Not only everything, but precious people. The one i care most, i love most, i .....*speechless*

Arghhhhh kenapa ni? ish

Cool nad, cool. Yes, I'm cool :)

Okay, remember these words. Pls take care. Anything, just give me a call. I'm there always. Tlg, jgn mntak aku lupa kau. seriousshhhhh tak boleh HAHAHA chill. Ingat matlamat hang pi belajar. jangan nak menyimpang. Kita dah jauh dr mak bapak. In fact, kau jauh dr aku. Aku dah tk boleh nak marah-marah ala-ala mak-mak lagi dah Heheehe so, pls take care. Think before act. 

Ingat kenapa kau diberi peluang belajar di tempat tu. It's all for your own good sake. Pls dont waste the chance. Pls pls pls. mcm lagu Aliff Satar dah -.-

Aku malas nak bebel pnjang-pnjang. Esok aku dah nak gerak. Ye gerak pukul 12. Sbb aku dftar hari Ahad pagi. Terasa terlalu awal. Hmmm

*mood sedih lagi *

Mesti aku rndu kau. Arghhhhhh. takpe. aku cari org-org baru k HAHAHA no way. they will never be the same. Never ever be the same as all of you :( Hadri, Hazira, Pyqa, FraBha ...... Semua dah jauh ngn aku. Cehh pdhal satu negeri je  tp Pyqa paling jauuuhhhh.nun Sarawak tu hahhhhh. 

Lepas ni semua dah busy. Tapi ingat, persahabatan tu takkan pernah putus. 

To my girls ♥
Jangan lupa janji korang k. Ada boyf, sila post nama penuh mereka siap bin sekali kt wall FB aku HAHAHAA aku? 10 tahun lagi. lek duluuuu ^^

To my Boy(s) --> mcm pelik je. HAHAHA
take care. Anda lelaki, bkal pemimpin. Be a good man with a good heart, always :) Risau pulak aku dgn bakal2 pemimpin ni. Hmmm

*mood lagi sedih dan lagi *

Aku sayaaaaanggggg korang. Seriouslyyyy :'( Jangan nangis k malam-malam.

POYO BETUL SI NADD NI KAN. TAKPE, AKU TAK KESAH HAHAHA

Goodluck everbody. Takecare :)

P/s : Semua family aku advice cari boyf biar yg baik-baik. Kawan dgn lelaki tu, pilih yg baik-baik. Pilih kawan tu baik-baik. Benda lain tak risau sgt, cuma pengaruh tu je. Awk first time jauh dr mama. Jgn lupa bca Quran. Solat jgn tinggal. Belajar betul-betul THANKS

P/s (2) : Memang bila masuk U je kena pk pasal boyf eh? apa kejadah? HAHAHA kbai

THE END

4 comments:

Anonymous said...

nadd,sedihhhhh.hee,btw tc kt sne,klu aku rinduu kau,aku cll tw.itu pn if kau tk sibuk,kau angkt la.kau cye tk klu aku kte aku nangis ble bc post kauu ni.fst timee tw.haha-tingtongg-

edayahzaid said...

apsal family kau da ckp psl bf ni? haha

yana,, said...

bkn kne pkey,, tp bg sstngah owg, cri boyf kt u adlh yg tbaik kot,, sbp mgkn mreka pndy2, so trjamin mse dpan,, mgkin laaa,, q pn xpsti jgk,, tp lau dh dpt owg yg byse2 tu, jgn wt xpndg plak,, sbp stiap mnusia da klbihan,, q nk ko tgk 2 nsht yg q amik,, tgk latest entry q ok,, yg tjuk dy tangisan rindu,, tgk kt bwh2,, ok,, mnfaatkn nsihat tu,, mgkin brkesan,, sbp nsihat ptme d guna pkai oleh pmbri nsht tu,,
apepn,, gdluck! sy jg syg awk wlu cme dr jauh sje,,

Ibrahim's Daughter said...

PYQA : WOWWWW sampai menangis haaa. terharu aku bace. cehhhhh :) take care tauuuu kt sane. jauhnyee sarawak. HMMMM :(

DAYAH : biase la, dulu-dulu ak selalu kena warning jgn couple time sekolah,tnggu masuk u. skg da masuk u, tu yg org dok igtknje HAHAHA

HASLYANA : betul betul betul. Hehee nanti aku free, aku bace k latest entry tu. sorry la, now busy sikit haa :( thanks fr advice! godluck jgk utk kau. syggggggg kechiq jgk :)

Monkey love and opinion

Assalamualaikum Few days ago, i went to my supervisor's house for some makan-makan preparation. I had some deep conversation with Dr&#...