Friday, May 6, 2011

Impian Bermula kini :')

ALHAMDULILLAH

Ingat lagi entri aku tentang in TEN years ahead tu? It works (:

ASASI SAINS UiTM

I am so so so so Happyyyy ^^

Just, something mengganggu pemikiran aku. Ya entah kenapa mase aku tgk result UPU ni, hati aku terdetik sesuatu. "Alaa.. UiTM" . Kenapa? HAHAHA tu namenye setan. tak reti bersyukur -.-'

You know the feel when you realize that you will leave everybody here include the one who always be there for you, the one that you always be there for. That one/two/three person will meet new people, new person, new friend, and suddenly will just forget who you are. You know that feel?

Itu lah yang aku rase bila ada di antara mereka dah takkan bersama aku lagi, seselalunya kini. tapi nk buat mcmane, indah mane pun persahabatan, indah mane pun pertemuan, pasti ade perpisahan. Aiceh! Hahaha Redha je laaa.  

So, Congratulations kepada semua yang dah dpt UPU. What you get is the best. Itu yang Allah bagi kat kite kann. Syukurrrrr. Memang lah tak semua yg kita nk, kita dpt. Tapi, semua ade hikmah tersendiri. Just, do trust HIM (; andddd Pilih jalan mase depan tu betul-betul k.

Next entry will be about --> Medical Course

P/s : JPA? lantak hang la nk keluar ke tak ke. taknak keluar terus pun tkpe HAHAHA eh, aku tgk berita 8 orang 8A+ JE yg dapat JPA. Betul ke? Aku memang tk pernah phm berita tu cakap ape Hehee
THE END

12 comments:

edayahzaid said...

congrats nadd. asasi sains uitm tu pilihan ketiga aq mse apply dulu sbnrnye. tp syukur.. dpt gak :) btw aq bru prasan yg ko ade tulis yg kau nk bg blog kau ni sbg bday present anak kau mse dye umo 18 thun. what aq great ambition. i like it :)

mad_rly said...

Congratz ye!!!

yana,, said...

ok goodluck dear !

Ibrahim's Daughter said...

dayah : Alhamdulillah Hehe baru perasan? malu akuuu HAHAHA

ckg Madihah : Thank youuuu (:

Yana : thanks babe (:

nohjoy said...

nad..sme gak terdetik cam kau..wakakka..setan! bersyukkur...bersyukur.....

nohjoy said...

taniah....=)

Ibrahim's Daughter said...

nohjoy : Haha kannnn. tapi serious, skg aku rase UiTM puncak Alam tebaik ^^

thanks. kau congrates gak! Heheee

Ihsan Arifin said...

asasi uitm quite tough actually~
best of luck okay :)

Ibrahim's Daughter said...

tough? Hmmmmmmm hehe thanks encik Ihsan Arifin :)

syashafie said...

congrats there :D

syashafie said...

congrats there :D

Ibrahim's Daughter said...

thankyouuuuu :D

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...