Saturday, June 11, 2011

I'm Back

Assalamualaikum :)

FAMILY FIRST *rinduuuu*

Apa khabar semuaaaa. rindu aku tak? Hehehe aku rindu korang. sape korang? semua orang. SEMUA! *tension* cehhhhh actually, bnyk benda aku nak share. banyak gile. just, taktau nk mula mane satu. tapi jap, ade ke readers lagi blog aku ni? jangankan sarang, labah-labah pun dah berkeluarga dah kan kat blog ni HAHAHA

Well, bila takde entry, stats aku merundum teruk. before ni pun, tkde lah hebat sgt. tapi still ade lah jugak. ni tak, 1 hari belum tentu sorang view. korang dah lupa aku eh? kan kan? *sedih*

Poyo en aku? hahaha

aku paham lah semua busy. in fact, aku sendiri tak menang tangan bila dah start study ni. first week, MDS (Orientasi) menyesakkan. but at the end, okay je la. without those activities, sure semua students terkontang-kanting punyeee. anddd suddenly, aku rindu kakak PM aku. ececehhh

Tutup cerita MDS.tak seronok bila cerita kisah yang dah terlalu lapuk HAHAHA oi, aku dah 3 minggu kat sini weh. unbelieveable. hehehe and sepanjang tiga minggu ni, aku tak jejak JB langsung (how sad). tapi, kira tough lah kan. orang lain tu, baru lps orientasi, dah balik. HAHAHAHA nak-nak bebudak UIA, UM. hahaha

Jangan marah. Aku stalk korang kt FB ahahaha

Serious tak macho/survival betul. cehh kau nadd. mentang-mentang abang dekat. cuti sekolah, mama dtg Shah Alam. boleh lah survive. tengok lagi bape minggu. sape yang merungut dulu HAHAHA

Semalam aku buat keje gila. nak cerita ke tak, nk ke tak? korang nk tau? takyah tau!

saje je gedik. anyway, sape yg dah start class? except UiTM-ians? best tak? ngehehe aku enjoy my class. enjoy knp? sbb dduk dlm condition yang comfortable. timing yang comfortable. 2 hari dpt balik tengah hari termasuk Jumaat. serious heaven gile blk awal hari jumaat. Hehehe jangan jeles pls.

yang tk best about starting study is, assignments. Arghhhh tension. actually, tkde lah bnyk mane. lagi bnyk mase sekolah dulu-dulu. but, assignment mmg dah tentu wajib buat, study sendiri tu pun wajib gak. hello, 1 chapter per week bebb. mane tak gila aku. aku ni dah lah bukan cepat punya olang :(

Almaklum, ex-siput lah katakan. HAHAHHA

but now, aku dah tak siput dah. cuma, lambat sikit-sikit. dulu banyak, sekarang dah sikit. okay la tu kannn HAHAHA i'll make sure aku akn atasi semua ni. Yeahhh matang beb guwa skrg. cehhh

Cukup lah untuk hari ni. lain kali aku sambung ehhh :) nak tidur KOT. cehhhh. take care everybody! Last but not least...

sila jangan menangis HAHAHA
MK still truly the Best!


THE END

2 comments:

yana,, said...

oiy2!!!
perli org um npak??
ciss!!

Ibrahim's Daughter said...

HAHAHAHA maap :P

Rumours i made

Assalamualaikum I spread rumors that I wanna get married after I completed my current study. What they dont know is, that just to tur...