Sunday, July 10, 2011

Cerita hari

Assalamualaikum (:

Hari ini, 9 July 2011. aku ada Test 1 for Biology & Physics. tu je aku nak ckp HAHAHA

taklah. aku mengantuk sbnrnye ni. serious tak cukup tidur. last night, aku tidur pkul 4 beb. pkul 6 lebih da bangun. and till now, aku tak Qadak tidur lagi. almaklum, bnyk sgt keje. ptg td kemas bilik, toilet and baju. then, bukak fb. then, tahu je lah ape jadi. tiba-tiba pukul 4. time fr abg dtg amek aku. haish laju betul masa kan.

sekarang, aku rasa mcm nak tidur jeeeeee. tapi aku rindu blog aku. Cehhhh

sebenarnya, ade motif aku menaip mlm-mlm ni. either anda perasan atau tidak, aku tak publish link blog aku kt Fb. dlm erti kata lain, tak berapa nak war-warkan. and nowww, aku terfikir utk sebarkan. why? i don't know why. mungkin kehendak hati yang ingin lebih difahami? atau saje gedik nak tunjuk kat orang, aku pun ade blog! HAHAHAHA

whatever. 

niceeeeeeeeeeeee next week balik JB. cuti seminggu anddd im gonna miss u. Bhahaha penipu. Jb is my everything. tak sabar weh.

P/S : I'm in looooooooooooooovvveeeee! -do not trust this pls-
THE END

2 comments:

nohjoy said...

ko nak soh org stalker blog kau eh..
kemainnn,,,,,,ahhahaha

Ibrahim's Daughter said...

HAHAHAHAHA asek aku je stalk org. kasi can ah :P

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...