Friday, August 12, 2011

Life always be like this. As usual and sometimes.

Assalamualaikum

 

Now i'm in big trouble. Aku ade kerja yang sangat banyak utk dua minggu mendatang. Seriously banyak gile. First, for this Munday. Speaking Test fr BEL260. ohh man. trial hari tu, aku teruk gile. Serious teruk gile. My lecturer yang sporting nice lady tu, scream at us. Memang salah aku pun. Gugup tak bertempat. time-time macam tu lah kan nak blank segala :(

Plus more, aku igtkan Sindrom Tak-boleh-fikir-hujung-jari-sejuk yang aku hadapi dari dulu tu dah hilang. Tu yang aku over-confident tu time trial speaking that day. Rupanya, still ada. Cuma hilang untuk Interview JPA je. Sadis betul hidup macam ni. Group lain, okay je bro. Aku? Spoil bebbb. Malu den.

I wish i can do much-much-much-much better fr the real test. Tolonglah, taknak malu depan classmate. Please!

Tu problem pertama. Kedua, on next week also, aku ade test Hafazan fr CTU085. Hebat. Hafal Surah al-Mulk 1-15 dengan maksud sekali. Whoaaaaa, maksud brooooo. Tapi ni not big problem sangat lah. InsyaAllah aku boleh atasi dengan kudratku sendiri Aminnnn :)

The most double-triple big problem, hari ni (khamis) aku baru tau aku ade Assignment Chemy AND Assignment Phy. Niceeeeeeee and know what? tadi aku gigih siapkan assignment Bio yang due datenye 11.20 am esok(Jumaat). Bro, kalau sikit je guwa tak kesah weh. 

Chemist, ade belasan subtopics and each subtopics ada lebih kurang 25Q. wooooooo due date? Ahad ni. Masak ayam lah aku kan. Naseb baik horsemate(housemate) aku ade yang satu kelas. Thank god. But still, aku tak tau bile nak buat sbb esok Mama datang sini. and ofc aku takkan ade kat ruma till Saturday. So bile nak buat? Warghhhhhhh

Masalah tu macam ayam. Nampak best tapi menggemukkan.

Phy? Memang aku sayang. 22August due date. Ade 4 subtopics and each ade 4 soalan je. 
I love you Physics

Haha Ade lagi, kerja aku tak habis lagi. Presentation Bio. bukan presentation biasa-biasa. Ni hebat punya presentation yang perlu di-present di hadapan 200+ orang. Semua DK-mate aku. Whoaaaa tp bukan aku sorang la. 15 orang satu group. Tapi ofc, kena risau jugak. Aku kan group-mate yang bertanggungjawab :)

Tutorial? Lagi sadis. Tapi sadis bagi orang lain lebih la drpd aku kannn Hehehe Semua tutorial Physics perlu disubmit after final exam. Complete soalan and jawapan. That is our assignments. Puhhhhh aku tak kesah lagi. Sebab aku memang terror salin soalan tutorial sejak first tuto lagi. Salin jawapan lagi lah terror. Hehehe Tapi malang, fahamnya tidak ;(

And and Tutorial Maths pun same. Cuma, lebih kejam. Nak next week. On thursday. Ayam lah semua classmate akuuu. Aku? Alhamdulillah. Sedar mimpi awal sikit. Just, tuto yang baru je tak complete lagi. Ngehngeh

Dahlah tadi tengah hari settlekan Lab Bio nak kena hantar. Phew! 

Dan now, aku plan nak belajar phy tapi aku sangkut kt sini. Haha mls la nak tidur. Esok ade lab je Teheeee! Tapi still, i have much things to do. Nahhhhhhh last week relax bebenor. Sekarang, hamek kau. 

Don't worry. Nad tabah. Nad rajin. She's not a loser And ofc un-loser like her will complete everything! (:
InsyaAllah AMINNNNNNN

THE END

4 comments:

Ihsan Arifin said...

sedapnye ayammmmmmmm

Ibrahim's Daughter said...

Ayam? mestilah sedap hingga menjilat jari Haha

edayahzaid said...

aq sedang mengalami mslh yg same nadd.. jd ayam golek la aq lps ni. hehe

Ibrahim's Daughter said...

kannnnn.Haish. tkpe. Dugaan~ Hehee

Rumours i made

Assalamualaikum I spread rumors that I wanna get married after I completed my current study. What they dont know is, that just to tur...