Thursday, September 29, 2011

You start now, or you lose it.


Dah berapa jam mengadap lappy. Inilah akibatnya. Physics entah ke mana.


Bila keluar statement macam tu, mula lah hati gundah gulana. Tu siapa? Tutor Physics kesayangan yang sangat baik. Ya, terlalu baik. Aku, terhutang budi dengan beliau berkat carry mark yang sungguh membahagiakan. Tapi finale? Hmm

Tapi, aku still nak share this song untuk semua. Pencarian ku berakhir kini. Lagu Lighters tanpa rap. Wahhhhhhh kalau lah Bruno Mars yang nyanyi, pegh. Ofcourse hebat perasaan ni Bahahahaa


Sekarang, aku nak tidur rehatkan minda. Moga esok dan seterusnya, menjadi hari yang indah untuk kita berdua okay, Physics<3

THE END

Depressed. But not.

Assalamualaikum.

One more to go. The one and only, My Physics left HAHAHA
Tak payah lah nak tanya apa jadi exam lepas-lepas tu. Let bygone be bygone. Mama cakap, Allah lebih tahu apa yang baik untuk kita (:

Tak sabar nak maraton movie bersama housemate-housemate tersayang. Tapi itu semua nanti.

Now?


HAHAHA sat lagi. Yeah! 
Jom semua orang serbu McD PALAM.
  1. THE END

Saturday, September 17, 2011

FINALE ;)

OLE OLE OLE OLE......


Nampak tu? jadual finale yang aku rembat dari facebook berkat dari usaha penolong class rap aku yang sememangnya baik hati dari hari pertama kita bersua Hahahaha Mungkin jumlah subjek tak sehebat time muda-mudi atau lebih tepat SPM dulu, but still this is challenging okay. Aku hanya ada KURANG seminggu untuk merungkaikan segalanya.Wah

Tak lama tu. kejam celik je.

Failed 1 subjek, UPU tak terima. boleh jadi, kena tendang. Malas lah nak hurai panjang-panjang. takut jadi doa. Nauzubillahhhh.. Jauhkan lah Ya Allah.

So Selamat Maju Jaya kepada semua yang nak finale nanti. Tak kesah lah Uni mana-mana. Hehee 

Aku harap aku mampu bertahan untuk Semester depan bersama anda semua (:
InsyaAllah AMIN !

P/s : Bit confession here, aku dah mula sayang rakan-rakan A10 aku kat sini.
Please, don't go elsewhere next semester.
THE END

Thursday, September 15, 2011

Stay smile and be cool.

Assalamualaikum.
Entri penuh emosi. Toksah baca, nanti muntah lap sendiri heh!

Saya bukan lagi nad yang dulu touching-menaching tak tentu hala.
Saya bukan lagi nad yang dulu kalah pada kata-kata.
Saya bukan lagi nad yang dulu terlalu memikirkan sesuatu hingga tak keruan dibuatnya.

Apa yang ada hari ini, sila nikmati. Esok lusa entah kan merasa entah kan tidak.
Macam pelik gaya bahasanya entah mengapa. Hahaha
Kadang-kadang tak semua benda perlukan clarification kan. Harap maaf ye kawan.

Apa lagi nak cakap? 
Forget the past, look for the future. Allah sentiasa ada dengan kita, bukan manusia (;

P/s : Aku tak bersedia untuk apa-apa. Bukan masanya, bukan waktunya. Hidup masih panjang dan perlu dinikmati. Makna-kan hidup anda dengan cara anda. Kalau tak tahu, boleh tanya Mr. Bean. Mungkin dia lebih tahu ;>
THE END

Saturday, September 3, 2011

Cuti tanpa gaji.


Ho-yeah. From today, aku cuti tanpa gaji dr segala pekerjaan common.
Demi bakal anak-anak, suami & masa depan yang lebih cerah dan gemilang. 
Hahahahahaha

Wish me luck guys. Time is limited.
THE END

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum.


Selamat Hari Raya Aidilfitri<3

Okay this year takde entry di malam raya. Entry seminggu raya je ada. Hehe Takde entry mintak maaf macam setahun dulu. Bukan dah tak ingat, bukan dah tak bermakna. Raya tetap lagi raya. Rindu tetap lagi rindu. Maaf tetap lagi maaf. Okay aku merepek. Hahaha

So, Selamat Hari Raya untuk semua pembaca Narddstoryy(kalau ada). Maaf dipinta atas segala kesilapan yang sengaja ataupun tidak. Sorry, no specification fr this year. Cuma, I'm sorry.

Kbai. 
THE END

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...