Thursday, September 29, 2011

You start now, or you lose it.


Dah berapa jam mengadap lappy. Inilah akibatnya. Physics entah ke mana.


Bila keluar statement macam tu, mula lah hati gundah gulana. Tu siapa? Tutor Physics kesayangan yang sangat baik. Ya, terlalu baik. Aku, terhutang budi dengan beliau berkat carry mark yang sungguh membahagiakan. Tapi finale? Hmm

Tapi, aku still nak share this song untuk semua. Pencarian ku berakhir kini. Lagu Lighters tanpa rap. Wahhhhhhh kalau lah Bruno Mars yang nyanyi, pegh. Ofcourse hebat perasaan ni Bahahahaa


Sekarang, aku nak tidur rehatkan minda. Moga esok dan seterusnya, menjadi hari yang indah untuk kita berdua okay, Physics<3

THE END

No comments:

Rumours i made

Assalamualaikum I spread rumors that I wanna get married after I completed my current study. What they dont know is, that just to tur...