Thursday, October 27, 2011

Yet, memorable.

Assalammualaikum.

Soundtrack guwa power beb. If you stay - Joseph Vincent.
Khas untuk semua readers belog guwa. Promise me that you'll stay ~ 

Ehem.


I saw this in tumblr. Then brought me to this one..


This reminds me of something. Something is past. Annoying thing. Yet, memorable :)
HAHA

P/s : Late night life at home already gone. Goodnight, eberiwan.

THE END

Monday, October 24, 2011

Boleh selidik bakal husband/wife kat sini.

Ohh sangat hensem ;>

Ehem.

Assalamualaikum. Salam sejahtera semua.

Hari ini cikgu nak sajikan sesuatu yang cikgu ciplak dari group kesayangan cikgu. Oh ye, mungkin segelintir dari pelajar-pelajar dah bace dah benda-benda ni. kalau dah, boleh la blah dari page cikgu hari ni okay. Takpe, ckgu tak kisah Hahahaha Sebelum tu, cikgu nak cakap cikgu ni Gangsta. So, don't play-play okeh. Hah, lagi satu. bertaubat lah kalau pelajar-pelajar view entry ni sebab 'catchy-annoyed-tittle' kat atas tu. Kehkehkeh

JANUARY=CHATTER
Loves to chat. Loves those who love them. Loves to takes things at the centre. Inner and physical beauty. Lies but doesn’t pretend. Gets angry often. Treats friends importantly. Brave and fearless. Always making friends. Easily hurt but recovers easily. Daydreamer. Opinionated. Does not care to cont...rol emotions. Unpredictable. Extremely smart, but definitely the hottest AND sexiest of them MFE. .


FEBRUARY=THUG
Abstract thoughts. Loves reality and abstract. Intelligent and clever. Changing personality. Attractive. sexiest out of everyone.A real speed demon. Has more than one best friend. Temperamental. Quiet, shy and humble. Honest and loyal. Determined to reach goals. Loves freedom. Rebellious when restricted. Loves aggressiveness. Too sensitive and easily hurt. Gets angry really easily but does not show it. Dislikes unnecessary things. Loves making friends but rarely shows it. Daring and stubborn. Ambitious. Realizing dreams and hopes. Sharp. Loves entertainment and leisure. Romantic on the inside not outside. Superstitious and ludicrous. Spendthrift. Tries to learn to show emotions.

MARCH=GORGEOUS
Drop dead gorgeous!!! Attractive personality. Very sexy!!. Affectionate & Secretive. Naturally honest, generous and sympathetic. Chatterbox! Loves to talk alot! Loves to get their way! . Unbelievable kisser! Easily angered. Very stubborn in the most way possible! Loves to get noticed! Willing to take risks for others. Makes good choices. Has a great fashion sense! Maybe a little too popular with others . Outgoing and crazy at times! Intelligent. Can sometimes be a heartbreaker! Can love as much as possible! Hates insults. Loves compliments! and quiet the charmer. Trustworthy. Appreciative and returns kindness. The best in bed out of the other 11 months!! Hardly shows emotions. Tends to bottle up feelings. Observant and assesses others.likes to keep theyre crushes kinda secret.pretty much flawless.

APRIL=SEXY

Suave and compromising.. Funny and humorous. Stubborn. Very talkative. Calm and cool. Kind and sympathetic. Concerned and detailed. Loyal. Does work well with others. Very confident. Sensitive.. Positive Attitude. Thinking generous. Good memory. Clever and knowledgeable. Loves to look for information. Able to cheer everyone up and/or make them laugh. Able to motivate oneself and others. Understanding. Fun to be around. Outgoing. Hyper. Bubbly personality. Secretive. Boy/girl crazy. Loves sports, music, leisure and travelling. Systematic.. Hot but has brains.

MAY=LOVER

Hella sexy, loves sex n making luv, tends to be SOOOOO hott!! Active and dynamic. Decisive and haste but tends to regret. Attractive and affectionate to oneself. Strong mentality. Loves attention. Diplomatic. Consoling, friendly and solves people’s problems. Brave and fearless. Adventurous. Loving and caring. Suave and generous. Usually you have many friends. Enjoys to make love. Emotional. Stubborn. Hasty. Good memory. Moving, motivates oneself and others. Loves to travel and explore. Sometimes sexy in a way that only their lover can understand.

JUNE =FINEASS

Fun to be with. Loves to try new things. Boy/girls LOVE you. You are very hott. Secretive. Difficult to fathom and to be understood. Quiet unless excited or tensed. Takesrep pride in oneself. Has reputation. Easily consoled. Honest. Concerned about people’s feelings. Tactful. Friendly. Approachable. Emotional temperamental and unpredictable. Moody and easily hurt. Witty and sparkly.spazzy at times.Not revengeful. Forgiving but never forgets. dislikes nonsensical and unnecessary things. Guides others physically and mentally. Sensitive and forms impressions carefully. Caring and loving. Treats others equally. Strong sense of sympathy. Wary and sharp. Judges people through observations. Hardworking. No difficulties in studying. Loves to be alone. Always broods about the past and the old friends. Waits for friends. Never looks for friends. Not aggressive unless provoked. Loves to be loved. Easily hurt but takes long to recover.

JULY=GANGSTA

You’ve got the best personality and are an absolute pleasure to be around. You love to make new friends and be outgoing. You are a great flirt and more than likely have a very attractive partner, a wicked hottie. Like somebody with a JUNE brithday. It is also more likely than that you have a massive record collection. When it comes to films, you know how to pick them and may one day become a famous actor/actress yourself - heck, you’ve got the looks for it!!!

AUGUST=ATTITUDE
outgoing personality. takes risks. feeds on attention. self control. kind hearted. Self confident. loud and boisterous. VERY revengeful. easy to get along with and talk to. has an “every thing’s peachy” attitude. likes talking and singing. loves music. daydreamer. easily distracted. Hates not being trusted. BIG imagination. loves to be loved. hates studying. in need of “that someone”. longs for freedom. rebellious when withheld or restricted. lives by “no pain no gain” caring. always a suspect. playful. mysterious. “charming” or “beautiful” to everyone. stubborn. curious.. independent. strong willed. a fighter.

SEPTEMBER=IMP

Loves to chat. Loves those who love them. Loves to takes things at the centre. Great in bed. Inner and physical beauty. Doesn’t pretend. Gets angry often. A meaningful love life partner. Makes right choices. Treats friends importantly. Brave and fearless. Always making friends. Does not harm others. It is all about love and fairness. Easily hurt and hard to recover. Daydreamer and does fullfill. Opinionated. Does not care to control emotions. Knows what to do, to have fun. Unpredictable. Someone to have close to you. Extremely smart, but definitely the hottest AND sexiest of them all.

OCTOBER=HOTTIE

Trustworthy and loyal. Very passionate and dangerous. Wild at times. Knows how to have fun. Sexy and mysterious. Everyone is drawn towards your inner and outer beauty and independent personality. Playful, but secretive. Very emotional and temperamental sometimes. Meets new people easily and very social in a group. Fearless and independent. Can hold their own. Stands out in a crowd. Essentially very smart. Usually, you ever begin a relationship with someone from this month, hold on to them because their one of a kind.



NOVEMBER=SWEETIE
 Stubborn and hard-hearted. Strong-willed and highly motivated. Sharp thoughts. Easily angered. Attracts others and loves attention. Deep feelings. Beautiful physically and mentally. Firm Standpoint. Needs no motivation. Shy towards opposite sex. Easily consoled. Systematic (left brain). Loves to dream. Strong clairvoyance. Understanding. Sickness usually in the ear and neck.. Good imagination. Good physical. Weak breathing. Loves literature and the arts. Loves travelling. Dislike being at home. Restless. having many children. Hardworking. High spirited. .


DECEMBER=BEAUTY
This straight-up means ur the most good-looking Loyal and generous. Patriotic. Competitive in everything. Active in games and interactions. Impatient and hasty. Ambitious. Influential in organizations. Fun to be with. Easy to talk to, though hard to understand. Thinks far with vision, yet complicated to know. Easily influenced by kindness. Polite and soft-spoken. Having lots of ideas. Sensitive. Active mind. Hesitating, tends to delay. Choosy and always wants the Stubborn and hard-hearted. Strong-willed and highly motivated. Sharp thoughts. Easily angered. Attracts others and loves attention. Deep feelings. Beautiful physically and mentally. Firm Standpoint. Needs no motivation. Shy towards opposite sex. Easily consoled. Systematic (left brain). Loves to dream. Loves freedom. Strong clairvoyance. Understanding. Sickness usually in the ear and neck. Good imagination. Good physical. Weak breathing. Loves literature and the arts. Loves travelling. Dislike being at home. Restless. having many children. Hardworking. High spirited .


P/s : Toksah nak percaya sangat ah menda-menda gini eh. Syirik! Tapi, kadang-kadang macam betul. Hahahaha kbai nak solat Maghrib :>
THE END

Monday, October 17, 2011

Esok lusa punya cerita #1

Assalamualaikum.

Keluh kesah. Hati gelisah. Buat apa tak kena, pergi mana pun tak bahagia. Yang dicita tak kunjung tiba. Yang mencari pun tak terjumpa. Dunia macam terbalik bila aku rasa apa yang tak patut aku rasa. Dan menjadi gelap bila aku tak mampu nak hilangkan semuanya.

Huyoo ayat.

Aku rasa aku nak jadi penulis lah. (Effect cerita Milli & Nathan) Heheh Ya. Jadi penulis. Cerita pengalaman dan imaginasi kepada pembaca. Kongsi ilmu, dapat banyak pahala. Tapi, penulisan perlukan bakat. dan sekeping hati dan se-buah otak (betul ke buah?) Haha Otak dan hati aku ada. bakat? Masih tak jumpa. Nampaknya bukan keputusan yang baik.

Aku ubah fikiran. Hahaha lain kali lah aku sambung. 



Esok aku MUET (18/10/2011). and i am not preparing anything yet. Huwaaaa takutnya. Boleh tak kalau kejap lagi aku pejam mata, then bila aku bukak mata je, it's already 19 October. But at the same time, i got the best fr my MUET? boleh tak? Hehehe

Just, doakan aku tak blank. Doakan aku boleh buat yang terbaik. Doakan aku boleh tenang, tak buat sindrom common aku tu. Aku takut sebenarnya. Cuma, tu lah. Orang lain boleh, takkan aku tak boleh kan? InsyaAllah. 

P/s : Aku rasa aku jadi semakin kasar lah. Dan poyo. Kenapa heh?
THE END

Dont have tittle

Assalamualaikum


Now i am totally bored. Bored bored and bored. I think i need bread. Hehh

Dah dua minggu duduk rumah, still takde achievement. Before cuti, macam-macam plan hado dalam kepala ni. Termasuk things yang tak masuk akal dalam hidup aku seperti pi jogging tiap-tiap pagi. Hahah ekau bangun pun entah pukul berapa kan nad.

Aku plan nak main masak-masak, hari-hari. But i end up masak fr the first day of cuti and then lenyap impian tu. Tah ape-ape. Belum masuk angan-angan aku nak kemas satu rumah lagi, pun tak menjadi jugak. Nak kerja? Hehh, please don't believe this statement okay.

Lesen kereta. Hah! that one memang aku tak kire, nak habiskan cuti ni jugak. Atau pun nanti habis Asasi, aku jadi kerang busuk kat rumah 5 bulan -.- No no no. It won't happen bebehh. But still, no progress pun lesen aku. Sadissssssss ;'(

Parents busy. Nak lagu mana lagi kan?

Tetiba terfikir. Apa akan jadi eh kalau ak dah ade lesen? Aku tak duduk rumah langsung kot. Heh, no-no. Munkin sebab tu lah Allah kata "Nadia, kau tak boleh habis lesen awal-awal. Buruk padahnya" Haha Mungkinlah. Kan each thing happens has its own reason ^^ 

Ada baiknya jugak kan. 
THE END

Wednesday, October 12, 2011

Kekhilafan manusia, aku.

Assalamualaikum.


Aku rasa orang yang berpeluang belajar bahasa Arab tu sangat beruntung. Kan?
THE END

Tuesday, October 11, 2011

Heart melted on the wrong moment, for the wrong person. Maybe.

Assalamualaikum.

I'll be Awesome!

Perangai lama datang balik. Rasa lama datang balik. Moment lama datang balik. Kalau lah boleh deny everything. Kalaulah boleh lenyapkan everything, aku dah buat dah. Tapi tidak. Tidak boleh entah kenapa. I keep on waiting for nothing. Dengan ego yang tah ape-ape. Ingatkan dah besar makin matang, rupanya aku masih sama tak berubah. Entah bila nak berubah, aku sendiri masih tertanya-tanya. Mungkin esok. Dan mungkin bila nanti kita kan bertemu lagi ~ (lagu Peterpan)

P/s : Aku teringat saat-saat aku tercari-cari engkau dimana dulu-dulu. Hehh! Never make someone a priority when you're just an option, Nadd! :3

THE END

Monday, October 10, 2011

Peace!

Assalamualaikum. Bruno Mars again Teheeeee!




P/s : Kenapa IDM nak problem sekarang? Kenapa nak expired sekarang? Kenapaaaaa? -.-
THE END

Sunday, October 9, 2011

B-B-B-B Bruno!

Aku tak gila Bruno dulu. Sekarang? Entahlah. all over the head. Teheeee!


Don't ask why. I miss this guy HAHA


P/s : I got this from here

THE END

Saturday, October 8, 2011

Housemates.

Assalamualaikum.

Mungkin ada yang menunggu entry ni, mungkin jugak mereka dah lupa. Tapi, let me tell you something here. Aku tengah menaip dalam ketakutan yang hebat ye sekarang. Kenapa? sebab si Jimmy ni tengah sawan. Dok kejar kaki orang je. Wireless rumah buat hal, so i need to be on the floor kat bawah. And Jimmy main-main dekat sini.

Serious depressed. 

Bukan depressed sbb Jimmy je, tapi sebab wireless rumah ni. Pegh hangin guwa. time guwa balik jugak lah dia nak buat hal macam ni. Menci I !

Hahaha gedik. So, I already home. Ngehngehngeh. Let's start the story.

Please don't go away. Stay tune :')

Hari tu, detik tu, waktu itu, kami sekeluarga meluangkan masa bersama. Walaupun saban hari, kami menatap muka yang sama. Serious aku tak jemu. Cuma kadang-kadang tu letih. Letih layan karenah mereka. Layan gelak tawa mereka. Tapi itulah yang menghidupkan aku di Palam <3 Like, seriously i'm alive there!

Mungkin. 

Mungkin aku kena straight to the point je. Serious ayat guwa macam hape. Naik geli nak sambung menaip ni Hahahaha 

Bila habis final, mula lah akal setan ni menjalar. Tapi jangan risau, aku masih waras. Tak liar seperti insan lain di luar. Hihi Malam habis final, maksud aku habis paper Physics. Kitorang berparti sakan di R240.. Heheh ya. maraton movie bersama-sama. Makan keropok-keropok-keropok bersama-sama. Chocolate cadbury Mousse menjadi santapan tambahan bersama air mineral. Nasib baik takde popcorn. kalau tak, lengkap dah Plan 2.0 kitorang. Tiga buah movie jadi mangsa. Asalnya nak lapan. Tapi, masa terhad.Tiga je dpt :(

Santapan pertama, Hantu Bonceng. Sebabnya, peng-supply movie minat Zizan Raja Lawak. Hensem katenya. aku? Bila tengok Hantu Bonceng, baru ku sedar, Oh Hensemnya Zizan Hahahahaha 

Next station, Ladda Land. Sebab terpengaruh dengan cerita Mimi (ex-classmate kitorang yang dah belajar kat mesir sekarang). Mimi cakap, Ladda Land best. Dia & BF dia menjerit sakan kat panggung. Heh. Tonton dan tonton dan tonton, menjerit! Haha okay memang seram. Seram plus sedih. Malangnya, aku tak tengok sangat pun. Part ngeri yang last, i slept. Hahahaha Diorang kate sedih. Si bapak bunuh diri sebab ingatkan dia tebunuh anak lelaki dia. Whoa

Bukan taste aku horror/thriller movie ni. Mama cakap, kalau tau takut, tak payah tengok cerita hantu. Yes, i'm obedient person ;>

Last station, "Purple Love". Nicest among the three movie. Kenapa? Genre romance. Jangan pertikaikan hati seorang perempuan okay. Mungkin aku common. Typical. But, its normal. Lelaki-perempuan sama je. Saje taknak mengaku en. Pasha Ungu hero nya. Yeah, satu rumah feeling habis. Semua dok bayang tengok dgn pakwe. Kalau aku, takmo. nanti muka jiwang yang kelakar keluar, habis kena gelak. Hahaha Husband? can be accepted. Aiceh!

Then, tidur. Pukul 3 tamat parti ;3
RABU - Sunway Pyramid. Pagi tu semua plan nak keluar seawal 8 pagi. takut bas penuh. Heh, serious penuh gila. Bas penuh tak jadi hal. Ni, semua housemate aku bantai tidur lagi. Beriya! Hahahaha 10.30 semua settle. and tunggu bas. Guess pukul berapa ktorang bertolak?

12.40 petang.
MEET THEM <3
Yana, Nardd & Dba 

Ainun & Ila

Tiqah & Yana

Kerja paling gila aku pernah buat. Hahahaha gatal-gatal pi suggest turun tunggu bas kat fakulti. Padan muka. idea sape? idea aku. Hahaha Tak pasal-pasal kena lepak dalam bas 20minit sebab tunggu driver bas tu rest dekat Angsana Haha tapi, pakcik bas tu baik :) kasi duduk dalam air-cond. tak suruh keluar. Heheh

Diumumkan ketibaan Duli Yang Berhormat, warga R240.. di Sunway Pyramid.

Propaganda semata. First thing, makan. Semua kebulur kerana dua jam menunggu bas yang tak kunjung tiba. Selesai makan, kami buat apa yang patut. Malas nak cerita. nanti semua orang jemu. Semua orang tau, kami typical. Haha

No-no. No ice skating this time. Housemate aku semua penakut. Cehh macam aku berani sangat en

By 5.30pm, Dba nak balik. And this is the part yang memang aku terharu gile. Terharu gila-gila. Gila punya terharu. She's here just because of wanna spend time together with us. And guess what? Dba taktau jalan balik rumah pun. I mean, this is her first time been here. And seriously, budak ni berani. kalau haku, hohohoho tidak mungkin ak jejak Sunway. Dahlah kena balik sorang. Ohh man, terharu gila. apatah lagi, dba menjadi semakin sweet when she gave me a thing. cute watch :3 You are too nice, okay. Serba salah aku dibuatnya. Thank you <3

Ini, Dba yang sweet :3

So, after maghrib, kami pulang. Saja taknak menikmati Maghrib dalam bas. Haha apa lagi? Ohh dinner. Warga R204.. memang hantu makan. Tak boleh skip makan. Eh, sebenarnya tu tabiat Yana sorang. Aku dan yang lain okay je. Haha tapi sebab kami sayangkan Yana, kami turun di Klang Sentral dan makan. By that time, it's already 10pm. No bus to UiTM.


So, amek taksi. Heh, abang selamba Hahaha Serious seram kot naik taksi malam-malam dan hny tiga orang. And ofcourse, we are girls. Tapi, alhamdulillah Abg selamba tu baik. Cerita pasal accident depan UiTM Palam, area MERU and whatsoever. The unbelievable thing is, dia teka aku org JB. Heh, ade rupa orang JB ka kat muka aku ni? So weird. 

Atau mungkin ada cop kat dahi. Mungkinlah kan Hahaha

So that is the end of our story.DOT

P/s : Okay entry berjela. Maaf.

THE END

Rumours i made

Assalamualaikum I spread rumors that I wanna get married after I completed my current study. What they dont know is, that just to tur...