Monday, October 17, 2011

Esok lusa punya cerita #1

Assalamualaikum.

Keluh kesah. Hati gelisah. Buat apa tak kena, pergi mana pun tak bahagia. Yang dicita tak kunjung tiba. Yang mencari pun tak terjumpa. Dunia macam terbalik bila aku rasa apa yang tak patut aku rasa. Dan menjadi gelap bila aku tak mampu nak hilangkan semuanya.

Huyoo ayat.

Aku rasa aku nak jadi penulis lah. (Effect cerita Milli & Nathan) Heheh Ya. Jadi penulis. Cerita pengalaman dan imaginasi kepada pembaca. Kongsi ilmu, dapat banyak pahala. Tapi, penulisan perlukan bakat. dan sekeping hati dan se-buah otak (betul ke buah?) Haha Otak dan hati aku ada. bakat? Masih tak jumpa. Nampaknya bukan keputusan yang baik.

Aku ubah fikiran. Hahaha lain kali lah aku sambung. 



Esok aku MUET (18/10/2011). and i am not preparing anything yet. Huwaaaa takutnya. Boleh tak kalau kejap lagi aku pejam mata, then bila aku bukak mata je, it's already 19 October. But at the same time, i got the best fr my MUET? boleh tak? Hehehe

Just, doakan aku tak blank. Doakan aku boleh buat yang terbaik. Doakan aku boleh tenang, tak buat sindrom common aku tu. Aku takut sebenarnya. Cuma, tu lah. Orang lain boleh, takkan aku tak boleh kan? InsyaAllah. 

P/s : Aku rasa aku jadi semakin kasar lah. Dan poyo. Kenapa heh?
THE END

No comments:

Rumours i made

Assalamualaikum I spread rumors that I wanna get married after I completed my current study. What they dont know is, that just to tur...