Monday, October 17, 2011

Dont have tittle

Assalamualaikum


Now i am totally bored. Bored bored and bored. I think i need bread. Hehh

Dah dua minggu duduk rumah, still takde achievement. Before cuti, macam-macam plan hado dalam kepala ni. Termasuk things yang tak masuk akal dalam hidup aku seperti pi jogging tiap-tiap pagi. Hahah ekau bangun pun entah pukul berapa kan nad.

Aku plan nak main masak-masak, hari-hari. But i end up masak fr the first day of cuti and then lenyap impian tu. Tah ape-ape. Belum masuk angan-angan aku nak kemas satu rumah lagi, pun tak menjadi jugak. Nak kerja? Hehh, please don't believe this statement okay.

Lesen kereta. Hah! that one memang aku tak kire, nak habiskan cuti ni jugak. Atau pun nanti habis Asasi, aku jadi kerang busuk kat rumah 5 bulan -.- No no no. It won't happen bebehh. But still, no progress pun lesen aku. Sadissssssss ;'(

Parents busy. Nak lagu mana lagi kan?

Tetiba terfikir. Apa akan jadi eh kalau ak dah ade lesen? Aku tak duduk rumah langsung kot. Heh, no-no. Munkin sebab tu lah Allah kata "Nadia, kau tak boleh habis lesen awal-awal. Buruk padahnya" Haha Mungkinlah. Kan each thing happens has its own reason ^^ 

Ada baiknya jugak kan. 
THE END

No comments:

Rumours i made

Assalamualaikum I spread rumors that I wanna get married after I completed my current study. What they dont know is, that just to tur...