Friday, November 4, 2011

Ah, perempuan memang suka berangan.

Assalamualaikum.

I am thinking of challenging myself. Try semua adventure activities. Such as, THIS.

Skydiving.

Wowww. Flying in the air. Be next to clouds. Experience the gravity-feels. Mesti ohsem gila rasa. Bila heh boleh buat semua ni? Now I am 18. When will be the right time? 

Lately ni aku selalu berangan. Experience this with each of my bestfriend. Go travelling with each of them. Where to go? Egypt, London, France, Korea, NY, and many more. Eh kejap. dulu aku tak penah berangan macam ni. Rasa macam nak habiskan hidup dalam Malaysia je. Paling hebat pun, aku teringin nak snorkeling je kat Pulau Sipadan Hahahaha kesian orang otak kecil macam aku ni.

Tapi sekarang, wow. Aku pun tak sangka bila tiba-tiba aku ade rasa nak belajar overseas. Woo woo semakin luas dunia aku. Hihi Mungkin efek filem-filem. dan dramas dan belog-belog mereka. Ye ah, aku rasa memang ye. 

Macam skydiving ni, aku rasa bila aku watch this movie. As usual, Hindustan. Don't blame me pls.


Zindagi Na Delegi Dobara
Cerita tentang 3-friends went to Spain for their Parti-Bujang sebabnya, one of them dah nak kawen.

Dear bestfriends, we will have this before i'm married okay. 
Who's with me? Hahahaha


P/s : To my dear future husband, you gotta ready for this. If they cannot make it, you will make it real for me Hehehehe Kbai (malu)
THE END

8 comments:

edayahzaid said...

eh pulau sipadan kat mane? tu pn aq x tau. haha :D

Ibrahim's Daughter said...

Kat Sabah. Cerita Duyung tuuu :3

AzilahAziz said...

Nak pegi hol bfore kwen tu jgn lupe kite ehhh. Hehehe:)

Ibrahim's Daughter said...

Haha insyaAllah :)

Ihsan Arifin said...

wah bestnye dapat terbanggggg

Ibrahim's Daughter said...

Mestilah best :)

nadya said...

waa...just the same with my angan2...hehehe

Ibrahim's Daughter said...

Hee :)

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...