Tuesday, November 15, 2011

Makna-kan hari mu #DAY1

Assalamualaikum.

Suppose this entry on this date : 14 November 2011.
Tapi terlewat -.-

"Seminggu yang tinggal akan ku jadikan lebih bermakna"
Dan ini hasilnya.

Trifle Cocktail ;)

Weeeeeee. First try. Sadisss kalau hengat kisah Trifle aku buat ni. Actually benda ni tak menjadi. Kastard dia, tak keras. And serious terlalu manis. Tapi, puas hati. Sebab Isnin aku berlalu dengan begitu indah. Trifle tak menjadi tapi dibuat dari hati yang suci murni. Eh macam iklan sabun rasenya Hahahaha

In preparation

Please, please. Jangan minta aku buat utk sesiapa. Sebab serious gambar tu terlalu indah dibanding rasanya. Miahahaha But, but. Don't worry. One day, i'll be well in doing it. Amin!

Well, wait for what will happen for tomorrow. 
Seminggu yang tinggal aku ku jadikan lebih bermakna :>

THE END

2 comments:

mamaRafiq said...

Rupa mesti ade, hehe.. tu yg penting :) cikgu 1st try buat trifle ni pun xjd.. nmpk mcm senang, huhu..

bleh cuba lagi!!!

Ibrahim's Daughter said...

Hehee InsyaAllah saya cuba lagi :)

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...