Thursday, November 17, 2011

Makna-kan hari mu

Assalamualaikum.

Huarghhhh. Mengantuk. tapi masih perlu mewujudkan entri ni.

#DAY2
Selasa 15th November 2011.
Jusco Tebrau City.

Priceless : I Love You <3

Tengok muka-muka ni. Ini semua orang terpenting dalam hidup aku selain family. Bukan senang all of them boleh berkumpul macam ni. Wow, thanksssssss a lot :) Seghies depa buat aku macam takmo pulang ja. Mau duduk Jb lama-lama. Haish tapi apa nak buat. Panggilan ibadah tu, penting. This moment, boleh buat aku menangis teresak-esak dekat Palam tau. Doakan aku kuat okay? (: 

#DAY3 
Rabu 16th November 2011

On this night, aku dah janji dengan cousin-cousin aku tidur rumah mak(nenek). Malam tu, tunggu punya tnggu, dorang tak sampai-sampai. Last-last aku layan Alip melukis. And this, is the product : Demam Angry Birds.

Huahuahua actually alip ni tak botak pun. Memang saje dari kecik panggil dia botak.

Guess what? Aku bawak trifle aku buat tu pegi rumah mak. And by the time Mak Long aku sampai, mereka semua rasa. And disambut baik trifle tu. Wahhhhhh, macam nak quit Asasi then masuk masak-masak je rasa Hahahaha takdenya. Tapi alhamdulillah lah :) Semua suka. Boleh buat lagi. Boleh pos rumah Mak Mentua lepas ni. Eh lupa, calon takde. Huahuahua

Seee, aku dah kata dah hari-hari aku bermakna :D

#DAY4
Khamis 17th November 2011
Masjid Sultan Abu Bakar, Johor.

Yang pegang Mic tu, My Mak(nenek) tersayang <3

Ini cerita tadi pagi. Aku and cousin aku pegi Majlis Khatam. My grandma :) For 10 months, belajar mengaji dekat Masjid ni dengan Ustaz yang baju kuning tu. Wow, bila lah aku boleh buat macam tu kan. InsyaAllah, satu hari nanti :') Amin. Mak sangat gembira hari ni. Sukanya tengok. Hihi

Aku belajar sesuatu hari ni. "Biar lebih, jangan kurang".


******************************

Alhamdulillah. Hari-hari aku berlalu dengan baik. Satu pengakhiran cuti yang bermakna. Cehh macam lepas ni tak cuti lagi je. Hahahaa I'm just value-ing the moment. Siapa tahu, hidup tak lama. Haha Terima kasih :')

Hari esok? Hanya preparation untuk pulang dan MUET. 

THE END

4 comments:

Ihsan Arifin said...

comel je angry bird :)

Ibrahim's Daughter said...

:)

Ihsan Arifin said...

kesian pangiil budak tu botak. dah macam toyol pulak ;)

Ibrahim's Daughter said...

Hehehe dulu kecik-kecik ayah dia selalu botakkan. Sebab tu kena panggil botak :)

Monkey love and opinion

Assalamualaikum Few days ago, i went to my supervisor's house for some makan-makan preparation. I had some deep conversation with Dr&#...