Wednesday, February 1, 2012

Noche de Amor 2012

Assalamualaikum *gaya Aiman Azlan*

Apa khabaq semuaaaaa? *gaya Anwaq Hadi* Hahahaha. boleh tahan lama aku tinggal blog aku. even new year pun, takdak entri baru. Teruk teruk. Takpa aih, ni cheq ada masa, cheq kasi sikit naa. Haaa, tu diaa penangan cakap kedah dok main-main kat lidah ni dari awal sem. Apahai pun taktau la noh. Takpa takpa. Cheq selesa Hahahaha

Ni nak habaq sat. Hari tu, asasi UiTM buat dinner. Ala Noche de Amor. 29 January 2012.

Biasa-biasa ja dinnernya. Just, having fun. Normal. tapi, cheq gembira. Semua gembira la kot. Moment dengan kawan-kawan asasi kan. Tambah lagi, tema biru. Feveret cheq. Comey hampa semua malam tu. Tahniah la dekat Seketeriat Mahasiswa Asasi (SMA) semua. *Camna nak eja ni? Haha* Hampa buat terbaik dah. Kurang apa tu, biasa noh :) 

Tapi, ada benda cheq nk habaq. Acara pembukaan dia, gila happening sampai pening. Budak-budak dok buat persembahan k-pop. Haihh tu ja cheq nak habaq Hahahaha tak sangka. ada jugak bakat depa tu. Kehkeh 

Malas lah nak cerita panjang lebaq. Ni meh tengok gambaq-gambaq meh.

Ini, hmmmmmmm 

Ini table-mate cheq masa dinner tu. Ada lagi 3 orang naa 

Ini Hosmet merangkap classmate. Hat tengah tu, bukan hosmet, classmate ja :)

Ini geng Utagha dalam kelas cheq :> 

Ini Twin cheq : Amira Nadia (classmate)

Hampa ingat lagi ni sapa? Dato' ct. Hahaha Ini Syasya Aqilah :>

Ini Budak Gemok. Eh tak, bestfriend cheq : Siti Adibah

Ini Roommate cheq : Siti Nur Fatin Sarah :>

Ini makanan yang terhidang

Ini classmate cheq. Comey naaa depa semua.Cheq sukaaa :>

Ada satu gambaq lagi. Cheq rasa sangat lawak dan tak sangka. Hahahaha Hampa dah baca, hampa diam ja noh. Jangan habaq kat depa.


Ini hottie dalam class cheq. Yang tengah tu dak aihh. Tu budak kelas lain. Tapi, kira hot lah jugak. Dua hat tepi tu haa classmate cheq. Eh, hampa jangan salah paham dulu noh. Gelaran 'hottie' tu bukan cheq yang kasi. Budak kelas cheq yang kasi. Takdak kena mengena dengan cheq. Eh, ada. Still classmate kan Hahahahaha. Tu ja nak habaq sebenaqnya. 

Diam tak diam, hari ni bulan February dah. Two months left untuk survive kat Palam ni. Sedih wooo :'( Tapi, ini lah realiti kan. Dua bulan tinggal untuk kita pulun habis-habisan weh! Chill. Assalamualaikum.

THE END

3 comments:

Anonymous said...

iniii adibahhh (:

ckp utaghaaaa nmpkkk, ingat cheq x tau awat hg jadi lagu nihh -,- haha.

ohh n lg 1.hamboi2 sedapnyer kau panggil aku budakk gemokkk.abg aku je tau bolehh panggil cam g tu! tp kalu kau, CANNOT,! (:

Ibrahim's Daughter said...

Hai budak gemok hahahahahaha
melekat lah lepaih ni nama tu kat hang. dah tau kenapa, hang diam je aih :)

edayahzaid said...

assalamualaikum.. wahhhh untungla pegi dinner. haha

btw, disebabkan kau ade byk gmbr2 yg best kan.. ape kate kau masuk satu contest ni? mcm best kot. meh pegi link ni. hehe *promote promote

http://edayahzaid.blogspot.com/2012/02/best-photo-contest-by-akinamar.html

Rumours i made

Assalamualaikum I spread rumors that I wanna get married after I completed my current study. What they dont know is, that just to tur...