Tuesday, March 6, 2012

Hari ini dan Hari itu.

Assalamualaikum.

Hai hensem :)

Kalau nak tahu, hari ni hari update Blog sedunia. Tapi, dalam dunia aku je lah. Orang lain tak pun. Hahaha. Actually, tadi baru habis test. Test Dua. Paper Chemistry. Test untuk carry marks. Test.. Ish Physics semalam killer gila. Benci you, Physics! Eh tak. Sayang-sayang. Hehe. Cakap pasal test. Meh cerita sikit. Test One aku Physics superduper better. Tapi semalam. Oh man. Subjek lain? Hm. No comment. 

Nak cerita lagi pasal Test One. Aku failed maths. Omaiii. First time in universe. Eh tak. dulu time sekolah menengah pernah jugak. But but. Pegh. Main-main lagi. Padan muka hang. 

Ada orang buat muka tak percaya. Hahahaha

Seriously baby, i failed my maths paper. Dalam kelas aku dua orang je. And then kena pergi kelas tambahan. Rasa comel kot dapat attend kelas tu. Even i was perfectly awkward. Herher. Tapi, terima kasih Allah sebab bagi aku failed. On the brightside, this thing buat aku sedar siapa aku. Aku tak sama macam orang lain. Belajar sikit, input banyak. Main game pun, boleh 4flat. Pegh cayalah lu. Hahaha. Seorang nad perlukan superduper hardwork to gain more. Kadang-kadang, bila kita jatuh, kita lebih menunduk. Lebih bertenaga Lebih bermotivasi. Lebih berusaha. dan lebih segalanya. Terima kasih, Allah :>



And alhamdulillah. Test Two for maths, i think will be better. Much better. Amin.

Tak lama lagi dapat carry marks. Allah, takutnya. Takut tak capai sasaran. Tapi takpelah. Ada rezeki, ada lah kan. Allah kan ade :) 

Sekarang dah start study week. For FINAL. Omaiii final start 12 March ni. Habis 23 March. Gila awal woi. Apa yg UiTM kejar sangat ni. Ish. Tension aku. Kasi lek-lek dulu. Ingat senang ke nak pisah dengan A10 & Housemates semua ni. Dah jatuh sayang ni woi. Ibaratnya kalau couple tu, macam tak dapat restu keluarga and kena putus. Cis hiperbola Hahahahahaha. Tapi guwa sedihla. Serious. 

Mana tak weh. Kenal dua sem. Tapi aku dengan housemates aku pegh kamceng dia. Macam apa. tidur bangun makan mandi belajar sama. 24/7. Nak cerita apa pun, lepas je. Crush aku? A-Z dorang tau. Hahahaha gila. Dah lah memasing duduk entah mana-mana. 

Kalau nak jumpa lagi pun, entah-entah time Majlis Walimatulurus Nafissa & Suami je lah.
Hahahahahahahaha. Gila. Tu je lah kot nak cerita. 

Warga R2405 yang manissss :>

Oh ye. Hari ni dapat Ayam McD free. Malangnya, aku dah kenyang. So simpan esok. Terima kasih yang memberi. Esok lusa kan ku ganti. Hohoho.

P/s : Kepada sesiapa yang masih mengunjungi blog aku ni, doakan yang terbaik untuk Final aku ya :) Semoga kita bersua di lain waktu lagi.

THE END

No comments:

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...