Wednesday, April 11, 2012

Selamat datang ke dunia, si kecil.

Assalamualaikum. 

Sihat? Saya sihat. Tengah duduk goyang kaki dekat rumah. Masih dalam keadaan yang sama, belum cari kerja & sewaktu dengannya. Malas yang tepat. Maaf. Hihi Nak menaip pun tak berapa nak rajin. Maaf lagi sekali. 

Eh, kita ada bayi baru. Ingat lagi si kembar comel yang kita dok tayang dulu tu? Ala yang gemok-gemok, putih-putih, comel-comel tu. Tak ingat? Ni haaaa. 


Besar dah dia kan. Kakak kita kata dia dah berlari dah. Aww aunty you all ni tak sempat lagi nak menengok marathon larian kalian. Sedih tau. Semua sebab Asasi habis awal. Ish!

Pelik lah pulak berkita-kita ni. Tak biasa gedik macam ni Hahahahahahahhahaa

Point sebenar, cuma nak cakap aku ada anak sedara baru. First anak sedara lelaki. Lahir 4 April hari tu. Hero malaya ni sangat ditunggu kelahirannya. Sebab kami dah ada 5 anak sedara gegirl. Semua comel-comel. Paling besar, dah darjah enam. So, ini kali pertamanya lelaki. InsyaAllah bakal Imam yang dinanti. Amin! 

Gambar betul-betul lepas lahir.

Awak ni laki-laki, kenapa pakainya merah jambu? Haish dulu kakak-kakak dia lahir, pakai kaler biru. bukan pink. Den tak pahe la abang kakak den ni. Hahahahaha Anyway, you will grow into a brave man kan, baby? :)

Muka anak mami :)

Comelnya! Oh ye. mereka-mereka ni anak kelahiran utara. Bukit Mertajam mari. Almaklum, kakak ipar aku orang utara. Lahir sana. Perempuan kan? Mesti dekat dengan mak moment-moment cam ni. Nampak gaya anak aku lahir Johor lah ek #EH Hahahahhaha. 

Nak pergi Penaaanggggggggg. Mama taknak. busy kerja. Penat. Hm. Takpelah.

Gambar hari ni. 9 hari melihat dunia.

Selamat datang ke dunia, sayang :')
Esok besar jaga kakak-kakak awak elok-elok ya.

P/s : Adik boy ni takde nama lagi. Ahmad Mikhail please. Comel kot. Ekekeke Taknak takpe, esok kasi kat anak sendiri je. Sobs sobs.

THE END

2 comments:

lisa said...

comelnya baby2 tu semua :')
nama Ahmad Mikhail tu bagus. mesti ada maksud :)

Narddstoryy said...

comel kan? :)

Rumours i made

Assalamualaikum I spread rumors that I wanna get married after I completed my current study. What they dont know is, that just to tur...