Tuesday, July 17, 2012

19 years on His earth. Alhamdulillah :)

Assalamualaikum.

Amboi nad. Galak mengupdate ye sekarang. Almaklum, kerajinan & idea serta ketabahan menaip hanya datang saat-saat emosi tengah kuasai diri aku. Macam sekarang, musim excited dengan segalanya. Yela, birthday girl kan :p

Thank you Allah! For this lovely 19 years :')

Semoga aku dipanjangkan umur lagi 50-60 tahun lagi. Sempat habis kan degree, sempat kerja, sempat kahwin, ada anak cucu, and paling penting, bagi peluang aku bahagiakan mama abah sampai akhir hayat aku. Tak lupa, Papa juga. I want to see him smiling. Aku doa semoga mereka-mereka yang sayang aku, akan terus sayang aku. Hehehehe

Thank you for these love.

You always be my number one, Ma :')


I just want the world to know, this is the person who always be here and this is the person who loves me more than anyone else can do. Even a future husband will never love me like you. You deserve this honour :)

Bila birthday ni, dah jadi satu trend wallpost kat FB melimpah ruah. Ada tu yang tak kenal pun turut wish aku. Thank you so much :) Yang kenal, aku lagi lah appreciate. Each one of the wishes, aku baca and reply. Orang doakan kita, kenapa kita nak menyombong pulak kan? Terima kasih. Aku manusia, tak berhak nak persoalkan ikhlas mereka. Bagi aku, dorang ikhlas je. Tak kisah lah HB ke H.B ke. kahkahkah 

Anyway, so thank you. Tak cukup Fb, twitter pun! Aku memang lagi aktif twitter dr Fb. Twitter awesome lagi kot. ekeke You can tweet anything. You are telling the whole world, but actually only certain read it. Why? Because timeline runs so fast. And that's why i love twitter <3


Rakan twitter yang sungguh sweet. Haha! Ada tu, siap wish dua-dua. Sungguh kasih betul mereka kat aku. kahkah. Saje guwa printscreen. Kan timeline twitter ni runs fast. Hehe

Tak kurang menerusi sistem pesanan ringkas :')
Motif printscreen semua? Jangan tanya aku. Hahaha!

Tak kurang dari Whatapps.

And phone calls from Mak Long, Hadri, Malzyana, Hazira & Shahriman (class rep guwa). Yang Maz lagi syiokkk. Satu rumah nyanyi 'Happy Birthday'. Tenkiuuuuu :D

Dalam diam, aku buat contest sebenarnya, contest wish sape kasi impak besar kat guwa. Ni guwa dah ada pemenang. Lu orang tengok je. Jangan bace & percaya. Kahkah Aku mintak wishes panjang, ni haa dia kasi aku. baik punya. Siap description pasal guwa. Nway, love you, Yana ! :)


Lastly, anugerah wisher terakhir. Budak ni nak sangat. Tak caye? Tengok ni.
kahkahkah i saw your tweet before! ;D


Hehehehe They are so sweet :*

Tenkiu so much for the wishes. Tak terprinstscreen guwa kalau semua. Kenapa guwa buat semua ni? Sebagai tanda hargai dan support usaha Fb yang kerap mengingatkan tarikh birthday seseorang kepada semua orang! Thumbs up, Mark! Kahkah No. This is just a small appreciation that i can show to them, those  who still remember me and always love me. Say yes. Bila birthday, aku rasa kehadiran kasih sayang tu melimpah ruah. Buat aku tak regret ada kat dunia dah 19 tahun. Doa mereka do means a lot to me :)

And furthermore, aku tengah freeeeeeeee. Lain lah kalau aku busy ke kan. Hee

P/s : Mungkin nampak macam agas buat entry birthday cam ni, tapi ni blog guwa. Suka hati lah. Kahkahkah Thanks for reading. Love you! :*

THE END

No comments:

Rumours i made

Assalamualaikum I spread rumors that I wanna get married after I completed my current study. What they dont know is, that just to tur...